Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İnsallah değildir çok üzülüyorum artık umudum falan kalmadı sadece dış gebelik olmamasını istiyorum şuan duam o yönde ama ne ağrım var ne sızım şaka gibi bişey
Umudunuzu kaybetmeyin belki sizin bebek haftasına göre geriden geliyordur dış gebelik olsa muhakkak belirti olurdu

Canım dış gebelik olsa ağrıların başlamış olması gerekirdi veya kanama ama benim dış gebeliğimin bir tanesinde bhcg 10000 olana kadar kanama olmadı..dış gebelikse iki gün sonraki değerin artmış olacak ama iki katı değil, eğer kimyasal gebelik veya düşükse değerin düşük çıkacak 900 den düşük çıkmalı.. eğer iki kat artış varsa hala şansımız var denektir.. benim sana tavsiyem güvendiğin bir yer varsa bir doktora daha görün mutlaka.. çünkü kolay bir şey değil bu yaşadığın.

Heralde ondan canım ama şükür geldi adet transfer hazırlığına başlıyoruz artık estrofem günde 3 kullan , Lucrin i de 5 üniteye düşür dedi sizin de dondurulmus Tranfer miydi
Evet canim benim de dondurulmuş transfer olacak ben de gunde 3 kere estrofem sonra gunde bir tane ecopirin ve bir de evicap içiyorum bir de climera bant kullanıyorum fakat ben de bugun ozellikle cok ciddi bel ağrısı oluyor cikolata kistim var ondan mi yoksa ilaçlar mi yapıyor bilemedim

Canım kese en az bhcg 1000 olunca gözükmüyor mu , senin daha 1000 olmamış ki belki pazartesini o yüzden bekliyordur dr un

Peki canm senin 10000 olana kadar dış gebelik olduğu anlasilmadi mi ultrasonda. Sonra nasıl sonlandı peki

Peki canm senin 10000 olana kadar dış gebelik olduğu anlasilmadi mi ultrasonda. Sonra nasıl sonlandı peki
Canim soyle oldu. Benim iki disgebeligim oldu. Tup bebek tedavimin arasinda rahim dinlendirmede ve ara verdigim bir sirada. Ilk dis gebeligimde rahim dinlendiriyordum iki ay o arada kendiligimden hamile kalmisim ama benim regl cok duzensiz oldugu icin hic suphelenemedim. Bekliyorum ki adet olayim . arada agrim oluyor diyorum hih simdi adet olacagim. Merdivenlerden falan zipliyorum. Adet olabilmek icin. Bir kere karda cok fena dustum. Ama hic kanama falan yok.. Bi arkadasin israriyla test yaptim iki cizgi.. Kostuk hastaneye, nasil da acikmis ve susamis gittim.. Dedim test sonucu ciksin guzel bi yemek yiyelim bhcg olmus 10000 ..sevindik nasil.. Doktor hemen keseye bakalim dedi .. Keseyi goremeyince hemen yemeyi icmeyi kes eve de gitme sakin direkt kanuni ye git dedi.. Sonrasi kabus gibi dis gebelik ne bilmiyoruz 2_3 doktora gorunduk. Metotreksat igne yaptilar ama 18000 e cikti yani hoc dusmedi o yuzden direkt laporoskopiyle o tup alindi.. Bir sene sonra artik tup bebekten sıkılmısken kendimiz deneyelim tek tup vardi o zaman bende denedik 3 ay icinde tekrar gebe kaldim. Bu sefer yemkinliyim bhcg 1000 ken kese gorunmedi.. 3000 oldu doktor hala hem keseyi tam goremiyor hem dis gebeligi anlayamadi tam emin degil. Baska doktora gittim adam hayretler icinde kaldi yuzde 100 dis gebelik nerdeyse ic kanama baslamis soka girmek uzeresin eve gidemezsin hemen ameliyat edecegiz dedi bu sefer bhcg 3000 ken kanama baslamis... Ikinci tup de gitti. Yani insallah seninki degildir canim ama iyi bir doktor pazartesi tam olarak sonucu soyleyebilir.. Ve en kotusunu dusunursen dogru mudaheleyi en erken yapabilir. Boylece ilacla gecistirebilir ve tuplerini kurtarabilirsin.. Israrla o yuzden anlatiyorum iyi bir doktora git hatta iki uc kac foktora godersen git.. Bu asamada bana istedigini sorabilirsin ben hem kimyasal hem dusuk hem kurtaj hem de iki kere dis gebelik gecirsim iki laporoskopi oldum allahasukur hepsi iyi ellerde oldu. Sana yardimci olmaya calisirim canim.. Inanki hicbir sey anlatildigi kadar zor ve kotu degil.. Ben hala cok iyiyim ve umutla tedavime devam ediyorum..

