Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

kasım adetinde başlayacak canım 25 kasım gibi adetimi bekliyorum inşallah

cuma kontrol cnm. bgn strotıde a bşladm. işte ne olck nasl olck bilmıorm. opu nasl oluyo :) ben ilk başladım. tecrübesizim birsz

Benim buyukk ihtimal pazartesi opu tarihim.doktor oyle dedi

kasım adetinde başlayacak canım 25 kasım gibi adetimi bekliyorum inşallah

Hayırlısı olsun. Bitkisel takviye bir şey y kullaniyormuyunuz tedaviye kadar?

Gonal f 2 gun daha devam ilave olarak 2 gun cetroide cuma tekrar kontrol verdiler

cuma kontrol cnm. bgn strotıde a bşladm. işte ne olck nasl olck bilmıorm. opu nasl oluyo :) ben ilk başladım. tecrübesizim birsz

İkinizden cuma günü opu tarihi bekliyoruz
Merak etme @maldelmor anestezi alıyorsun uyanınca hafif adet ağrısı olur çabuk olan bir işlem..

Bu transferim belirtisiz diğer kimyasal olanda lekelenmem ve ara ara ağrılarım ve batmalarım vardı sanırım bu tutmadı bilmiyorum kendimi dinlemekte istemiyorum stres yapıyo ☺

Tutmadı diye düşünme test tarihine kadar aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın

Merhaba canim benmde bugn kontrol vrdi cetroide verdi ve gonalf devam ediyor

yok canım eşim sadece balık yağı kullanıyor ben de bir şey kullanmıyorum şuan sadece doğum kontrol hapına başlayacağım yarın doktor yasmin aldırdı onunla adet olup başlayacağız tedaviye dedi yumurtaları dinlendirmek istedi sanırım

Merhabalar geçen ay yumurtalarım toplanmıştı bende şuan estrofem kullanıyorum ayın 7 sinde tekrar kontrolüm var muhtemelen 11 i yada 12sinde transferim olacak Allahın izniyle :)

merhaba,
ben de estrofem başladım günde 3 , transferden 2-3 gün önce de oksapara başlayacağım bakalım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız
Hayırlısı olsun ınsallah bende gunde 3 defa 2 tane ıcıyorum her defasında sızdemı oyle acaba

Anladım cnm. Inşallah ilk ve son tüp bebek denemen olur. Listeye seninde pozitif haberini kaydetmek nasip olsun inşallah

2. Denemem ilki eylul de 5. Gun embriyosuydu kimyasal gebelik le sonuclandı buda dondurulmus 5.gun embriyo la olacak ilk denemeden kalanlarla 26 yasındayım

Salı günü kontrolde transfer tarihini alırsın inşallah
Ben adetin 1.günün den başladım estrofeme ilk 4 gün 2, ikinci 4 gün 3, üçüncü 4 gün sabah 2 akşam 2 adetimin 13.günü kontrol vardı 18. Günüme transfer tarihi verildi bu cumartesi

2. Denemem ilki eylul de 5. Gun embriyosuydu kimyasal gebelik le sonuclandı buda dondurulmus 5.gun embriyo la olacak ilk denemeden kalanlarla 26 yasındayım
Hayırlısı olaun hakkınızda inşallah benimde aynı ilki kimyasal oldu 2. Transferim bu hangi merkezde tedavi oluyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…