- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Benim son kontrolde 11.2 ydi cnm
Transferden kaç gün önce 11.2ydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim son kontrolde 11.2 ydi cnm
Evet cnm teşekkürler buraya paylaşacağım fotoyu iki kere diper başlığa paylaşmışım ama ben hala şoktayım sanırım sevinç yok korku var daha çok test günümü bekliyorum daha önce düşüğüm olduğu için temkinliyim sanırım
Kızlar transfer sonrası 8.gün idrar testi sonucum ..bana 2 tane 5 gün emriyosu transfer ettiler.ve emriyolog a sormuştum hatch mi diye ikisi de hatch demişti o yüzden içimden dedim tutmuşsa ilk 5 gün tutmuştur olmadıysa olmamıştır dedim ve yaptım inş hepinizin sağlıklı güzel haberlerinizi alırız ..bakalım zaman ne gösterecek daha çok baştayız
Canım var görünüyor inşallah kanda da görürsün sağlıkla artar değerlerinKızlar transfer sonrası 8.gün idrar testi sonucum ..bana 2 tane 5 gün emriyosu transfer ettiler.ve emriyolog a sormuştum hatch mi diye ikisi de hatch demişti o yüzden içimden dedim tutmuşsa ilk 5 gün tutmuştur olmadıysa olmamıştır dedim ve yaptım inş hepinizin sağlıklı güzel haberlerinizi alırız ..bakalım zaman ne gösterecek daha çok baştayız
Kızlar bugün transfer hariç 3.ü günüm sabah uyandığımda afedersiniz peçeteye pembe minik biley gelmişti jelin kalıntısıydı sanırım kimyasal olan transferimde de olmuştu bu ama bunda erken başladı sanırım bişey mi oldu acaba
Hayırlı olsun tekrar darısı bizlere
Canım var görünüyor inşallah kanda da görürsün sağlıkla artar değerlerin
Evet crione jel kullanıyorum dediğin gibi tahriştir umarım bişey olamamıştırCnm kanama erken başlamaz o kadar ayrıca crinone mi kullanıyorsun eğer onise benim nerden baksan 2 günde bir minik pembelikler vardı tahriş yaptığı için öyle oluyor cnm ..
Evet crione jel kullanıyorum dediğin gibi tahriştir umarım bişey olamamıştır
arakdaşlar merhabalar, başıma neler geldi anlatayım.
pazar günü sabah transferi oldı herşey çok güzeldi, dinkendim sonra çıktık eve geçmeye arabaya bindik. hastaneden çıktıktan sonra bir anda inanıllmaz bir ağrı girdi belime ve karnıma. hayatımda böyle biley yaşamamıştım ve istifra etmeye başladım, frnalıştım. hemen doktorumu aradık geri gelin bakalım dedi. muaynede over torsiyonu denen .pl nadir olan yumurtalığın knedi etrafında dönmesi durumu olmuş. yumurtalığa kan akışı tamamen kesilmiş ve acil müdahale etmezsek yumurtalığı kaybedeceğimiz söyledi.
acil ameliyata alındım. transferimin ilk günü ameliyat oldum kısacası.şimdi eve geldik istirahat ediyor ve ilaçlarımı kullanıyorum. ayın 6sı test günüm. dualarınızı bekliyorum. umarım herşey yolunda gider ve pozitifi alırım...
Allah herkesin yardımcısı olsun, ben de böyle atlatmış olayım. gerçekten zor bir iş, herkese iyi dileklerimi yolluyorum :)
Kızlar bugün transfer hariç 3.ü günüm sabah uyandığımda afedersiniz peçeteye pembe minik biley gelmişti jelin kalıntısıydı sanırım kimyasal olan transferimde de olmuştu bu ama bunda erken başladı sanırım bişey mi oldu acaba
ÇOK HEYCANLIYIMKorkma daha çok erken
pazar günü sabah transferi oldı herşey çok güzeldi, dinkendim sonra çıktık eve geçmeye arabaya bindik. hastaneden çıktıktan sonra bir anda inanıllmaz bir ağrı girdi belime ve karnıma. hayatımda böyle biley yaşamamıştım ve istifra etmeye başladım, frnalıştım. hemen doktorumu aradık geri gelin bakalım dedi. muaynede over torsiyonu denen .pl nadir olan yumurtalığın knedi etrafında dönmesi durumu olmuş. yumurtalığa kan akışı tamamen kesilmiş ve acil müdahale etmezsek yumurtalığı kaybedeceğimiz söyledi.
acil ameliyata alındım. transferimin ilk günü ameliyat oldum kısacası.şimdi eve geldik istirahat ediyor ve ilaçlarımı kullanıyorum. ayın 6sı test günüm. dualarınızı bekliyorum. umarım herşey yolunda gider ve pozitifi alırım...
Allah herkesin yardımcısı olsun, ben de böyle atlatmış olayım. gerçekten zor bir iş, herkese iyi dileklerimi yolluyorum :)
ÇOK HEYCANLIYIM
Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
@citacita
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
P Prenslerimin prensesiyim
>>Yaş 252.deneme
5.gün
Embriyo22 Ekim
Transfer
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 302.deneme
5.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
feride0180
>>Yaş 393.deneme
4.gün
Embriyo2 Kasım
Transfer
New62
>>Yaş 411.deneme
5.gün
Embriyo23 Ekim
Transfer
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
5.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
Embriyo28 Ekim
Transfer
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonegatif
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
Embriyo6 Kasım
Transfer
ys_pasa
>>Yaş 303.deneme
5.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
aaynaa
>>Yaş??1.deneme
KasimdaAdet
bekliyor
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
Sağol cnm darısı başına tek embriyo transfer edildiSüper ilerlemiş cnm hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah ikiz olabilir mi ki