Merhaba kızlar ben beş haftalık hamileyim Crinone jel kullanmaya devam ediyorum ama iki gündür jel tortu halinde geri geliyor neden böyle anlamıyorum yarın doktora gideceğim böyle olan var mı yardımcı olabilir misiniz

Bugün tekrar beta yapmak istiyorum aslında. Bir an önce herşey ortaya çıksın istiyorum sence yapmalı mıyım. Yarın tekrar yapicam ama bugn de yapmak istiyorum. 940 idi dün kaç olur acaba mesela bugn

Bugün tekrar beta yapmak istiyorum aslında. Bir an önce herşey ortaya çıksın istiyorum sence yapmalı mıyım. Yarın tekrar yapicam ama bugn de yapmak istiyorum. 940 idi dün kaç olur acaba mesela bugn
Bugün sonuç ne çıkarsa çıksın muallakta kalacaksın canım yarını bekle..yani için rahatlamaz.. bebişi de boş yere üzme.. hatta bhcg bi 2500 kere gelmeli doktorların net bir şey söyleyebilmesi için.. sen şimdi karnını sev bebek seninle öyle düşün pozitif kal.. bu arada ağrın veya kanamanyok değil mi

Hayır yok ama bebiş benimle değil biliyorum... Bu artışla benimle olması mümkün değil zaten. Bu benim ilk denememdi. Korkuyorum... Dış gebelikse yasayacaklarimdan korkuyorum

Hayır yok ama bebiş benimle değil biliyorum... Bu artışla benimle olması mümkün değil zaten. Bu benim ilk denememdi. Korkuyorum... Dış gebelikse yasayacaklarimdan korkuyorum
Hiç korkma canım.. İnan hiç korkulacak bir şey yok.. Pazartesi insallah görecek doktorun keseyi.. işini iyi bilen bir doktorla ilerlersen bu yaşadıklarımız basit seyler..
Ben o laporoskopilerden üç gün sonra işe başladım.. en kötüsü o işte allah korusun .. bu arada dış gebelik öyle çok görünen bir vaka değil.. hiç sanmıyorum sende olsunn..

Ama kimyasal olsa 900 lere kadar çıkar mı coktsn duser yani. Doktorum direkt ikinci denemeyi konuştu o kadar umutsuz yani zaten tüp bebekte dış gebelik olduysa bence bu doktor hatası ..... Alıp rahmjn içine kendileri koyuyor sonuçta

Canım doktorun İlgisiz anladığım kadarıyla.. ama ben memoria Şişli de oldum..
Onlar her transfer yapıldığında bana anlattılar. Embriyo içerde gezebiliyor ve eğer tüplerde bir tıkanıklık varsa biz iyi bir yere yerleştirsek bile gidip tüplere girip çıkamayabilir dediler. Bunu neden anlattılar dersen, benden rahim filmi istemişlerdi bizim merkezde herkesten istiyorlar. Eğer tüpler tıkalı çıkarsa alırız tedaviye öyle başlarız dediler.. ben de aynen senin gibi sordum siz rahmin içine kendiniz yerleştireceksiniz nasıl gidip tüpe yapışacak diye.. onlar da sorunlu tüple başlayamayız dediler demekki böyle bir ihtimal var. Doktor hatası olmayabilir yani .. senden ha önce rahim filmi istemişler miydi tüplerin açık mıydı..
Gerçi benim tüpler de açık çıkmıştı o bile garanti değil yani.. ama bence de sen bir kaç doktora git ve en güvendiğinde yönet süreci..

Kimyasal da değildir zaten bence keseyi görecek Pazartesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…