- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Merhaba canım bende 5 + 2 de bebek gözükmemişti 7 + 2 de hem kalbi hem bebeği gördük şükür olabilir sıkma canını hiç haftayı bekle bakalım bi inşallah bebişin seninledirMerhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım sonucu pozitif aldik 30 kasim transfer 12 aralikta ilk testle sonra doktorum 28 aralikta gel dedi gittim 6 haftalik dedi kese var ama kalp atışını duyamadi daha doğrusu sonra soylediki bebegi görememiş haftaya tekrar bakalim dedi boyle bir durum yaşayıp sonradan bebegi gelisen var mi dünden beri cok kötü durumdayim 2 embriyo transfer edilmisti tek kese var oda insaallah boş deildir
Yaa gerçekten mi seninde mi tüp bebek di canim cok sevindim gerçekten böyle bi içim ferahladi sanki gerçekten Umut oldun bana insaallah insaallah bebegim hatta belki bebeklerim benimledirMerhaba canım bende 5 + 2 de bebek gözükmemişti 7 + 2 de hem kalbi hem bebeği gördük şükür olabilir sıkma canını hiç haftayı bekle bakalım bi inşallah bebişin seninledir
Tedaviye başladınız mıBizimde sperm sayisi 3milyon eşim 2 aydir tedavi oluyo ancak hiç artış olmadi tüp bebek icin arasturma yapıyorum allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah
bende doktoruma o kadar yaptıralım dedim ama dinlememişti gerek yok sana diye nasibe inanıyorum inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olsunIyi yapmışsın canim ben bu sefer hemen ise başladım. Pek biseye dikkat etmedim. Nasip de değilmiş demekki olmadi. Insallah hayırlısıyla dondurulmuslarim olur. Doktorum histereskopi önerdi bakalim Hayirlisi insallah
karından mı baktı canımMerhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım sonucu pozitif aldik 30 kasim transfer 12 aralikta ilk testle sonra doktorum 28 aralikta gel dedi gittim 6 haftalik dedi kese var ama kalp atışını duyamadi daha doğrusu sonra soylediki bebegi görememiş haftaya tekrar bakalim dedi boyle bir durum yaşayıp sonradan bebegi gelisen var mi dünden beri cok kötü durumdayim 2 embriyo transfer edilmisti tek kese var oda insaallah boş deildir
Canım beni de pozitif olarak ekler misinListemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
Güncel ;
Hanımlar, negatif alan herkesi listeden çıkardım. İnşallah başka başlıklar altında sevincinze ortak olmak nasip olur. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin.
Katılan herkese teşekkürler
@Master
>>Yaş 281.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
B Bir umuttt34
>>Yaş 291.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
@Minnaklarim
>>Yaş 313.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
Embriyo2 Ocak Transfer
nilayyy16
>>Yaş 251.deneme
2.gün
EmbriyoPozitif ✔
Mavili hatun
>>Yaş 281.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Muallim09
>>Yaş 283.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 303.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
3.gün
EmbriyoOcak'ta Transfer
Hayaller28
>>Yaş 231.deneme
5.günEmbriyoPozitif ✔
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Alya0507
>>Yaş 351.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Trn hcr
>>Yaş 264.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Cigdem2610
>>Yaş 262.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
EmbriyoPozitif✔
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif ✔
34oknds
>>Yaş 311.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Red Velvet
>>Yaş 352.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
3.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
Nesquik9
>>Yaş 353.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
@memure0672
>>Yaş 251.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif ✔
@emidaf09
>>Yaş 311.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔ negatif alan Arkadaşlar, Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.
Sağol canımGözün aydın
InsALLAH oyle bide dondurulmus embr. Benimde dond.smdiden hayirli olsun
11.gun 289 cikmistiCanım ben bugün 7. Günüm ve kan testim 117 çıktı senin kaçrı ilk kan testin bir de kaçıncı gün yaptn
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaAllahMerhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu❤
Gözün aydın
11.gun 289 cikmisti
Yadee nasılsın? Bayadır gelemedim ben biraz uzaklaşmak istedim herieyden ama yeniden başlıyoruz işte bugün doktor kontrolüm var Opudan sonra 2. Adetimi oldum 20 gün sonra falan nasipse transferim olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?