Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Evet evet hamilelikte geçirince bebeğe geçme riski varmış inşallah çıkmaz bişey bende eskiden beri hep az pişmiş yumurta yerdim yani bu kadar olur
canım yaptırdınmı testleri bendende bugün istediler devlette kadın doğum doktoru yapıyor mu

Merhaba arkadaslar transfer oncesi kullandigim crinone jel den bugun beyaz ve hafif pembe olarak geldi transfer oncesi gelen var mi boyle yarin transfer gunum adet olamamam demi jelin rengi hafif pembeydi

canım yaptırdınmı testleri bendende bugün istediler devlette kadın doğum doktoru yapıyor mu
Daha yaptırmadım canım haftaya randevum ona kadar yaptırıcam yapar bence bana sağlık ocağına yaptır hem kaydını yaparlar dedi hemşire oraya yaptırıcam inşallah güzel sonuçlar alırız

Merhaba arkadaslar transfer oncesi kullandigim crinone jel den bugun beyaz ve hafif pembe olarak geldi transfer oncesi gelen var mi boyle yarin transfer gunum adet olamamam demi jelin rengi hafif pembeydi
Canim kan olmadigi surece sknti yok benden de gelmisti hala da kullandikca devam ediyor pempemsi olarak

Canim kan olmadigi surece sknti yok benden de gelmisti hala da kullandikca devam ediyor pempemsi olarak
Tamam canim cok tesekkur ederim icim rahatladi çünkü daha transfer bile olmadim kan gibi değil toz.pembe bir renk jel.tortu seklinde geliyor ya onlardan 2 tanesi oyle.pembe renkti beyaz da geliyor tabi

Tamam canim cok tesekkur ederim icim rahatladi çünkü daha transfer bile olmadim kan gibi değil toz.pembe bir renk jel.tortu seklinde geliyor ya onlardan 2 tanesi oyle.pembe renkti beyaz da geliyor tabi
iciniz rahat etsin skntu yok kendinizi yarina hazirlayin hsyirlsii ile bebeginiz sizinle olur

Canım transferin âdetin kaçıncı gününe denk geliyor acaba kan sulandırıcı veya başka iğne ilaç yada progestan kullaniyor musun

Kızlar transferden sonra cok sikisiktim yattigin yerden yap dediler tuvaletini yaptim ama.cok.zor yaptim.zorlandim boyle olan.var mi aranizda ins bebislerime.bisey olmamıştır bir de kalkabilirsiniz dedikten sonra 3-4 kere de klozete tuvalete gittim.kucuk.tuvaletim icin

Bence hiç streslenme koruyan Rabbim. Eger onlar tutunacaklarsa hiç yatmasan gene tutunur. Bende 10-15 dk içinde hemen kalkıp gitmiştim tuvalete ama çok şükür tutunmuş yavrum. Bende önce stres yaptım ama geri dedim Rabbim nasip ederse stres boşunasende bence sıkıntı etme kendine bişey olmamıştır

Tesekkur ederim ne biliyim korktum yani oyle olunca ins bisey olmamistir onlara ve simsiki tutunurlar Allah sizinkini de korusun kucağınıza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…