- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 29
Bende adet agrisi gibi agrilar vardi cok sık wc ye gidiyordum ilk 3 4 gun zatn orda yasadim sankiGaliba benim de 2 ebriyo tuttu canm öyle hissediyorum çünkü rahimde sağ ve solda nokta kadar batma yada böyle atıyor gibi his var sen hissettin mi öyle, bir de degerim 7. Güne göre yüksek
ilk 9. gün 450 çıkmıştı. 11. gün 1150 14.gün 4500 çıkmıştı. ama çok hcg değeri ile alakası yok bence. hcg değeri düşük başlayıp ikiz hamile olanlar var. benim 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti.Aranızda ikiz annesi olacak olan var mı ? beta hcg'lerinizi, embriyo yaşını ve kaçıncı gün baktığınızı hatırlıyor musunuz?
Benim de bugün 8. Gün canm ve bugün cok belim ağrıyr ve normalde adet günüm bugün çok korkuyorum adet olcam diye , bel ağrisi olan varmı boyleBende adet agrisi gibi agrilar vardi cok sık wc ye gidiyordum ilk 3 4 gun zatn orda yasadim sanki
Bende varım canım. 11. Gün 997 çıktı, 13. Gün 2090 dı daha da bakmadık. 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferiydi.Aranızda ikiz annesi olacak olan var mı ? beta hcg'lerinizi, embriyo yaşını ve kaçıncı gün baktığınızı hatırlıyor musunuz?
Çok teşekkür ederimilk 9. gün 450 çıkmıştı. 11. gün 1150 14.gün 4500 çıkmıştı. ama çok hcg değeri ile alakası yok bence. hcg değeri düşük başlayıp ikiz hamile olanlar var. benim 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti.
Çok teşekkür ederimBende varım canım. 11. Gün 997 çıktı, 13. Gün 2090 dı daha da bakmadık. 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferiydi.
Daha katlanır canım kese günü ikisinin de olduğu kesin oldu. Transferin 20. günü çift kese gördükÇok teşekkür ederim ☺ benim de 2 tane 5. Gün ; 9. Gün 228 10. Gün 451 , 1 günde ikiye katlanınca merak ettim ....
Benim 13. Gün 3856 15.gün 6800 dü 15. Gün keseleri gördük 2 tane 5.gün embriyoru transfer edilmiştiAranızda ikiz annesi olacak olan var mı ? beta hcg'lerinizi, embriyo yaşını ve kaçıncı gün baktığınızı hatırlıyor musunuz?
Ben beta degerime göre ikiz hamileyim sanmıştım ama tek kese gördük. Bence beta bazen farklı olabiliyor. Ben 11 gün testimde 1790 3ncü testimde 14binlerdeydi. Bende ikiz sandım ama degilmişilk 9. gün 450 çıkmıştı. 11. gün 1150 14.gün 4500 çıkmıştı. ama çok hcg değeri ile alakası yok bence. hcg değeri düşük başlayıp ikiz hamile olanlar var. benim 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti.
Benim transfer sonrası 8. Gün değerim 198 i ama benden çok yüksek olan arkadaşlar vardı hiç ikiz beklemiyodum o yüzdenGaliba benim de 2 ebriyo tuttu canm öyle hissediyorum çünkü rahimde sağ ve solda nokta kadar batma yada böyle atıyor gibi his var sen hissettin mi öyle, bir de degerim 7. Güne göre yüksek
Transferle birlikte 9. Gün 198 11. Gün 377 13. Gün 745 2. Testi başka yerde yaptırmıştımAranızda ikiz annesi olacak olan var mı ? beta hcg'lerinizi, embriyo yaşını ve kaçıncı gün baktığınızı hatırlıyor musunuz?
Ben yüksekliğinden degil erken dönemde yükselme gosterdiginden oyle düsünuyrm canm dr a sordum olabilir dedi bakalm haftaya salı keseleri görcez inşallahBenim transfer sonrası 8. Gün değerim 198 i ama benden çok yüksek olan arkadaşlar vardı hiç ikiz beklemiyodum o yüzden
Su anda kaçıncı haftanızdasınız? Allah tamamına erdirsin insallahTransferle birlikte 9. Gün 198 11. Gün 377 13. Gün 745 2. Testi başka yerde yaptırmıştım
7+5im şu an amin hepimize inşallahSu anda kaçıncı haftanızdasınız? Allah tamamına erdirsin insallah
Henüz tüp bebek tedavisine başlamadık, esim kaan aydosda muayene olmuştu, dna hasari yüksek cıktı, dna hasarı düştü bir süre normak deneyip olmazsa tedaviye başlıcagizTedaviye başladınız mı
Yok canim alttab baktikarından mı baktı canım
baktırdınmı tekrar yazmamışsın sonraYok canim alttab bakti
Yok Cumartesi gitcez insaallah tekrar bakcaz bakalim insaallah guzel olur.baktırdınmı tekrar yazmamışsın sonra
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelir inşallah miniğinYok Cumartesi gitcez insaallah tekrar bakcaz bakalim insaallah guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?