• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba arkadaşlar bende yarın için transferimi bekliyorum pazartesi günü ve bugün gittim çarşamba gel dediler inşallah bir problem çıkmaz cuma aradığımda pazartesi gelin demişti pazartesi günü gittim salı gelin dediler bugün gittim çarşamba gel dediler inşallah bir problem çıkmaz

Merhaba arkadaşlar bende yarın için transferimi bekliyorum pazartesi günü ve bugün gittim çarşamba gel dediler inşallah bir problem çıkmaz cuma aradığımda pazartesi gelin demişti pazartesi günü gittim salı gelin dediler bugün gittim çarşamba gel dediler inşallah bir problem çıkmaz
Kafalarina gore niye boyle yapiyorlar

ya ben yenidogan alisverislerini izleye izleye dayanamayip ilk ürünümü aldim insan bebek bezine asik olur mu ya 😘❤ erken diyenler oluyo allah korusun bisiey olsa dogumda dogumdan sonra bile olabilir bunun onune gecemeyiz ki Rabbim hickimseye byle bi aci yasatmasn 🤲

Eklentiler

• IMG-20200121-WA0007.jpg
    IMG-20200121-WA0007.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 50
ya ben yenidogan alisverislerini izleye izleye dayanamayip ilk ürünümü aldim insan bebek bezine asik olur mu ya 😘❤ erken diyenler oluyo allah korusun bisiey olsa dogumda dogumdan sonra bile olabilir bunun onune gecemeyiz ki Rabbim hickimseye byle bi aci yasatmasn 🤲

Kıyamam sana Tabiki içinden nasıl geliyorsa öyle yap ❤️

Ben de yaptırdım geçen hafta,sonuçlarım bugün çıktı. Ama nasıl yorumlanır bilmiyorum,bir sorun görün görünmüyor gibi. Bu değerlerin hangisi yüksek olduğunda bir soruna işaret eder sizin bir fikriniz var mı?
sonuçlarınız normal , benimki daha da yüksek çıkmıştı

Back