• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ablacigim ates basmai derken atesde yukseldimi. 37dinin yukarisina ciktimi mesela. Bende dum ates yanmasi oldu bgn yok...
Ve sende bu durum kac gun surdu
Merhaba transferden sonraki gün ateşim çıktı evet sadece bir kaç saat sürdü o kadar. Ateş basması değil , vücüt isim yükseldi sanki hasta oluyor gibi ve titriyordum ufak bir baş ağrısı beraber. Ateşim kaça kadar yükseldi onu ölçmedim.
İnşallah tutunmuştur seninki

Merhaba transferden sonraki gün ateşim çıktı evet sadece bir kaç saat sürdü o kadar. Ateş basması değil , vücüt isim yükseldi sanki hasta oluyor gibi ve titriyordum ufak bir baş ağrısı beraber. Ateşim kaça kadar yükseldi onu ölçmedim.
Ben atesli degilim. Ama herzaman atiyorum 36 geliyorsa simdi 37 cikiyor

Insaallah rabbim hepimisin yuzunu guldursun

Kızlar benimde transferiMin 9. Günü ilk 4 gün kasık agrısı oldu fakat şimdi adet olmaya yakın olan karın şişiliği var mı ? Sizce gebelik belirtisinde yaşayan var mı moralim çok bozuk kızlar 😞

Kızlar benimde transferiMin 9. Günü ilk 4 gün kasık agrısı oldu fakat şimdi adet olmaya yakın olan karın şişiliği var mı ? Sizce gebelik belirtisinde yaşayan var mı moralim çok bozuk kızlar 😞
Olabilir canım ben adete yakın tarihte günde 10 kere WC ye gidiyordum kesin adet geldi diye o kadar Aynıydı belirtiler inşallah seninledir bebişin sabır

Kozlar günaydın yine kahverengi leke gelmiş Allahım bu yerleşmemi düşük mü düşünmekten çıkdırmak üzereyim transferin 5. Günü oldu transfer gününü saymazsak

Kozlar günaydın yine kahverengi leke gelmiş Allahım bu yerleşmemi düşük mü düşünmekten çıkdırmak üzereyim transferin 5. Günü oldu transfer gününü saymazsak
Düşük yada adet kanaması kırmızı oluyomuş korkma ama doktoruna sor canım iğne yaptırabilir

Kızlar cuma günü maalesef negatif haberini aldım ilk tüp bebek denemesiydi ve tutmadı çok üzgünüm Transfer in 8.gununden itibaren kasık ağrısı oluyordu ara ara dedim var inşallah ama maalesef . Allah sizlere versin benim bu ilk ve sondu
Hayırlısı olsun canım üzülme rabbim verecek inşallah neden son olsun ki bak benim 3. Denemem umutlar hiç bitmiyor şimdi öyle düşünüyorsun gün geçtikçe acın azalacak ve tekrar umutlanacaksın

Hayırlısı olsun canım üzülme rabbim verecek inşallah neden son olsun ki bak benim 3. Denemem umutlar hiç bitmiyor şimdi öyle düşünüyorsun gün geçtikçe acın azalacak ve tekrar umutlanacaksın
Sağol cnm keske imkanım olsa hiç pes etmem 10 kere bile yaptiririm ama bu iş devlette bile 3.500 lira tuttu ve asgarî ücretle çalışan bir ailenin bunu karsilamasi imkansız zar zor eş dost yardım etti bunu yaptırmıştım ama o da tutmadı o yüzden ilk ve son ve benim için 😥

Sağol cnm keske imkanım olsa hiç pes etmem 10 kere bile yaptiririm ama bu iş devlette bile 3.500 lira tuttu ve asgarî ücretle çalışan bir ailenin bunu karsilamasi imkansız zar zor eş dost yardım etti bunu yaptırmıştım ama o da tutmadı o yüzden ilk ve son ve benim için 😥
Canım umutlar tükenmesin lütfen yaza doğru inşallah tekrar olur çok haklısın bende şuan zor yaptırıyorum maddi olarak sarsıyor ilaçlar vs derken zor oluyor ama bir işe gir hem kafan dağılır hem de bebeğine birikim yaparsın hiç birşey bitmiş değil ki

Back