Benim esimde sıkıntı olduğu için benden rahim filmi istemeden direkt başladı canmCanım doktorun İlgisiz anladığım kadarıyla.. ama ben memoria Şişli de oldum..
Onlar her transfer yapıldığında bana anlattılar. Embriyo içerde gezebiliyor ve eğer tüplerde bir tıkanıklık varsa biz iyi bir yere yerleştirsek bile gidip tüplere girip çıkamayabilir dediler. Bunu neden anlattılar dersen, benden rahim filmi istemişlerdi bizim merkezde herkesten istiyorlar. Eğer tüpler tıkalı çıkarsa alırız tedaviye öyle başlarız dediler.. ben de aynen senin gibi sordum siz rahmin içine kendiniz yerleştireceksiniz nasıl gidip tüpe yapışacak diye.. onlar da sorunlu tüple başlayamayız dediler demekki böyle bir ihtimal var. Doktor hatası olmayabilir yani .. senden ha önce rahim filmi istemişler miydi tüplerin açık mıydı..
Gerçi benim tüpler de açık çıkmıştı o bile garanti değil yani.. ama bence de sen bir kaç doktora git ve en güvendiğinde yönet süreci..
Bence en büyük hata bu işte ,, mutlaka istemesi lazımdı.. mesela bizim sorunumuz bendeydi, pcos hastasıydım ben , ama benim doktorlarım bana tedaviye başlamadan eşimin sperm testlerini detaylı istedi. Yani bir tarafta sıkıntı olması diğertarafın temiz olduğu anlamına kesinlikle gelmiyor yapılabilecek basit testler her iki tarafa uygulanmalı ki bizim bünye de boşa yorulmasın.. Allahyardımcımız olsun canım.. hiç içini karartma güzel haberlerini bekliyorumBenim esimde sıkıntı olduğu için benden rahim filmi istemeden direkt başladı canm
Amin canım inşallah korktuğum başıma gelmez..Bence en büyük hata bu işte ,, mutlaka istemesi lazımdı.. mesela bizim sorunumuz bendeydi, pcos hastasıydım ben , ama benim doktorlarım bana tedaviye başlamadan eşimin sperm testlerini detaylı istedi. Yani bir tarafta sıkıntı olması diğertarafın temiz olduğu anlamına kesinlikle gelmiyor yapılabilecek basit testler her iki tarafa uygulanmalı ki bizim bünye de boşa yorulmasın.. Allahyardımcımız olsun canım.. hiç içini karartma güzel haberlerini bekliyorum
Inşallah gelmez canım. Rabbim korktuğuna ugratmasin güzel haber al yarın ınsallahh. Dualarimiz seninle. ALLAH a sığın canım benim.Amin canım inşallah korktuğum başıma gelmez..
Çok teşekkür ederim canım benimInşallah gelmez canım. Rabbim korktuğuna ugratmasin güzel haber al yarın ınsallahh. Dualarimiz seninle. ALLAH a sığın canım benim.
Canım benim Dr estrofem hariç hiçbisey vermedi özellikle kan sulandırıcı vermesi gerekmez miydi sadece folik asit kullaniyorum günde 3 kez de estrofemEvet canim benim de dondurulmuş transfer olacak ben de gunde 3 kere estrofem sonra gunde bir tane ecopirin ve bir de evicap içiyorum bir de climera bant kullanıyorum fakat ben de bugun ozellikle cok ciddi bel ağrısı oluyor cikolata kistim var ondan mi yoksa ilaçlar mi yapıyor bilemedim
Bilmiyorum ki canim her doktorun protokolü farklı sen de estrofem bel ağrısı yapti miCanım benim Dr estrofem hariç hiçbisey vermedi özellikle kan sulandırıcı vermesi gerekmez miydi sadece folik asit kullaniyorum günde 3 kez de estrofem
Daha dün başladım estrofeme canım adetliyken zaten belim agridigi için bilemedim haptan mu adetten mi ben pcosluyum transfer e Kadar da sanırım Lucrin e devam edecem başka Bir arkadaşa vermemişler ama Lucrin o da dondurulmus Tranfer diBilmiyorum ki canim her doktorun protokolü farklı sen de estrofem bel ağrısı yapti mi
Ben de cuma gunu basladim canim adetin 3.günü baslamis oldum ve dun aksamdan beri devam.eeden cok.siddetli bel agrim var hatta climera bantta vardı onu cikardim ikisi birden mi cok.agri yapiyor acaba diye dayanamadim.agri kesici bile.fayda etmediDaha dün başladım estrofeme canım adetliyken zaten belim agridigi için bilemedim haptan mu adetten mi ben pcosluyum transfer e Kadar da sanırım Lucrin e devam edecem başka Bir arkadaşa vermemişler ama Lucrin o da dondurulmus Tranfer di
12. Gün canım genelde o tarih verilir sana ne zaman baktır dedilerKozlar kanda kaçıncı gün öğrendiniz sonuçlarınızı
Bana transferden sonra 10.gün dediler önce yaptırsam mı acaba dedim12. Gün canım genelde o tarih verilir sana ne zaman baktır dediler
Hmm inş geçer cnm yaa zaten çok stresli bir süreç bide bu ağrılar iyice sinirini bozuyor insanın.bende 1.gunu başladım bugün iki . Bende çok şiddetli baş ağrısı var belimde ağrıyor ama adetten de olabilir bu bas ağrısı haptan olabilir mi acaba ağrı kesici atiyorum hiç geçmiyor ağrı. İkimizin transferi yakın olacak haberleşelim inşBen de cuma gunu basladim canim adetin 3.günü baslamis oldum ve dun aksamdan beri devam.eeden cok.siddetli bel agrim var hatta climera bantta vardı onu cikardim ikisi birden mi cok.agri yapiyor acaba diye dayanamadim.agri kesici bile.fayda etmedi
Yaptırma canım bekle kaç günün kaldı zaten sabret zamanında öğren ki daha net olsun herşeyBana transferden sonra 10.gün dediler önce yaptırsam mı acaba dedim
Öyle yapayım canım inşallah pozitifi görürüm hayırlısıylaYaptırma canım bekle kaç günün kaldı zaten sabret zamanında öğren ki daha net olsun herşey
İnşallah canım inşallah güzel haberler ver bizede bu işin olayı sabretmek beklemek kendini alıştır daha çook bekliycen ikinci değer kese kalp derken inşllah :)Öyle yapayım canım inşallah pozitifi görürüm hayırlısıyla
İnşallah arkadaşım çok güzel moral verdin Allah razı olsunİnşallah canım inşallah güzel haberler ver bizede bu işin olayı sabretmek beklemek kendini alıştır daha çook bekliycen ikinci değer kese kalp derken inşllah :)
Hepimizden Allah razı olsun canım hep aynı yollardan geçtik :)İnşallah arkadaşım çok güzel moral verdin Allah razı olsun
senYaptırma canım bekle kaç günün kaldı zaten sabret zamanında öğren ki daha net olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?