• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var.Bel ve göğüs ağrısı hissedenler nasıl bir ağrı bu yani hafif mi çok dikkat verince mi hissediliyor yoksa bariz ağrımı var? Yada göğüse bastırıncamı ağrı oluyor sadece? Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatabilir mi 😊

Bebegin tutmasın a alakası var mı bilmiyorum o hassasiyetin ama ben Estrofem ve jeli kullandığımdan beri göğsümde ağrı var adet öncesi gibi. Ve transfer olmadım daha😳

Aaa öyle mi oluyomus ki acaba bnde hatırlatiyim kan sulandirici iğneyi transfer gunu

Yani söylemekte fayda var tabi doktorun kararı da farklı olabilir sonuçta her protokol farklı uygulanıyor kişiye göre. Mesela bugün benimle aynı günde kontrole gelen bir bayan vardı onun da 5.gün embriyo ve adetin 13.günü transfer tarihi perşembe benim cumartesi oldu?!

herkese merhaba , ben de kasım ayı içinde dondurulmuş embriyo transferi olacağım şu an daha reglmin 2.günü ,
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Ben 2 adet idrar testi aldım eşimin haberi olmadan yapacam ve eğer çıkarsa eşime sürpriz yapmak istiyorum. Hep içimde kalmıştır
Güzel haberlerini bizde bekliyoruz. Benim de kan testi günüm 4 kasım pazartesi bende pazar sabahı idrar testi yapmayı planlıyorum ve insalah herkesin dileği kabul olur. Allahım hepimize yardım etsin inşallah 💞💞

Ay kız ne tatili bebiş için uğraşıyoruz burda 🤣
Benim ki niye erken olacak ya🤔 halbuki aynı gün ilaçlara başladık seninle ve chagiless chagiless
Ay valla transfer öncesi kafa dağıtalıım dedik eşimle kaçtık bi kaç gün 😂 dönünce uğrasmaya devam inşallah Allah pozitifleri nasip etsin bu zamanları gülerek hatırlayalm 😂 senin net tarih ne zaman ben bugün 4 estrofeme başladım o jele falan basladn mı sen

Yadee Yadee canım hayırlı olsun ve diğer transferi belli olan arkadaslar inşallah bebişlerinizi de alır gelirsiniz 🙏🏻

Yadee Yadee canım hayırlı olsun ve diğer transferi belli olan arkadaslar inşallah bebişlerinizi de alır gelirsiniz 🙏🏻

İnşallah rabbim o günleri göstersin cnm🙏❤❤

Güzel haberlerini bizde bekliyoruz. Benim de kan testi günüm 4 kasım pazartesi bende pazar sabahı idrar testi yapmayı planlıyorum ve insalah herkesin dileği kabul olur. Allahım hepimize yardım etsin inşallah 💞💞

Amin 💙❤️🧡🖤💜💛💚

Ay valla transfer öncesi kafa dağıtalıım dedik eşimle kaçtık bi kaç gün 😂 dönünce uğrasmaya devam inşallah Allah pozitifleri nasip etsin bu zamanları gülerek hatırlayalm 😂 senin net tarih ne zaman ben bugün 4 estrofeme başladım o jele falan basladn mı sen

İyi yaptınız tadını çıkar 👍
Ben 4gun once günde 4estr. Içmeye başlamıştım zaten. Bugün crinone jel, progestan iğne ek olarak başladım. Cuma 1 Kasım günü Progesteron batırıp merkeze sonucu gönderecem her şey okeyse 2 Kasım cumartesi transfer günü için saat verilecek.

Yani söylemekte fayda var tabi doktorun kararı da farklı olabilir sonuçta her protokol farklı uygulanıyor kişiye göre. Mesela bugün benimle aynı günde kontrole gelen bir bayan vardı onun da 5.gün embriyo ve adetin 13.günü transfer tarihi perşembe benim cumartesi oldu?!
Bana o zaman hamilelik elde edersek başlarız dedi ben kızlara soylerim yine klinikteki bakalım nolck haftaya

Bana o zaman hamilelik elde edersek başlarız dedi ben kızlara soylerim yine klinikteki bakalım nolck haftaya

Bakalım cnm. Gün yaklaştıkça farkına varıyorum 2 buçuk sene ara verdikten sonra tekrar bu süreçleri yaşamak çok stresli ve heyecan verici

Bakalım cnm. Gün yaklaştıkça farkına varıyorum 2 buçuk sene ara verdikten sonra tekrar bu süreçleri yaşamak çok stresli ve heyecan verici
Çok ara değil de işte stresi öyle ama bu topic uğurlu gelsin İnş herkese 🥰🥰

S shemsim nasılsın bidahaki kontrol nezaman? Ya benim rahim kalınlığı 11 ölçüldü ve transfer cumartesi fazla kalinlașmasindan korkuyorum. Transfere kadar sadece progesteron hormonun bakmam istendi sonucu cuma günü istediler

S shemsim nasılsın bidahaki kontrol nezaman? Ya benim rahim kalınlığı 11 ölçüldü ve transfer cumartesi fazla kalinlașmasindan korkuyorum. Transfere kadar sadece progesteron hormonun bakmam istendi sonucu cuma günü istediler
Benim son kontrolde 11.2 ydi cnm

Kızlar kan sonucum
6. Gün 16
8. gün 51 (pembe akıntım oldu kahveye döndü gitti)
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı 🙏🙏❤❤
Bugün arayacaklar kese için gün vermeye
Darısı siz bekleyen arkadaşlarıma

Süper ilerlemiş cnm hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah ikiz olabilir mi ki

Back