- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Canım ne durumdasın merak ettim seni.. umarım dış gebelik olmamıştır değerlerin öyle görünmüyor zaten amaMalesef canm 1057 olmuş hala dusmemis ama arttı da sayılmaz iki gün önce 1046 idi. Doktorum daha muayene etmedi Pers gidicem anca işten dolayi. Bozulmuş gebelik olduğunu söyledi telefonda. Tüp bebekte böyle bişey oldu da o doktorun biraz olsun suçu varsa Allah'a havale ediyorum
Yok canım ilaçla kanama başlatıldı düştüCanım ne durumdasın merak ettim seni.. umarım dış gebelik olmamıştır değerlerin öyle görünmüyor zaten ama
Geçmiş olsun canim Allah bir daha yaşatmasin boyle bir olayYok canım ilaçla kanama başlatıldı düştü
Amin canım teşekkür ederim çok zor bişey kendini hamile san san kese görmeye gidince Göreme...Geçmiş olsun canim Allah bir daha yaşatmasin boyle bir olay
Evet canim gerçekten çok zor benim de 2 kaybim var biri kimyasal digeri 9.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum simdi bir daha ugrasiyorum.ins vu sefer rabbim yuzume gülerAmin canım teşekkür ederim çok zor bişey kendini hamile san san kese görmeye gidince Göreme...
Ahh canım çok geçmiş olsun.. o kadar iyi anlıyorum ki seni . insallah biz de pür neşe geçireceğimiz hamilelikler yaşayalım..Yok canım ilaçla kanama başlatıldı düştü
İnşallah canım inşallah son olur bşdaha böyle bişey yaşatmasın AllahTeşekkür ederim kızlar dondurulmuş 3 tane var ve deneyecegim bı ay sonra falan. İnşallah o zaman yüzümüz güler...
Benim ikinci tüp bebek denemem canim 3 gun önce transfer oldum bende hsg ist3medi ama spermiyogram testini istiyor kesinlikleHerkese merhaba. İçinizde ikinci kez tüp bebek yaptıran var mı? Benim bir kızım var, şimdi tekrar istiyorum. Tekrar HSG ve spermogram istiyor mu doktor? Bilginiz var mı ? Hamile olanlara güzel doğumlar diliyorum:)
4 kutu yazdırabilirsin tek seferde ben yazdırıyorumkizlar progestanı devlet karsılıyo mu 10 gunde bie paket aliyorum artik yazdirayim diyorum 7.ayima kadae kullanacakmisim
Sanmıyorum canım benim 9. Gün falan sabah bulantım başlamıştıKizlar test tarihinden once mide bulantisi olan var miydi bu kadar erken baslar mi psikolojik herhalde benim ki 2 tane 3.gun embriyosu bugun transfer tarihi ile birlikte 3.gunum
Canim dikkate alıp cevap verdiğin icin cok tesekkur ederim 2 tane embriyo konulmuştu ins ikisi de tutmustur ve o yuzden erken bulanti başlarSanmıyorum canım benim 9. Gün falan sabah bulantım başlamıştı
Cevap verdiğin için teşekkür ederim :) sezaryenden sonra yapışıklık olabilir diye tekrar rahim filmi ister gibi geliyor banaBenim ikinci tüp bebek denemem canim 3 gun önce transfer oldum bende hsg ist3medi ama spermiyogram testini istiyor kesinlikle
Onu bilmiyorum.canim hic doğum.yapmadim ama aradan zaman geçtiği icin isteyebilir de rica ederim.ne demekCevap verdiğin için teşekkür ederim :) sezaryenden sonra yapışıklık olabilir diye tekrar rahim filmi ister gibi geliyor bana
Psikolojik olabilir canım. Benim 6.gün embriyosu transfer edilmişti, transferden 6 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. Yani embriyo toplamda 12 günlük olmuştu. Önümüzdeki haftasonu idrar testi yap benceKizlar test tarihinden once mide bulantisi olan var miydi bu kadar erken baslar mi psikolojik herhalde benim ki 2 tane 3.gun embriyosu bugun transfer tarihi ile birlikte 3.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?