• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yaaa hayıt tohumundan dolayı mı oldu iki yıl önce de içmiştim ama bişi olmamıştı bende . Ahhh en iyisi Dr a sormadan içmemek cnm haklısın bazen ters tepki yapabiliyor demekki herkesin bünyesi farklı
ben hayıt tohumundan bildim. her ay. her ilişki sonrası kanamam oluyodu. içmeyi bıraktıktan sonra olmaya başladı. dr. a gittim görünürde sebep yok dedi. 8 ay doğum kontrol hapı kullandım. bıraktıktan sonra düzeldi. yani o kadar çok hormon dengemi altüst etti.

Dış gebelikse bu doktor hatası mıdır ya iki haftadır kimyasal gebelik kendini sonlandirmaz mi doktorumdan nefret ediyorum zaten adam gibi açıklama yapmadı gelismemis dedi geçti
Geçmiş olsun sizin ya geriden geliyor keseler yada büyümemiş kimyasal bu kadar yükselmiyor dış gebeliktede ağrınız olurdu kasıklarda çok şiddetli ve kanama ikisinide yaşadım vücut yapıyor diye biliyorum

Geçmiş olsun sizin ya geriden geliyor keseler yada büyümemiş kimyasal bu kadar yükselmiyor dış gebeliktede ağrınız olurdu kasıklarda çok şiddetli ve kanama ikisinide yaşadım vücut yapıyor diye biliyorum
İkisini de yaşamış biri olarak sizce bu nedir o zaman.. doktor ptesi tkrr test istedi ama umutlu konuşmadı hatta bı ay sonra dondurulmuşlari deneyelim falan demeye başladı. Dediğiniz gibi kimyasal olsa bu kadar yükselir mi ? Dış gebelik çok daha kötüymüş inşallah öyle bişey degildir. Ya kaç gündür idrar testi yapıyordum iki günde bir jirmizi oluyordu bugün böyle biseyle karsilacagima asla inanmazdım

Kızlar dondurulmus Tranfer için adet olmayı bekliyorum ama 4 gün geçti hiç bu şekilde olan var mı böyle olup tarlusal falan kullanıp adetini getiren oldu mu aranızda ilk âdetin 21.gununden beri Lucrin vuruyorum o etkiler mi adet düzenini çok üzülüyorum bian once adet olsam da başlasa transfer hazırlığı 😩😩
Lucrin etkiliyor canim adetj kesiyor zaten o yuzden gecikmissindir

İkisini de yaşamış biri olarak sizce bu nedir o zaman.. doktor ptesi tkrr test istedi ama umutlu konuşmadı hatta bı ay sonra dondurulmuşlari deneyelim falan demeye başladı. Dediğiniz gibi kimyasal olsa bu kadar yükselir mi ? Dış gebelik çok daha kötüymüş inşallah öyle bişey degildir. Ya kaç gündür idrar testi yapıyordum iki günde bir jirmizi oluyordu bugün böyle biseyle karsilacagima asla inanmazdım
Aslında neden olduğunu ben bilemem doktorun daha iyi bilir sakat falan olacağı için vücut kendi imha ediyor ebe arkadaşım var o 750 nin üstünde bebek var demek oluyor diyordu kimyasal olmuyor o yüzden.transferin 30. Günü kalp atışını duymak gerekiyor sağlıklı bir gebelik olduğunu anlamak için demişti sizin transferin kaçıncı günü

Aslında neden olduğunu ben bilemem doktorun daha iyi bilir sakat falan olacağı için vücut kendi imha ediyor ebe arkadaşım var o 750 nin üstünde bebek var demek oluyor diyordu kimyasal olmuyor o yüzden.transferin 30. Günü kalp atışını duymak gerekiyor sağlıklı bir gebelik olduğunu anlamak için demişti sizin transferin kaçıncı günü
23. Günü ama kese bile görülmedi dış gebelik gibi görünüyor ama hiç ağrım sizim lekelenmem kanamam vs olmadi sizin dış gebeliginiz nasıldı

23. Günü ama kese bile görülmedi dış gebelik gibi görünüyor ama hiç ağrım sizim lekelenmem kanamam vs olmadi sizin dış gebeliginiz nasıldı
Benim transferin 13. Günü kanamam başlamıştı çok şiddetli ağrılarım olmuştu düşük ağrısı gibi kasıklarıma çok şiddetli kramplar giriyordu 1500 olumca beta sol tüpte görüldü kese iğneyle düşürmüşlerdi benim değerler bir düşüyor bir yükseliyordu

İnş sizinkisi dış gebelik değildir çok zor oluyor 6 ayda tedavi falan göremiyorsun değerlerin falan düzelmesi için

İnş sizinkisi dış gebelik değildir çok zor oluyor 6 ayda tedavi falan göremiyorsun değerlerin falan düzelmesi için
İnsallah değildir çok üzülüyorum artık umudum falan kalmadı sadece dış gebelik olmamasını istiyorum şuan duam o yönde ama ne ağrım var ne sızım şaka gibi bişey

Back