- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
İnşallah aynı zamanda aynı şeyleri yaşamış birileri var . Bu süreçte yalnız değiliz. İnşallah pazartesi günü çok güzel olacak bizim için.Merhaba. Aynı tarihde transfer olmuş 4 kasım test günüm benim de
Allahım herkesin yüzüne gülsün inşallah. Güzel haberler verelim birbirimize
Zamanla morlukta olabilir. Şu an göbeğimin halini görseniz. Kan sulandırıcı prolutex vuruyorum. Yaktığını iliklerime kadar hissediyorum. İnşallah son bulacak.Arkadaşlar 2 gündür progestan iğne kullanıyorum ve çok agrım başladı. Vurulurken birsey yoktu bugün böyle oldu. Bunu yaşayan var mıyapabilecek bir şey var mı acısını dindirmek için?
Zamanla morlukta olabilir. Şu an göbeğimin halini görseniz. Kan sulandırıcı prolutex vuruyorum. Yaktığını iliklerime kadar hissediyorum. İnşallah son bulacak.
Adetim başlamadı canım kontrole geldim bugün bakalım ne diyecekHayırlı sabahlar hanımlar
T Tyt82 sesin çıkmıyor cnm? Ne durumdasın
fatmasecret19 G Gozde09 maldelmor canlar opu tarihiniz belli oldu mu?
Askk1122 haber var mı embriyolardan
U Uzunca şimdi den geçmiş olsun Opu dan çıkınca bize yaz merakta bırakma
S shemsim B beklenenmucize M Merabd B Babydust80Gebelikaski mew123
Transfer tarihleriniz belli oldu mu?
aaynaa tedavin başladı mı?
Aminnnnn insallahhhMinnaklarimm N Narinimmmm A Angelres ys_pasa A adek81 B benim bebisim
Neler hissediyorsunuz nasıl gidiyor??
sizlerden de pozitif haber almak istiyoruz listemiz dolsun taşsın.
benim ameliyat yaralarım sebebiyle işin açıkçası kendimi pek dinleyemedim, aslında transfer gününü saymazsam bugün 3.günüm, umarım artık ufaktan belirtiler alırm. ufak baş dönmelerim var dünden beri ama genelde yattığım için kalkınca oluyor diye yorumladım ama anlamak mümkün değilMinnaklarimm N Narinimmmm A Angelres ys_pasa A adek81 B benim bebisim
test günüm ayın 6sı , daha çok var ya.. ama bence bebişim içerde kendine yer beğendi takılıyor inşallah :)Adek ne zaman test günün?
test günüm ayın 6sı , daha çok var ya.. ama bence bebişim içerde kendine yer beğendi takılıyor inşallah :)
Şuan 3 ü döllenmiş bakalım bugün bidaha arıcaklar yazarımHayırlı sabahlar hanımlar
Evet tek 5.gün. Muhtemelen sende başlarsın jele
Ben de şimdi geldim kontrolden rahim kalınlığı 11mm dedi iyi sanırım cuma günü başlıcam jele salı transfer inşallah rabbim nasip ederseEvet tek 5.gün. Muhtemelen sende başlarsın jele
Hayırlı sabahlar hanımlar
tarlusal başlıycam kendiliğinden başlamadığı için kan verdim bugün duruma göreHayırlı sabahlar hanımlar
Kan sulandırıcım prolutex değil yanlış yazmışım :))Ben oğlumda hamileyken 7 ay kan sulandırıci vuruldum. Ama bu iğne yağlı ve acısı sonradan çıkıyor bildiğiniz topalamaya başladım. Bir sağ bir sol yapacam artık ne yapalım
Bende öyle yapıyorum ama sonuç mosmorBen oğlumda hamileyken 7 ay kan sulandırıci vuruldum. Ama bu iğne yağlı ve acısı sonradan çıkıyor bildiğiniz topalamaya başladım. Bir sağ bir sol yapacam artık ne yapalım
Aşırı bel ağrılarım ve turuncu minik lekeler dışında bir şey yok. Transferin 7. günümdeyim. Bel ağrım ilk günden beri var. Dondurulmuş transfer olduğu için ilk iki transferden daha iyim. Hem bedenen hem ruhen.Minnaklarimm N Narinimmmm A Angelres ys_pasa A adek81 B benim bebisim
Kan sulandırıcım prolutex değil yanlış yazmışım :))
Bende öyle yapıyorum ama sonuç mosmor(
O minik lekeler tutunma belirtisidirAşırı bel ağrılarım ve turuncu minik lekeler dışında bir şey yok. Transferin 7. günümdeyim. Bel ağrım ilk günden beri var. Dondurulmuş transfer olduğu için ilk iki transferden daha iyim. Hem bedenen hem ruhen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?