- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
canım yaptırdınmı testleri bendende bugün istediler devlette kadın doğum doktoru yapıyor muEvet evet hamilelikte geçirince bebeğe geçme riski varmış inşallah çıkmaz bişey bende eskiden beri hep az pişmiş yumurta yerdim yani bu kadar olur
Daha yaptırmadım canım haftaya randevum ona kadar yaptırıcam yapar bence bana sağlık ocağına yaptır hem kaydını yaparlar dedi hemşire oraya yaptırıcam inşallah güzel sonuçlar alırızcanım yaptırdınmı testleri bendende bugün istediler devlette kadın doğum doktoru yapıyor mu
inşallah canım yarın ilaç yazdırmaya gitcem hastanede yaptırayım bendeDaha yaptırmadım canım haftaya randevum ona kadar yaptırıcam yapar bence bana sağlık ocağına yaptır hem kaydını yaparlar dedi hemşire oraya yaptırıcam inşallah güzel sonuçlar alırız
tahriş yapmış olabilir mi canım transferden önce baksın doktorunMerhaba arkadaslar transfer oncesi kullandigim crinone jel den bugun beyaz ve hafif pembe olarak geldi transfer oncesi gelen var mi boyle yarin transfer gunum adet olamamam demi jelin rengi hafif pembeydi
Kadin dogum doktoru yapiyor hepsini.saglik ocaginda topozlama ve digerini almiyorlar.ben gecen de yaptim devlettecanım yaptırdınmı testleri bendende bugün istediler devlette kadın doğum doktoru yapıyor mu
Canim kan olmadigi surece sknti yok benden de gelmisti hala da kullandikca devam ediyor pempemsi olarakMerhaba arkadaslar transfer oncesi kullandigim crinone jel den bugun beyaz ve hafif pembe olarak geldi transfer oncesi gelen var mi boyle yarin transfer gunum adet olamamam demi jelin rengi hafif pembeydi
Çok hafif bir pembelik herhalde olabilir zaten transferim yarıntahriş yapmış olabilir mi canım transferden önce baksın doktorun
Tamam canim cok tesekkur ederim icim rahatladi çünkü daha transfer bile olmadim kan gibi değil toz.pembe bir renk jel.tortu seklinde geliyor ya onlardan 2 tanesi oyle.pembe renkti beyaz da geliyor tabiCanim kan olmadigi surece sknti yok benden de gelmisti hala da kullandikca devam ediyor pempemsi olarak
iciniz rahat etsin skntu yok kendinizi yarina hazirlayin hsyirlsii ile bebeginiz sizinle olurTamam canim cok tesekkur ederim icim rahatladi çünkü daha transfer bile olmadim kan gibi değil toz.pembe bir renk jel.tortu seklinde geliyor ya onlardan 2 tanesi oyle.pembe renkti beyaz da geliyor tabi
Yaptirmadin Ve gebelik oldu degil mi. Çok kararsız kaldım ben debende doktoruma o kadar yaptıralım dedim ama dinlememişti gerek yok sana diye nasibe inanıyorum inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olsun
Yaptır canım hazır gitmişken hem aradan çıkarinşallah canım yarın ilaç yazdırmaya gitcem hastanede yaptırayım bende
canım bana doktorum yapalım dese kesin yaptırırdım bişey varsa öncesinde çıksınYaptirmadin Ve gebelik oldu degil mi. Çok kararsız kaldım ben de
Canım transferin âdetin kaçıncı gününe denk geliyor acaba kan sulandırıcı veya başka iğne ilaç yada progestan kullaniyor musunTamam canim cok tesekkur ederim icim rahatladi çünkü daha transfer bile olmadim kan gibi değil toz.pembe bir renk jel.tortu seklinde geliyor ya onlardan 2 tanesi oyle.pembe renkti beyaz da geliyor tabi
17 gune denk geldi evet kan sulandırıcı ve progestan kullaniyorumCanım transferin âdetin kaçıncı gününe denk geliyor acaba kan sulandırıcı veya başka iğne ilaç yada progestan kullaniyor musun
Bence hiç streslenme koruyan Rabbim. Eger onlar tutunacaklarsa hiç yatmasan gene tutunur. Bende 10-15 dk içinde hemen kalkıp gitmiştim tuvalete ama çok şükür tutunmuş yavrum. Bende önce stres yaptım ama geri dedim Rabbim nasip ederse stres boşunaKızlar transferden sonra cok sikisiktim yattigin yerden yap dediler tuvaletini yaptim ama.cok.zor yaptim.zorlandim boyle olan.var mi aranizda ins bebislerime.bisey olmamıştır bir de kalkabilirsiniz dedikten sonra 3-4 kere de klozete tuvalete gittim.kucuk.tuvaletim icin
Tesekkur ederim ne biliyim korktum yani oyle olunca ins bisey olmamistir onlara ve simsiki tutunurlar Allah sizinkini de korusun kucağınıza almayi nasip etsinBence hiç streslenme koruyan Rabbim. Eger onlar tutunacaklarsa hiç yatmasan gene tutunur. Bende 10-15 dk içinde hemen kalkıp gitmiştim tuvalete ama çok şükür tutunmuş yavrum. Bende önce stres yaptım ama geri dedim Rabbim nasip ederse stres boşunasende bence sıkıntı etme kendine bişey olmamıştır
17 gune denk geldi evet kan sulandırıcı ve progestan kullaniyorum
[/QUOTE. Cvp için teşekkürler canım bende 14.gunumdeyim bugün transfer tarihi henüz belli değil ama ne sulandırıcı nede progestan vermedi Dr uminş herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?