- 26 Ekim 2019
- 235
- 429
- 18
kizlarr transferin 7. gunu gebeliktesti yapip idrarda hamile oldugunu ogrenen var mii birazdwn test alip denemek istyrum
Benim 8. Gün öyle geldi cnm ama sonuç pozitif şükür korkma
annem esim israr ettiler ee bende merakliii ☺ 2 tane al dedim simdi almaya gitti bakalm allahm nolur rabbim yuzumu guldrecek sonuc almami nasip et allahmCesaret mi geldi. Ben oğlumda 8.gün silik görmüştüm
annem esim israr ettiler ee bende merakliii ☺ 2 tane al dedim simdi almaya gitti bakalm allahm nolur rabbim yuzumu guldrecek sonuc almami nasip et allahm
Ben 6. Gün gördüm cnm İnşallah sende görürsünkizlarr transferin 7. gunu gebeliktesti yapip idrarda hamile oldugunu ogrenen var mii birazdwn test alip denemek istyrum
vaz gectim kan vermeye gidiyrum
40 dk snra ckacakmis sonuc bekliyrzHayırlısı olsun kan ver bide test sonucu beklerken idrar yap
Çok heyecanlı bir geçmeyen zaman rabbim sevindirsin emeklerini boşa çıkarmasın40 dk snra ckacakmis sonuc bekliyrz
amin cnm bnm allah razi olsnnnÇok heyecanlı bir geçmeyen zaman rabbim sevindirsin emeklerini boşa çıkarmasın
Yaaa biliyordum çok şükür cnm çoook sevindimHAMILEYIMMMMMMMM
dogum tarihlerimiz aynimi olacakkkkkk allahm sana hamd olsun allhim olmayanlarada nasip etsin allahimmmm bin kere sükurler olsn sana allhim bin kere sen birsin sen buyuksun buyuk allahimmmmmYaaa biliyordum çok şükür cnm çoook sevindim
hamd olsunnnn rabbimeee o buyuk rabbime hamdu senalr olsnnnnAllah'a şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?