kasım adetinde başlayacak canım 25 kasım gibi adetimi bekliyorum inşallahHayırlı sabahlar hanımlar
@Tyt82 sesin çıkmıyor cnm? Ne durumdasın
fatmasecret19 G Gozde09 maldelmor canlar opu tarihiniz belli oldu mu?
@Askk1122 haber var mı embriyolardan
@Uzunca şimdi den geçmiş olsun Opu dan çıkınca bize yaz merakta bırakma
@shemsim @beklenenmucize @Merabd @Babydust80 @Gebelikaski @mew123
Transfer tarihleriniz belli oldu mu?
aaynaa tedavin başladı mı?
Gonal f 2 gun daha devam ilave olarak 2 gun cetroide cuma tekrar kontrol verdilerHayırlı haberle gelin. Umarım tedavilerinizin gidişatı belli olur.
cuma kontrol cnm. bgn strotıde a bşladm. işte ne olck nasl olck bilmıorm. opu nasl oluyo :) ben ilk başladım. tecrübesizim birszHayırlı sabahlar hanımlar
Hayirli olsun.pazartesi de benim opu gunum ins güzel sonuçlar alırımYaşım 31. Amin inşallahhepimiz için inşallah hayırlı pozitif sonuçlar olur. İdrar yapmayacağım pazartesi günü test günüm direkt kan tahlili vereceğim inşallah.
Benim buyukk ihtimal pazartesi opu tarihim.doktor oyle dediHayırlı sabahlar hanımlar
Bu transferim belirtisiz diğer kimyasal olanda lekelenmem ve ara ara ağrılarım ve batmalarım vardı sanırım bu tutmadı bilmiyorum kendimi dinlemekte istemiyorum stres yapıyoMinnaklarimm @citacita A Angelres @ys_pasa @adek81 @benim bebisim
Neler hissediyorsunuz nasıl gidiyor??
sizlerden de pozitif haber almak istiyoruz listemiz dolsun taşsın.
Rabbim kaliteli yumolar nasip etsin inşallah.Hayirli olsun.pazartesi de benim opu gunum ins güzel sonuçlar alırım
kasım adetinde başlayacak canım 25 kasım gibi adetimi bekliyorum inşallah
Gonal f 2 gun daha devam ilave olarak 2 gun cetroide cuma tekrar kontrol verdiler
cuma kontrol cnm. bgn strotıde a bşladm. işte ne olck nasl olck bilmıorm. opu nasl oluyo :) ben ilk başladım. tecrübesizim birsz
Bu transferim belirtisiz diğer kimyasal olanda lekelenmem ve ara ara ağrılarım ve batmalarım vardı sanırım bu tutmadı bilmiyorum kendimi dinlemekte istemiyorum stres yapıyo ☺
Merhaba canim benmde bugn kontrol vrdi cetroide verdi ve gonalf devam ediyorcuma kontrol cnm. bgn strotıde a bşladm. işte ne olck nasl olck bilmıorm. opu nasl oluyo :) ben ilk başladım. tecrübesizim birsz
yok canım eşim sadece balık yağı kullanıyor ben de bir şey kullanmıyorum şuan sadece doğum kontrol hapına başlayacağım yarın doktor yasmin aldırdı onunla adet olup başlayacağız tedaviye dedi yumurtaları dinlendirmek istedi sanırımHayırlısı olsun. Bitkisel takviye bir şey y kullaniyormuyunuz tedaviye kadar?
İkinizden cuma günü opu tarihi bekliyoruz
Merak etme @maldelmor anestezi alıyorsun uyanınca hafif adet ağrısı olur çabuk olan bir işlem..
Tutmadı diye düşünme test tarihine kadar aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın ❤
Durumumuz aynı eşimizden sorun da aynı bendede yumurtalıklar pko görünümdeBenim 5 kasımda blast transfer olacak 25 yaşındayım ilk denemem eşimde morfoloji ve ileri hareketlilik problemi var bende pco görüntüsü var inşallah güzel haberlerimi yazarım buraya
Amin ins tesekkur ederim ilkinde kalitesizdi yumurtalar endometriyozisten dolayı bu ay baskılayip basladik tedaviye ins bu ay oyle olmazRabbim kaliteli yumolar nasip etsin inşallah.
Hayırlısı olsun ınsallah bende gunde 3 defa 2 tane ıcıyorum her defasında sızdemı oyle acabamerhaba,
ben de estrofem başladım günde 3 , transferden 2-3 gün önce de oksapara başlayacağım bakalım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız
2. Denemem ilki eylul de 5. Gun embriyosuydu kimyasal gebelik le sonuclandı buda dondurulmus 5.gun embriyo la olacak ilk denemeden kalanlarla 26 yasındayımHoșgeldin
Kaçıncı denemen ve kaçıncı gün embriyosu konulacak? Yaşın kaç cnm?
Siz şuan hangi aşamadasınız transfer günü gelmek bilmiyo vakit geçmiyor sanki bana hiçDurumumuz aynı eşimizden sorun da aynı bendede yumurtalıklar pko görünümde
yok canım eşim sadece balık yağı kullanıyor ben de bir şey kullanmıyorum şuan sadece doğum kontrol hapına başlayacağım yarın doktor yasmin aldırdı onunla adet olup başlayacağız tedaviye dedi yumurtaları dinlendirmek istedi sanırım
2. Denemem ilki eylul de 5. Gun embriyosuydu kimyasal gebelik le sonuclandı buda dondurulmus 5.gun embriyo la olacak ilk denemeden kalanlarla 26 yasındayım
Hayırlısı olaun hakkınızda inşallah benimde aynı ilki kimyasal oldu 2. Transferim bu hangi merkezde tedavi oluyorsunuz acaba2. Denemem ilki eylul de 5. Gun embriyosuydu kimyasal gebelik le sonuclandı buda dondurulmus 5.gun embriyo la olacak ilk denemeden kalanlarla 26 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?