• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Evet cnm teşekkürler buraya paylaşacağım fotoyu iki kere diper başlığa paylaşmışım ama ben hala şoktayım sanırım sevinç yok korku var daha çok test günümü bekliyorum daha önce düşüğüm olduğu için temkinliyim sanırım

Yani. İstersen test gününe kadar hergun idrar da bak ama bence test günü Sadece kan ver. Olumlu sonuç alırsın inşallah

Kızlar transfer sonrası 8.gün idrar testi sonucum ..bana 2 tane 5 gün emriyosu transfer ettiler.ve emriyolog a sormuştum hatch mi diye ikisi de hatch demişti o yüzden içimden dedim tutmuşsa ilk 5 gün tutmuştur olmadıysa olmamıştır dedim ve yaptım inş hepinizin sağlıklı güzel haberlerinizi alırız ..bakalım zaman ne gösterecek daha çok baştayız

Eklentiler

• C1250772-A9F6-4E63-B22E-38A637BB79FA.jpeg
    C1250772-A9F6-4E63-B22E-38A637BB79FA.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar transfer sonrası 8.gün idrar testi sonucum ..bana 2 tane 5 gün emriyosu transfer ettiler.ve emriyolog a sormuştum hatch mi diye ikisi de hatch demişti o yüzden içimden dedim tutmuşsa ilk 5 gün tutmuştur olmadıysa olmamıştır dedim ve yaptım inş hepinizin sağlıklı güzel haberlerinizi alırız ..bakalım zaman ne gösterecek daha çok baştayız

Hayırlı olsun tekrar darısı bizlere

Canım var görünüyor inşallah kanda da görürsün sağlıkla artar değerlerin 😘

Kızlar bugün transfer hariç 3.ü günüm sabah uyandığımda afedersiniz peçeteye pembe minik biley gelmişti jelin kalıntısıydı sanırım kimyasal olan transferimde de olmuştu bu ama bunda erken başladı sanırım bişey mi oldu acaba 😔

Kızlar bugün transfer hariç 3.ü günüm sabah uyandığımda afedersiniz peçeteye pembe minik biley gelmişti jelin kalıntısıydı sanırım kimyasal olan transferimde de olmuştu bu ama bunda erken başladı sanırım bişey mi oldu acaba 😔

Cnm kanama erken başlamaz o kadar ayrıca crinone mi kullanıyorsun eğer onise benim nerden baksan 2 günde bir minik pembelikler vardı tahriş yaptığı için öyle oluyor cnm ..

Hayırlı sabahlar güzel bir pazar günü sizin olsun hanımlar. 💖🙏😇

A adek81 bugub senin günün Rabbim kolaylaştırsin. Transferin tutsun inşallah 🤰
arakdaşlar merhabalar, başıma neler geldi anlatayım.
pazar günü sabah transferi oldı herşey çok güzeldi, dinkendim sonra çıktık eve geçmeye arabaya bindik. hastaneden çıktıktan sonra bir anda inanıllmaz bir ağrı girdi belime ve karnıma. hayatımda böyle biley yaşamamıştım ve istifra etmeye başladım, frnalıştım. hemen doktorumu aradık geri gelin bakalım dedi. muaynede over torsiyonu denen .pl nadir olan yumurtalığın knedi etrafında dönmesi durumu olmuş. yumurtalığa kan akışı tamamen kesilmiş ve acil müdahale etmezsek yumurtalığı kaybedeceğimiz söyledi.
acil ameliyata alındım. transferimin ilk günü ameliyat oldum kısacası.şimdi eve geldik istirahat ediyor ve ilaçlarımı kullanıyorum. ayın 6sı test günüm. dualarınızı bekliyorum. umarım herşey yolunda gider ve pozitifi alırım...

Allah herkesin yardımcısı olsun, ben de böyle atlatmış olayım. gerçekten zor bir iş, herkese iyi dileklerimi yolluyorum :)

pazar günü sabah transferi oldı herşey çok güzeldi, dinkendim sonra çıktık eve geçmeye arabaya bindik. hastaneden çıktıktan sonra bir anda inanıllmaz bir ağrı girdi belime ve karnıma. hayatımda böyle biley yaşamamıştım ve istifra etmeye başladım, frnalıştım. hemen doktorumu aradık geri gelin bakalım dedi. muaynede over torsiyonu denen .pl nadir olan yumurtalığın knedi etrafında dönmesi durumu olmuş. yumurtalığa kan akışı tamamen kesilmiş ve acil müdahale etmezsek yumurtalığı kaybedeceğimiz söyledi.
acil ameliyata alındım. transferimin ilk günü ameliyat oldum kısacası.şimdi eve geldik istirahat ediyor ve ilaçlarımı kullanıyorum. ayın 6sı test günüm. dualarınızı bekliyorum. umarım herşey yolunda gider ve pozitifi alırım...

