6 gün önce kuzuTransferden kaç gün önce 11.2ydi
Çok geçmiş olsunarakdaşlar merhabalar, başıma neler geldi anlatayım.
pazar günü sabah transferi oldı herşey çok güzeldi, dinkendim sonra çıktık eve geçmeye arabaya bindik. hastaneden çıktıktan sonra bir anda inanıllmaz bir ağrı girdi belime ve karnıma. hayatımda böyle biley yaşamamıştım ve istifra etmeye başladım, frnalıştım. hemen doktorumu aradık geri gelin bakalım dedi. muaynede over torsiyonu denen .pl nadir olan yumurtalığın knedi etrafında dönmesi durumu olmuş. yumurtalığa kan akışı tamamen kesilmiş ve acil müdahale etmezsek yumurtalığı kaybedeceğimiz söyledi.
acil ameliyata alındım. transferimin ilk günü ameliyat oldum kısacası.şimdi eve geldik istirahat ediyor ve ilaçlarımı kullanıyorum. ayın 6sı test günüm. dualarınızı bekliyorum. umarım herşey yolunda gider ve pozitifi alırım...
Allah herkesin yardımcısı olsun, ben de böyle atlatmış olayım. gerçekten zor bir iş, herkese iyi dileklerimi yolluyorum :)
Maşallah Allah sevincini tam kılsın cnmKızlar transfer sonrası 8.gün idrar testi sonucum ..bana 2 tane 5 gün emriyosu transfer ettiler.ve emriyolog a sormuştum hatch mi diye ikisi de hatch demişti o yüzden içimden dedim tutmuşsa ilk 5 gün tutmuştur olmadıysa olmamıştır dedim ve yaptım inş hepinizin sağlıklı güzel haberlerinizi alırız ..bakalım zaman ne gösterecek daha çok baştayız
Benim 8. Gün öyle geldi cnm ama sonuç pozitif şükür korkmaEvet crione jel kullanıyorum dediğin gibi tahriştir umarım bişey olamamıştır
yok cesaretim bi geliyo bi gidyo persembeye az kaldi heycan basti ates basiyo gibiKız ne oldu test mi yaptın???
Ateş basması bi belirti inşallahyok cesaretim bi geliyo bi gidyo persembeye az kaldi heycan basti ates basiyo gibi
doktor rahme dokunmadıklarını söyledi, ancak tabi ki anestezi aldım bunun etkileri olabliir, artık tamamen kısmet. bende umutla bekliyorum. hem iiyileşmeye çalışıyorum hem bebeşim için dua edioyrumCanım çok geçmiş olsun ama vardır bir hayır öyle düşün peki operasyon sırasında nasıl zarar vermden rahme yaptılar doktorunun yorumu nedir çok geçmiş olsun cnm mucizenin nereden geleceğini bilemezsin dualarımız seninle
Hayırlı olsunKızlar transfer sonrası 8.gün idrar testi sonucum ..bana 2 tane 5 gün emriyosu transfer ettiler.ve emriyolog a sormuştum hatch mi diye ikisi de hatch demişti o yüzden içimden dedim tutmuşsa ilk 5 gün tutmuştur olmadıysa olmamıştır dedim ve yaptım inş hepinizin sağlıklı güzel haberlerinizi alırız ..bakalım zaman ne gösterecek daha çok baştayız
banaa yardim et lutfennnnnn herkes usurken ben sicakliyrm yatarken ustume nerdeyse bisey almk istemiyrm bide bugun 40 dk ya bir idarara cikar oldum oyle aglamak geliyoki icimdenn benimle olsun allahim diye. allahtan her sabah ezaninda once rabbin uyandryo beni yalvaryorm allhim beni umuduma umudumu bana nasip etsinn sen neler yasadn nolur yardmci ol banaAteş basması bi belirti inşallah
Hiç moralini bozma. Benim kuzenimden 22 tane toplandı 18 tanesi döllendi ancak 8 tanesi devam etti ve donduruldu. Transfer günü 2 tanesi çözdürüldü ama 1 tanesi yaşadı, sonra 2 tane daha çözdürdüler onun da 1 tanesi yaşadı. O 2 taneyi transfer ettiler 1 i tuttu şimdi 12 haftalık hamile, o yüzden sayılara takılma geriye 4 tane de kalsa 3 tane de kalsa önemli değil. Önemli olan kalite. Bunu bana doktorum söyledi. Kuzenimle aynı doktora tedavi oluyoruz. Benden 22 tane yumurta çıkmayacak gibi duruyor. Ben de ilk başta üzüldüm niye benim de 20 lere ulaşmıyor diye o zaman söyledi doktorum sayıların önemi yok diye. O yüzden hiç canını sıkmaKızlar merhaba benim ilk tüp bebk tedavim bende pco varmış yumurta toplandıktan sonra söylendi . Benim 25 tane yumurta toplandı , 15 tanesi işe yararmış bunlardanda 7 tanesi döllendi . Azalma miktarı çok moralimi bozdu sizce 3. Güne yada 5. Güne kadar gidermi sizde nasıldı kaç yumurta toplandı ne kadarı döllendi çok moralim bozuk , benim tüpler sıkıntılı oldugumdan tek şansım tüp bebek
