Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canim hap bas ağrısı da yapiyormus evet yoksa benim de adetim de belim ağrıyordu ama bu sefer daha farklı ve şiddetliydi benim ayın 30 nda kontrolum var senin ne zaman canim tabi ins haberleselim

Canim hap bas ağrısı da yapiyormus evet yoksa benim de adetim de belim ağrıyordu ama bu sefer daha farklı ve şiddetliydi benim ayın 30 nda kontrolum var senin ne zaman canim tabi ins haberleselim
Eyvah yandık o zaman hap bitene kadar böyle baş ağrısı cekeceksem . Beni pazartesi çağırdi Dr âdetin 3.gunu oluyo daha kaç gün giderim onu bilmiyorum da âdetin 21.gunu olabilir transfer demişlerdi sana bişey dediler mi şu zaman olur diye bide sen adetin kaçıncı gunundesin şimdi

Hayır yok çok korkuyorum kimyasal olsaydı keşke bu başıma gelen ne Allah'ım yardim etsin
Cok geçmis olsun canim bir kadin dogumun aciline gitsen eger dis gebelik şüphesi varsa en azindan tüplerde ise daha cok kalmamis olur belki ilaçla düşürürler

Valla ben de onu düşünüyordum hap bitene kadar bu belim kirilacak gibi ağrıması ne olacak diye doktora sordum haptan olmaz diyor ama neden olabilir bu hapları içmeye başlayınca oldu aniden ortaya cikan bir ağrı bana daha hic bisey demedi canim transfer ile ilgili ben bugun adetin 5.günündeyim

Dayanamadım kan testi verdim yine dün 940olan değer bugün 1046 olmuş sadece düşmüyor bir türlü hala artıyor ama sadece 100 artmış
Siz testi zaten dün yaptırdınız bugün 100 artması normal iki günde bir artış gösterir sonuç bugünkü yaptırdığınızın hiçbir önemi yok bence sizinkisi geç tutunma oldu

Cok geçmis olsun canim bir kadin dogumun aciline gitsen eger dis gebelik şüphesi varsa en azindan tüplerde ise daha cok kalmamis olur belki ilaçla düşürürler
Doktorumla görüştüm dış gebelik yüzde bir diyor gelişmeyen gebelik diye biseyden söz etti ilaçlarını bırak iki gün sonra yine test yap bir gün sonra yaptırmamaliydin dedi . Cars hastaneye gidicem

Siz testi zaten dün yaptırdınız bugün 100 artması normal iki günde bir artış gösterir sonuç bugünkü yaptırdığınızın hiçbir önemi yok bence sizinkisi geç tutunma oldu
İki ghnde yüzde yüz artarsa bugün de en azından yüzde elli artar diye düşünürdüm ama yüzde 10 arttı

Doktorumla görüştüm dış gebelik yüzde bir diyor gelişmeyen gebelik diye biseyden söz etti ilaçlarını bırak iki gün sonra yine test yap bir gün sonra yaptırmamaliydin dedi . Cars hastaneye gidicem
Evet canim olabilir sende hic kese gorunmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…