Allah herkesin yardımcısı olsun, ben de böyle atlatmış olayım. gerçekten zor bir iş, herkese iyi dileklerimi yolluyorum :)

Canım çok geçmiş olsun ama vardır bir hayır öyle düşün peki operasyon sırasında nasıl zarar vermden rahme yaptılar doktorunun yorumu nedir çok geçmiş olsun cnm mucizenin nereden geleceğini bilemezsin dualarımız seninle

Korkma daha çok erken

Çok geçmiş olsun.
Rabbim isterse hiç birşey Engel olamaz. Bende transferden 2 gün sonra lavoboda fayansin üstünde yüz üstü bayıldım. Meğerse ohss olmuştum 2 gün de hastanede kaldım serum sonda takıldı. Ve pozitif görmuștüm.

Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.

✨(eklenmek isteyenler beni etiketlesin) ✨

@citacita
>>Yaş 35
2.deneme
3.gün
Embriyo
25 Ekim Transfer💕
@Gmzzezuzu
>>Yaş 25
2.deneme
3.gün
Embriyo
Pozitif✔ :nazar: 🤰
V Viviannn
>>Yaş 34
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔:nazar:🤰
Yadee Yadee
>>Yaş 29
4.deneme
5.gün
Embriyo
2 Kasım
Transfer💕
A Angelres
>>Yaş 28
2.deneme
3.gün
Embriyo
26 Ekim
Transfer💕
cersenda cersenda
>>Yaş 33
1.deneme
5.gün Embriyo
Gebelikaski Gebelikaski
>>Yaş 26
1.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor :KK51:
P Prenslerimin prensesiyim
>>Yaş 25
2.deneme
5.gün
Embriyo
22 Ekim
Transfer💕
S superkaliflower
>>Yaş 30
4.deneme
5.gün
Embriyo
kelebekmkelebek kelebekmkelebek
>>Yaş 30
2.deneme
5.gün
Embriyo
31 Ekim
Transfer💕
Askk1122 Askk1122
>>Yaş 30
3.deneme
Yumurta büyütüyor
opu
bekliyor :KK51:
maldelmor maldelmor
>>Yaş 31
1.deneme
Yumurta büyütüyor
opu
feride0180 feride0180
>>Yaş 39
3.deneme
4.gün
Embriyo
2 Kasım
Transfer💕
New62 New62
>>Yaş 41
1.deneme
5.gün
Embriyo
23 Ekim
Transfer💕
B Babydust80
>> Yaş 39
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor:KK51:
sykapusuz sykapusuz
>> Yaş 29
2.deneme
5.gün
Embriyo
mew123 mew123
>>Yaş 33
3.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor :KK51:
Melek Ada Melek Ada
>>Yaş 30
5.deneme
5.gün
Embriyo
31 Ekim
Transfer💕
B benim bebisim
>>Yaş 35
6.deneme
6.gün
Embriyo
28 Ekim
Transfer💕
@yel1z
>>Yaş 37
3.deneme
5.gün
Embriyo
negatif ❌
B beklenenmucize
>>Yaş 27
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
bekliyor:KK51:
A adek81
>>Yaş 33
1.deneme
5.gün
Embriyo
27 Ekim
Transfer💕
M Merabd
>>Yaş 22
1.deneme
5.gün
Embriyo
S shemsim
>>Yaş 26
4.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
chagiless chagiless
>>Yaş 28
2.deneme
5.gün
Embriyo
6 Kasım
Transfer💕
ys_pasa ys_pasa
>>Yaş 30
3.deneme
5.gün
Embriyo
25 Ekim Transfer💕
aaynaa aaynaa
>>Yaş??
1.deneme
Kasimda
Adet
bekliyor:KK51:
U Uzunca
>>Yaş 31
1.deneme
Yumurta büyütüyor
30 Ekim opu
G Gozde09
>>Yaş 29
1.deneme
Yumurta büyütüyor
opu bekliyor :KK51:
fatmasecret19 fatmasecret19
>>Yaş 29
2.deneme
Yumurta büyütüyor
opu
T Tyt82
>>Yaş ??
3.deneme
5.gün
Embriyo
G gizem_ar
>>Yaş 25
1.deneme
5.gün
Embriyo
5 Kasım
Transfer 💕

Merhabaa, ben dün opu oldum 7 yumurta toplandı aradılar bugün üçü döllenmiş şuan nolur bilemiyorum bilgi vereyim dedim

Back