Canım yorumların için çok teşekkür ederim içime su serptin valla inşş olumlu sonuçlar alırız ☺. İgneleri vurmak zordur gerisi kolaydır diyordum fakat tam tersiymiş inş Alllah bize evlat nasip eder en kısa zamandaHiç moralini bozma. Benim kuzenimden 22 tane toplandı 18 tanesi döllendi ancak 8 tanesi devam etti ve donduruldu. Transfer günü 2 tanesi çözdürüldü ama 1 tanesi yaşadı, sonra 2 tane daha çözdürdüler onun da 1 tanesi yaşadı. O 2 taneyi transfer ettiler 1 i tuttu şimdi 12 haftalık hamile, o yüzden sayılara takılma geriye 4 tane de kalsa 3 tane de kalsa önemli değil. Önemli olan kalite. Bunu bana doktorum söyledi. Kuzenimle aynı doktora tedavi oluyoruz. Benden 22 tane yumurta çıkmayacak gibi duruyor. Ben de ilk başta üzüldüm niye benim de 20 lere ulaşmıyor diye o zaman söyledi doktorum sayıların önemi yok diye. O yüzden hiç canını sıkma
Ayrıca tüplerinin sıkıntılı olmasının bu süreçte hiç önemi yok çünkü tüplerle işimiz yok. Ben de dış gebelik sonucu sağ tüpümü kaybettim. Sol da hiç iç açıcı değil. O yüzden tüp bebek tedavisine başladım. Önemli olan güzel yumurtalarımız olsun ve sonucunda 1 tane bile olsa kaliteli embriyomuz olsun. Biz de sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Bu süreçte olumsuzdan çok olumluyu düşünmek daha iyi gibi geliyor bana. Olumsuzu düşünmek sanki olumsuzu çağırıyormuşuz gibi. Evet illa tutacak diye bir şey yok ama ihtimalimiz yüksek o yüzden moralimizi yüksek tutucaz ve olumlu düşünücez ki güzel şeyler olsun ❤
Merhabaa, ben dün opu oldum 7 yumurta toplandı aradılar bugün üçü döllenmiş şuan nolur bilemiyorum bilgi vereyim dedim
6 gün önce kuzu
yok cesaretim bi geliyo bi gidyo persembeye az kaldi heycan basti ates basiyo gibi
Ayy çok heyecanlıı yaa büyük ihtimal banada yarın jeli falan vercek inşallah güzel haberlerle burda olursunn tek embriyo mu konacak sanaİyi yaptınız tadını çıkar
Ben 4gun once günde 4estr. Içmeye başlamıştım zaten. Bugün crinone jel, progestan iğne ek olarak başladım. Cuma 1 Kasım günü Progesteron batırıp merkeze sonucu gönderecem her şey okeyse 2 Kasım cumartesi transfer günü için saat verilecek.
Ayy çok heyecanlıı yaa büyük ihtimal banada yarın jeli falan vercek inşallah güzel haberlerle burda olursunn tek embriyo mu konacak sana
Cnm benide ateş bastı bak aradada ayaklarım buz kesiyor bide kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrı vardı idrara sık çıkılıyor rahim aşağıda test yapsan çıkar büyük bi ihtimal ama kan ver direkbanaa yardim et lutfennnnnn herkes usurken ben sicakliyrm yatarken ustume nerdeyse bisey almk istemiyrm bide bugun 40 dk ya bir idarara cikar oldum oyle aglamak geliyoki icimdenn benimle olsun allahim diye. allahtan her sabah ezaninda once rabbin uyandryo beni yalvaryorm allhim beni umuduma umudumu bana nasip etsinn sen neler yasadn nolur yardmci ol bana
Çok gemiş olsun. Sıkıntılı bir dönem yaşamışsın. Bebeğine zarar gelmemiştir inşallah doktorunun bu konuda bir yorumu oldu muarakdaşlar merhabalar, başıma neler geldi anlatayım.
pazar günü sabah transferi oldı herşey çok güzeldi, dinkendim sonra çıktık eve geçmeye arabaya bindik. hastaneden çıktıktan sonra bir anda inanıllmaz bir ağrı girdi belime ve karnıma. hayatımda böyle biley yaşamamıştım ve istifra etmeye başladım, frnalıştım. hemen doktorumu aradık geri gelin bakalım dedi. muaynede over torsiyonu denen .pl nadir olan yumurtalığın knedi etrafında dönmesi durumu olmuş. yumurtalığa kan akışı tamamen kesilmiş ve acil müdahale etmezsek yumurtalığı kaybedeceğimiz söyledi.
acil ameliyata alındım. transferimin ilk günü ameliyat oldum kısacası.şimdi eve geldik istirahat ediyor ve ilaçlarımı kullanıyorum. ayın 6sı test günüm. dualarınızı bekliyorum. umarım herşey yolunda gider ve pozitifi alırım...
Allah herkesin yardımcısı olsun, ben de böyle atlatmış olayım. gerçekten zor bir iş, herkese iyi dileklerimi yolluyorum :)
Bilmiyorum ki hiç onla ilgili bilgi verilmedi yarın tekrar aramalarını beklicem, şimdiye kadar hep taze transfer yapıldı ama bilmiyorum ne yaparlar ne düşünürler hiç rahim kalınlığıma falan bakılmadı henüzHayırlı olsun. Tevekkül zamanı. Taze transfer mi olacak
amin cnm insallahhhhCnm benide ateş bastı bak aradada ayaklarım buz kesiyor bide kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrı vardı idrara sık çıkılıyor rahim aşağıda test yapsan çıkar büyük bi ihtimal ama kan ver direk
Rabbim gönlünün muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?