Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim esimde sıkıntı olduğu için benden rahim filmi istemeden direkt başladı canm

Benim esimde sıkıntı olduğu için benden rahim filmi istemeden direkt başladı canm
Bence en büyük hata bu işte ,, mutlaka istemesi lazımdı.. mesela bizim sorunumuz bendeydi, pcos hastasıydım ben , ama benim doktorlarım bana tedaviye başlamadan eşimin sperm testlerini detaylı istedi. Yani bir tarafta sıkıntı olması diğertarafın temiz olduğu anlamına kesinlikle gelmiyor yapılabilecek basit testler her iki tarafa uygulanmalı ki bizim bünye de boşa yorulmasın.. Allahyardımcımız olsun canım.. hiç içini karartma güzel haberlerini bekliyorum

Amin canım inşallah korktuğum başıma gelmez..

Canım benim Dr estrofem hariç hiçbisey vermedi özellikle kan sulandırıcı vermesi gerekmez miydi sadece folik asit kullaniyorum günde 3 kez de estrofem

Bilmiyorum ki canim her doktorun protokolü farklı sen de estrofem bel ağrısı yapti mi
Daha dün başladım estrofeme canım adetliyken zaten belim agridigi için bilemedim haptan mu adetten mi ben pcosluyum transfer e Kadar da sanırım Lucrin e devam edecem başka Bir arkadaşa vermemişler ama Lucrin o da dondurulmus Tranfer di

Ben de cuma gunu basladim canim adetin 3.günü baslamis oldum ve dun aksamdan beri devam.eeden cok.siddetli bel agrim var hatta climera bantta vardı onu cikardim ikisi birden mi cok.agri yapiyor acaba diye dayanamadim.agri kesici bile.fayda etmedi

Hmm inş geçer cnm yaa zaten çok stresli bir süreç bide bu ağrılar iyice sinirini bozuyor insanın.bende 1.gunu başladım bugün iki . Bende çok şiddetli baş ağrısı var belimde ağrıyor ama adetten de olabilir bu bas ağrısı haptan olabilir mi acaba ağrı kesici atiyorum hiç geçmiyor ağrı. İkimizin transferi yakın olacak haberleşelim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…