- 26 Ekim 2019
- 235
- 429
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarr transferin 7. gunu gebeliktesti yapip idrarda hamile oldugunu ogrenen var mii birazdwn test alip denemek istyrum
Benim 8. Gün öyle geldi cnm ama sonuç pozitif şükür korkma
annem esim israr ettiler ee bende merakliii ☺ 2 tane al dedim simdi almaya gitti bakalm allahm nolur rabbim yuzumu guldrecek sonuc almami nasip et allahmCesaret mi geldi. Ben oğlumda 8.gün silik görmüştüm
annem esim israr ettiler ee bende merakliii ☺ 2 tane al dedim simdi almaya gitti bakalm allahm nolur rabbim yuzumu guldrecek sonuc almami nasip et allahm
ay insallahhhhhhhAy. Hadi inşallah.
Ben 6. Gün gördüm cnm İnşallah sende görürsünkizlarr transferin 7. gunu gebeliktesti yapip idrarda hamile oldugunu ogrenen var mii birazdwn test alip denemek istyrum
Aminnnnnn❤❤❤Amin cnm darısı başıma
vaz gectim kan vermeye gidiyrum
40 dk snra ckacakmis sonuc bekliyrzHayırlısı olsun kan ver bide test sonucu beklerken idrar yap
Çok heyecanlı bir geçmeyen zaman rabbim sevindirsin emeklerini boşa çıkarmasın40 dk snra ckacakmis sonuc bekliyrz
amin cnm bnm allah razi olsnnnÇok heyecanlı bir geçmeyen zaman rabbim sevindirsin emeklerini boşa çıkarmasın
Yaaa biliyordum çok şükür cnm çoook sevindimHAMILEYIMMMMMMMM
HAMILEYIMMMMMMMM
dogum tarihlerimiz aynimi olacakkkkkk allahm sana hamd olsun allhim olmayanlarada nasip etsin allahimmmm bin kere sükurler olsn sana allhim bin kere sen birsin sen buyuksun buyuk allahimmmmmYaaa biliyordum çok şükür cnm çoook sevindim
hamd olsunnnn rabbimeee o buyuk rabbime hamdu senalr olsnnnnAllah'a şükür