Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba. Aynı tarihde transfer olmuş 4 kasım test günüm benim de
Allahım herkesin yüzüne gülsün inşallah. Güzel haberler verelim birbirimize
İnşallah aynı zamanda aynı şeyleri yaşamış birileri var . Bu süreçte yalnız değiliz. İnşallah pazartesi günü çok güzel olacak bizim için.

Arkadaşlar 2 gündür progestan iğne kullanıyorum ve çok agrım başladı. Vurulurken birsey yoktu bugün böyle oldu. Bunu yaşayan var mı yapabilecek bir şey var mı acısını dindirmek için?
Zamanla morlukta olabilir. Şu an göbeğimin halini görseniz. Kan sulandırıcı prolutex vuruyorum. Yaktığını iliklerime kadar hissediyorum. İnşallah son bulacak.

Zamanla morlukta olabilir. Şu an göbeğimin halini görseniz. Kan sulandırıcı prolutex vuruyorum. Yaktığını iliklerime kadar hissediyorum. İnşallah son bulacak.

Ben oğlumda hamileyken 7 ay kan sulandırıci vuruldum. Ama bu iğne yağlı ve acısı sonradan çıkıyor bildiğiniz topalamaya başladım. Bir sağ bir sol yapacam artık ne yapalım

Adetim başlamadı canım kontrole geldim bugün bakalım ne diyecek

Minnaklarimm N Narinimmmm A Angelres ys_pasa A adek81 B benim bebisim
Neler hissediyorsunuz nasıl gidiyor??
sizlerden de pozitif haber almak istiyoruz listemiz dolsun taşsın.
benim ameliyat yaralarım sebebiyle işin açıkçası kendimi pek dinleyemedim, aslında transfer gününü saymazsam bugün 3.günüm, umarım artık ufaktan belirtiler alırm. ufak baş dönmelerim var dünden beri ama genelde yattığım için kalkınca oluyor diye yorumladım ama anlamak mümkün değil

Şuan 3 ü döllenmiş bakalım bugün bidaha arıcaklar yazarım

Günaydın çıktım şimdi hastaneden, 11 tane yumurta toplanmış. Şimdilik bi ağrım sızım yok doktor ağrı kesici yaptık, ağrın olursa parol içebilirsin dedi. Yarın yumurtalarla ilgili haber verececekmiş.

tarlusal başlıycam kendiliğinden başlamadığı için kan verdim bugün duruma göre

Ben oğlumda hamileyken 7 ay kan sulandırıci vuruldum. Ama bu iğne yağlı ve acısı sonradan çıkıyor bildiğiniz topalamaya başladım. Bir sağ bir sol yapacam artık ne yapalım
Kan sulandırıcım prolutex değil yanlış yazmışım :))
Bende öyle yapıyorum ama sonuç mosmor (

Kan sulandırıcım prolutex değil yanlış yazmışım :))

Bende öyle yapıyorum ama sonuç mosmor (

canım bende kullanıyorum oskapar fakat doktor göbekten dedi ..ben her akşam hastaneye gidiyorum vurulmak için hemşireler bacaktan ve koldan da vurulabilirsin dio ama arasınad bir fark var mı neden illa göbek

O minik lekeler tutunma belirtisidir pozitif haberlerimizi verelim insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…