ben hayıt tohumundan bildim. her ay. her ilişki sonrası kanamam oluyodu. içmeyi bıraktıktan sonra olmaya başladı. dr. a gittim görünürde sebep yok dedi. 8 ay doğum kontrol hapı kullandım. bıraktıktan sonra düzeldi. yani o kadar çok hormon dengemi altüst etti.Yaaa hayıt tohumundan dolayı mı oldu iki yıl önce de içmiştim ama bişi olmamıştı bende . Ahhh en iyisi Dr a sormadan içmemek cnm haklısın bazen ters tepki yapabiliyor demekki herkesin bünyesi farklı
Canım sen pozitifi görmüştün dimiBol su icip surekli idrara cikmak enfeksiyonun atilmasina en etkili yontem..bende daha once yasamistim.
Geçmiş olsun sizin ya geriden geliyor keseler yada büyümemiş kimyasal bu kadar yükselmiyor dış gebeliktede ağrınız olurdu kasıklarda çok şiddetli ve kanama ikisinide yaşadım vücut yapıyor diye biliyorumDış gebelikse bu doktor hatası mıdır ya iki haftadır kimyasal gebelik kendini sonlandirmaz mi doktorumdan nefret ediyorum zaten adam gibi açıklama yapmadı gelismemis dedi geçti
İkisini de yaşamış biri olarak sizce bu nedir o zaman.. doktor ptesi tkrr test istedi ama umutlu konuşmadı hatta bı ay sonra dondurulmuşlari deneyelim falan demeye başladı. Dediğiniz gibi kimyasal olsa bu kadar yükselir mi ? Dış gebelik çok daha kötüymüş inşallah öyle bişey degildir. Ya kaç gündür idrar testi yapıyordum iki günde bir jirmizi oluyordu bugün böyle biseyle karsilacagima asla inanmazdımGeçmiş olsun sizin ya geriden geliyor keseler yada büyümemiş kimyasal bu kadar yükselmiyor dış gebeliktede ağrınız olurdu kasıklarda çok şiddetli ve kanama ikisinide yaşadım vücut yapıyor diye biliyorum
Evet canimCanım sen pozitifi görmüştün dimi
Lucrin etkiliyor canim adetj kesiyor zaten o yuzden gecikmissindirKızlar dondurulmus Tranfer için adet olmayı bekliyorum ama 4 gün geçti hiç bu şekilde olan var mı böyle olup tarlusal falan kullanıp adetini getiren oldu mu aranızda ilk âdetin 21.gununden beri Lucrin vuruyorum o etkiler mi adet düzenini çok üzülüyorum bian once adet olsam da başlasa transfer hazırlığı
Belirtin var mıydı transferden sonraEvet canim
internette var diye gördüm amacanim seftali cekti ya nerden bulcam simdi yok bi kac yere baktik
carfrsaya falan baktm ama yoktuinternette var diye gördüm ama
bizim burda varmış sadece hamileler için 24 saat açık. yazlık kışlık meyve satan yer. belki pastanelerde donmuş şekilde olabilir. sonuçta pasta yapıyolar şeftalili.carfrsaya falan baktm ama yoktu
Aslında neden olduğunu ben bilemem doktorun daha iyi bilir sakat falan olacağı için vücut kendi imha ediyor ebe arkadaşım var o 750 nin üstünde bebek var demek oluyor diyordu kimyasal olmuyor o yüzden.transferin 30. Günü kalp atışını duymak gerekiyor sağlıklı bir gebelik olduğunu anlamak için demişti sizin transferin kaçıncı günüİkisini de yaşamış biri olarak sizce bu nedir o zaman.. doktor ptesi tkrr test istedi ama umutlu konuşmadı hatta bı ay sonra dondurulmuşlari deneyelim falan demeye başladı. Dediğiniz gibi kimyasal olsa bu kadar yükselir mi ? Dış gebelik çok daha kötüymüş inşallah öyle bişey degildir. Ya kaç gündür idrar testi yapıyordum iki günde bir jirmizi oluyordu bugün böyle biseyle karsilacagima asla inanmazdım
Yok canim sifir belirti bel gogus kasik agrim kesinlikle olmadi akinti bile olmadiBelirtin var mıydı transferden sonra
a evet sorabilirz oraya adam gezio bakalmbizim burda varmış sadece hamileler için 24 saat açık. yazlık kışlık meyve satan yer. belki pastanelerde donmuş şekilde olabilir. sonuçta pasta yapıyolar şeftalili.
23. Günü ama kese bile görülmedi dış gebelik gibi görünüyor ama hiç ağrım sizim lekelenmem kanamam vs olmadi sizin dış gebeliginiz nasıldıAslında neden olduğunu ben bilemem doktorun daha iyi bilir sakat falan olacağı için vücut kendi imha ediyor ebe arkadaşım var o 750 nin üstünde bebek var demek oluyor diyordu kimyasal olmuyor o yüzden.transferin 30. Günü kalp atışını duymak gerekiyor sağlıklı bir gebelik olduğunu anlamak için demişti sizin transferin kaçıncı günü
Benimde yok canım bugün o yüzden baya moralim bozulduYok canim sifir belirti bel gogus kasik agrim kesinlikle olmadi akinti bile olmadi
Benim transferin 13. Günü kanamam başlamıştı çok şiddetli ağrılarım olmuştu düşük ağrısı gibi kasıklarıma çok şiddetli kramplar giriyordu 1500 olumca beta sol tüpte görüldü kese iğneyle düşürmüşlerdi benim değerler bir düşüyor bir yükseliyordu23. Günü ama kese bile görülmedi dış gebelik gibi görünüyor ama hiç ağrım sizim lekelenmem kanamam vs olmadi sizin dış gebeliginiz nasıldı
Ben tam tersine 2 kat daha fazla görüldüğünğ okudum bülent tıraş da normal hamilelikde yüzde 1ken tüp bebekte 2Tüp bebekte dış gebelik olmuyor belki daha çok küçüktür ondan gözükmemiş olabilir
İnsallah değildir çok üzülüyorum artık umudum falan kalmadı sadece dış gebelik olmamasını istiyorum şuan duam o yönde ama ne ağrım var ne sızım şaka gibi bişeyİnş sizinkisi dış gebelik değildir çok zor oluyor 6 ayda tedavi falan göremiyorsun değerlerin falan düzelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?