• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar selam ben dondurulmuşlarla kasımda transfer olucam. Adetin kaçıncı günü oldu sizin transferleriniz merak ediyorum

Herkese merhaba benıde eklermısınız bende dondurulmus embriyo transferım olacak dun kontrolum vardı estrofem ile oksopara basladım haftaya salı kontrolum var

Hoșgeldin 💕
Kaçıncı denemen ve kaçıncı gün embriyosu konulacak? Yaşın kaç cnm?

benim ameliyat yaralarım sebebiyle işin açıkçası kendimi pek dinleyemedim, aslında transfer gününü saymazsam bugün 3.günüm, umarım artık ufaktan belirtiler alırm. ufak baş dönmelerim var dünden beri ama genelde yattığım için kalkınca oluyor diye yorumladım ama anlamak mümkün değil :eek:

Rahat ol cnm yaşadığın da kolay değil. Bide herkes belirti yaşayacak diye birsey yok nasip kısmet bundan sonrası tevekkül ve sabır..

canım bende kullanıyorum oskapar fakat doktor göbekten dedi ..ben her akşam hastaneye gidiyorum vurulmak için hemşireler bacaktan ve koldan da vurulabilirsin dio ama arasınad bir fark var mı neden illa göbek
Benimde ilacım o canım. Ben kendim vuruyorum.

Ben de şimdi geldim kontrolden rahim kalınlığı 11mm dedi iyi sanırım cuma günü başlıcam jele salı transfer inşallah rabbim nasip ederse 🤲🏼🤗

Hayırlı olsun cnm. Ozaman salı günü transfer diye listeye ekliyorum ❤️

canım bende kullanıyorum oskapar fakat doktor göbekten dedi ..ben her akşam hastaneye gidiyorum vurulmak için hemşireler bacaktan ve koldan da vurulabilirsin dio ama arasınad bir fark var mı neden illa göbek

Ben clexan kullanıyordum ilk başta göbekten vuruyordum. Karnım sertleşmeye başlayınca bacağından vurmaya başlamıştım

Günaydın çıktım şimdi hastaneden, 11 tane yumurta toplanmış. Şimdilik bi ağrım sızım yok doktor ağrı kesici yaptık, ağrın olursa parol içebilirsin dedi. Yarın yumurtalarla ilgili haber verececekmiş. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hadi hayırlısı. Sen dinlenmene bak şimdi 😊

O minik lekeler tutunma belirtisidir 😊😊😊🙏🙏🙏 pozitif haberlerimizi verelim insallahhh
İlk defa oluyor. Tortu çok az geliyor. İlki hastaneden çıkmadan transfer den üç saat sonra geldi. Sonra 4. Gün şehir dışına çıktım geldi. 5. 6. Gün uyumadan önce girdiğim de geldi çok az turunculuk . Tek umudum o lekeler :))) inşallah inşallah 🙏 🙏 🙏 musmutlu olalım artık.

Kızlar selam ben dondurulmuşlarla kasımda transfer olucam. Adetin kaçıncı günü oldu sizin transferleriniz merak ediyorum
ben de kasımda dondurulmuş transfer olacağım , haftaya çarşamba kontrole gittikten sonra belli olacak günü

5 Ekim de regli oldum. 7 Ekim de ilaç takviyem başladı. 23 Ekim de transferim oldu. 19. Gün olmuşum.

Herkese merhaba benıde eklermısınız bende dondurulmus embriyo transferım olacak dun kontrolum vardı estrofem ile oksopara basladım haftaya salı kontrolum var
merhaba,
ben de estrofem başladım günde 3 , transferden 2-3 gün önce de oksapara başlayacağım bakalım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız

peki doktora sordunmu birşey dediler mi özellikle göbek veya bacak die

Evet bana ikisi de olur dendi. Bende ilk zamanlar göbekten vuruyordum kan sulandiriciyi. Karnım sertleșince zorlandığımi söyledim. Bacaktan devam edebilirsin dedi doktor. Bir sağ bir sol devam ettim. 28.haftaya kadar (oğlum erken geldi) . Yoksa doğuma kadar devam edecektim.
Yine clexan transfer günü verilecek bana

İlk defa oluyor. Tortu çok az geliyor. İlki hastaneden çıkmadan transfer den üç saat sonra geldi. Sonra 4. Gün şehir dışına çıktım geldi. 5. 6. Gün uyumadan önce girdiğim de geldi çok az turunculuk . Tek umudum o lekeler :))) inşallah inşallah 🙏 🙏 🙏 musmutlu olalım artık.
Insallahhh 🙏🙏🙏 düşünmicem desem de olmuyo sürekli kendimi dinlediğimi belirti aradigimi farkediyorum🙈 hayırlısıyla pozitifi görmemiz tek duam🙏🙏

Back