Bi yanım yaptır diyo bi yanım çok korkuyo bilmiyorum vallasen Mavili hatun a bakma o olaganustu sabir gsterdi bn 9.gun erken gebelik testiyle ogrendim ve 2.gun embiriosuydu mavili hatun istisna bence ben gunundn once test yapanlardanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi yanım yaptır diyo bi yanım çok korkuyo bilmiyorum vallasen Mavili hatun a bakma o olaganustu sabir gsterdi bn 9.gun erken gebelik testiyle ogrendim ve 2.gun embiriosuydu mavili hatun istisna bence ben gunundn once test yapanlardanim
evet doğru diyorsun canım ki korunmadığım zamanlar deli gibi evde test yapardım ama Allah tan bi sabır geldi :)sen Mavili hatun a bakma o olaganustu sabir gsterdi bn 9.gun erken gebelik testiyle ogrendim ve 2.gun embiriosuydu mavili hatun istisna bence ben gunundn once test yapanlardanim
Kaç gün kaldı test gününeBi yanım yaptır diyo bi yanım çok korkuyo bilmiyorum valla
Normalde 26sında dedi doktorKaç gün kaldı test gününe
Canim hap bas ağrısı da yapiyormus evet yoksa benim de adetim de belim ağrıyordu ama bu sefer daha farklı ve şiddetliydi benim ayın 30 nda kontrolum var senin ne zaman canim tabi ins haberleselimHmm inş geçer cnm yaa zaten çok stresli bir süreç bide bu ağrılar iyice sinirini bozuyor insanın.bende 1.gunu başladım bugün iki . Bende çok şiddetli baş ağrısı var belimde ağrıyor ama adetten de olabilir bu bas ağrısı haptan olabilir mi acaba ağrı kesici atiyorum hiç geçmiyor ağrı. İkimizin transferi yakın olacak haberleşelim inş
Ağrı sızı var mıDayanamadım kan testi verdim yine dün 940olan değer bugün 1046 olmuş sadece düşmüyor bir türlü hala artıyor ama sadece 100 artmış
Hayır yok çok korkuyorum kimyasal olsaydı keşke bu başıma gelen ne Allah'ım yardim etsinAğrı sızı var mı
Korkma lütfen içini ferah tut biliyorum zor amaHayır yok çok korkuyorum kimyasal olsaydı keşke bu başıma gelen ne Allah'ım yardim etsin
Eyvah yandık o zaman hap bitene kadar böyle baş ağrısı cekeceksem . Beni pazartesi çağırdi Dr âdetin 3.gunu oluyo daha kaç gün giderim onu bilmiyorum da âdetin 21.gunu olabilir transfer demişlerdi sana bişey dediler mi şu zaman olur diye bide sen adetin kaçıncı gunundesin şimdiCanim hap bas ağrısı da yapiyormus evet yoksa benim de adetim de belim ağrıyordu ama bu sefer daha farklı ve şiddetliydi benim ayın 30 nda kontrolum var senin ne zaman canim tabi ins haberleselim
Cok geçmis olsun canim bir kadin dogumun aciline gitsen eger dis gebelik şüphesi varsa en azindan tüplerde ise daha cok kalmamis olur belki ilaçla düşürürlerHayır yok çok korkuyorum kimyasal olsaydı keşke bu başıma gelen ne Allah'ım yardim etsin
Az kalmış ben bekledim bekle derim canım zaten negatif çıkıncada doktor test gününü bekletiyor ilaçlara devam ettiriyor o yüzden beklemen daha iyi boşuna stres olmassınNormalde 26sında dedi doktor
Canım ben bu durumu hiç bilmiyorum ana inşallah bebişin şeninledir bu geçici bi dönemdirDayanamadım kan testi verdim yine dün 940olan değer bugün 1046 olmuş sadece düşmüyor bir türlü hala artıyor ama sadece 100 artmış
Bencede beklicem o yüzden canımAz kalmış ben bekledim bekle derim canım zaten negatif çıkıncada doktor test gününü bekletiyor ilaçlara devam ettiriyor o yüzden beklemen daha iyi boşuna stres olmassın
Valla ben de onu düşünüyordum hap bitene kadar bu belim kirilacak gibi ağrıması ne olacak diye doktora sordum haptan olmaz diyor ama neden olabilir bu hapları içmeye başlayınca oldu aniden ortaya cikan bir ağrı bana daha hic bisey demedi canim transfer ile ilgili ben bugun adetin 5.günündeyimEyvah yandık o zaman hap bitene kadar böyle baş ağrısı cekeceksem . Beni pazartesi çağırdi Dr âdetin 3.gunu oluyo daha kaç gün giderim onu bilmiyorum da âdetin 21.gunu olabilir transfer demişlerdi sana bişey dediler mi şu zaman olur diye bide sen adetin kaçıncı gunundesin şimdi
Siz testi zaten dün yaptırdınız bugün 100 artması normal iki günde bir artış gösterir sonuç bugünkü yaptırdığınızın hiçbir önemi yok bence sizinkisi geç tutunma olduDayanamadım kan testi verdim yine dün 940olan değer bugün 1046 olmuş sadece düşmüyor bir türlü hala artıyor ama sadece 100 artmış
Doktorumla görüştüm dış gebelik yüzde bir diyor gelişmeyen gebelik diye biseyden söz etti ilaçlarını bırak iki gün sonra yine test yap bir gün sonra yaptırmamaliydin dedi . Cars hastaneye gidicemCok geçmis olsun canim bir kadin dogumun aciline gitsen eger dis gebelik şüphesi varsa en azindan tüplerde ise daha cok kalmamis olur belki ilaçla düşürürler
İki ghnde yüzde yüz artarsa bugün de en azından yüzde elli artar diye düşünürdüm ama yüzde 10 arttıSiz testi zaten dün yaptırdınız bugün 100 artması normal iki günde bir artış gösterir sonuç bugünkü yaptırdığınızın hiçbir önemi yok bence sizinkisi geç tutunma oldu
Evet canim olabilir sende hic kese gorunmus muyduDoktorumla görüştüm dış gebelik yüzde bir diyor gelişmeyen gebelik diye biseyden söz etti ilaçlarını bırak iki gün sonra yine test yap bir gün sonra yaptırmamaliydin dedi . Cars hastaneye gidicem
Hayır canm kese günü görünmedi diye şüphelendi 5. Hafta gozukmeliydi dedi. Kan testi yaptık 940 çıktı 3 bin olmalıydı en az dedi sonra işte hala yukseliuor 1046 oldu bugnEvet canim olabilir sende hic kese gorunmus muydu