• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

dogum tarihlerimiz aynimi olacakkkkkk allahm sana hamd olsun allhim olmayanlarada nasip etsin allahimmmm bin kere sükurler olsn sana allhim bin kere sen birsin sen buyuksun buyuk allahimmmmm🤲🤲🤲🤲
Aynen cnm İnşallah o günleri görelim aramız 1 hafta felan

Hayırlı uğurlu olsun tüm hamişlere 😚 umudumbebeğim geçmiş yazışmaları okumadım nerede yaptırdın kaç yumurta transfer oldun beta kaç çıktı 🥰

Hayırlı uğurlu olsun tüm hamişlere 😚 umudumbebeğim geçmiş yazışmaları okumadım nerede yaptırdın kaç yumurta transfer oldun beta kaç çıktı 🥰
adana acibadem de yaptrdim 1 embryo 5.gun dondurulmus beta 58 cikti 7. günüm bugun allah razi olsun rabbim buyuk rabbim tum dilen isteyen kucagi bos olan anne adaylarinada hic ummadiklari beklemdikleri bir anda mucize bebekelrine kavustrsn

Arkadaşlar 2 gündür progestan iğne kullanıyorum ve çok agrım başladı. Vurulurken birsey yoktu bugün böyle oldu. Bunu yaşayan var mı :KK17: yapabilecek bir şey var mı acısını dindirmek için?

Arkadaşlar 2 gündür progestan iğne kullanıyorum ve çok agrım başladı. Vurulurken birsey yoktu bugün böyle oldu. Bunu yaşayan var mı :KK17: yapabilecek bir şey var mı acısını dindirmek için?
Aynı durum bende de var canmm... Maalesef bunun için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. İlerleyen zamanlarda bizi daha çok yoracak bu durum :KK43:

Çok geçmiş olsun.
Rabbim isterse hiç birşey Engel olamaz. Bende transferden 2 gün sonra lavoboda fayansin üstünde yüz üstü bayıldım. Meğerse ohss olmuştum 2 gün de hastanede kaldım serum sonda takıldı. Ve pozitif görmuștüm.
aynen bende eğer olacaksa hiç bişey engel olamaz diye düşünüyorum. Allah büyüktür nasip ettiyse ne olsa da engel olamaz, heyecanla test günümü bekliyorum moralimi hiç bozmuyorum, tabii endişeleniyorum ara ara :) inşallah herşey çok güzel olacak :)

Çok gemiş olsun. Sıkıntılı bir dönem yaşamışsın. Bebeğine zarar gelmemiştir inşallah doktorunun bu konuda bir yorumu oldu mu
doktorum bu ameliyatı olmak zorunda olduğumu, rahme dokunmadıklarını söyledi. tutunacaksa yine de tutunur endişelenme dedi. artık dua edip bekliyorum

Aynı durum bende de var canmm... Maalesef bunun için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. İlerleyen zamanlarda bizi daha çok yoracak bu durum :KK43:

Tutsun da razıyız ne yapalım..

aynen bende eğer olacaksa hiç bişey engel olamaz diye düşünüyorum. Allah büyüktür nasip ettiyse ne olsa da engel olamaz, heyecanla test günümü bekliyorum moralimi hiç bozmuyorum, tabii endişeleniyorum ara ara :) inşallah herşey çok güzel olacak :)

Maşallah böyle devam. Moralin yüksek olsun. güzel haber alirsin inşallah

Adek ne zaman test günün?

Tabloya benide eklerseniz sevinirim. 3. Denemem 2 tane dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi.

Hoșgeldin 💕
Transferin hayırlı olsun listede seninde pozitif sonucu görmek nasip olsun.Yaş kaç?
Evde idrar yapmayı düşünüyor musun

Hoșgeldin 💕
Transferin hayırlı olsun listede seninde pozitif sonucu görmek nasip olsun.Yaş kaç?
Evde idrar yapmayı düşünüyor musun
Yaşım 31. Amin inşallah 🙏 hepimiz için inşallah hayırlı pozitif sonuçlar olur. İdrar yapmayacağım pazartesi günü test günüm direkt kan tahlili vereceğim inşallah.

Yaşım 31. Amin inşallah 🙏 hepimiz için inşallah hayırlı pozitif sonuçlar olur. İdrar yapmayacağım pazartesi günü test günüm direkt kan tahlili vereceğim inşallah.

Hayırlısı olsun seninde bu son transferin olsun bebeğine kavuşman dileğiyle

Back