Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba canım bende 5 + 2 de bebek gözükmemişti 7 + 2 de hem kalbi hem bebeği gördük şükür olabilir sıkma canını hiç haftayı bekle bakalım bi inşallah bebişin seninledir

Merhaba canım bende 5 + 2 de bebek gözükmemişti 7 + 2 de hem kalbi hem bebeği gördük şükür olabilir sıkma canını hiç haftayı bekle bakalım bi inşallah bebişin seninledir
Yaa gerçekten mi seninde mi tüp bebek di canim cok sevindim gerçekten böyle bi içim ferahladi sanki gerçekten Umut oldun bana insaallah insaallah bebegim hatta belki bebeklerim benimledir Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Iyi yapmışsın canim ben bu sefer hemen ise başladım. Pek biseye dikkat etmedim. Nasip de değilmiş demekki olmadi. Insallah hayırlısıyla dondurulmuslarim olur. Doktorum histereskopi önerdi bakalim Hayirlisi insallah
bende doktoruma o kadar yaptıralım dedim ama dinlememişti gerek yok sana diye nasibe inanıyorum inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olsun

karından mı baktı canım

Canım beni de pozitif olarak ekler misin

Beni de pozitif eklermisiniz? 2.deneme 5.gün embriyosu
[/QUOTE]
Senin de gözün aydın canm rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

Yadee nasılsın? Bayadır gelemedim ben biraz uzaklaşmak istedim herieyden ama yeniden başlıyoruz işte bugün doktor kontrolüm var Opudan sonra 2. Adetimi oldum 20 gün sonra falan nasipse transferim olur diye düşünüyorum

Günaydınlar... 3. Gün embriyosu olup kalp atışını duyan var mııııı??
Geçen hafta hastaneye gittiğimde orada 5+4 günlük dedi biz de dün başka doktora kalp atışını dinlemek için gittik çünkü 6+4 olduğunu düşündük doktor 5 haftalık görünüyor dedi kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yardımcı olur musunuz

Beni de pozitif eklermisiniz? 2.deneme 5.gün embriyosu
[/QUOTE]

Senin de gözün aydın

Evet baya oldu. Ben de bakınıp çıkıyorum artık stress olmamak için uzaklaşmak iyi geldi. Allahın izniyle yarın 11haftalik olacaz hala hamile gibi hissetmiyorum.
Darısı senin başına, inşallah transfer gününü paylaşırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…