• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar cokk kötüyüm dünyam başıma yıkıldı doktordan geliyorum kese gorunmedi.....

Kızlar bunun sebebi ne olablr sizce kimyasal olsa iki haftadan beri kanama vs olmaz mıydı dış gebelik mi ne acaba tup bebekte dış gebelik olur mu çok kötüyüm ya

Kızlar bunun sebebi ne olablr sizce kimyasal olsa iki haftadan beri kanama vs olmaz mıydı dış gebelik mi ne acaba tup bebekte dış gebelik olur mu çok kötüyüm ya
Canım ne dedi doktorun tam belki daha erken olduğu için gözükmedi hemen kötüyü düşünme

Beta hcg 940 çıktı canm. Ayın 8 inde 67 idi ptesi tkrr test istedi. Ama çok az yükselmis o yüzden umut yok çok üzgünüm çok
Çok üzüldüm bende canım hepimizin başına gelebilirdi hala olabilir hiçbir şey kesin değil bunun sebebi ne olabilirmiş ne açıklama yaptılar yinede umudunu kaybetme daha hiç bişey bitmedi pazartesi bi gelsin bakalım

Tüp bebekte dış gebelik olmuyor belki daha çok küçüktür ondan gözükmemiş olabilir

Şöyle duymuştum kese fasulye şekliyndeyse erkek yuvarlaksa kız diye sennki fasulye gibi ama örnek olarak attığın foto bana aynı geldi
kese seklini dglde o teoride soldan yapisiksa erkek farkindaysan sagdan yapisiklar kiz 2 resimde kiz olanlar sag taraftan

Tüp bebekte dış gebelik olmuyor belki daha çok küçüktür ondan gözükmemiş olabilir
Dış gebelikse bu doktor hatası mıdır ya iki haftadır kimyasal gebelik kendini sonlandirmaz mi doktorumdan nefret ediyorum zaten adam gibi açıklama yapmadı gelismemis dedi geçti

kese seklini dglde o teoride soldan yapisiksa erkek farkindaysan sagdan yapisiklar kiz 2 resimde kiz olanlar sag taraftan
Tamam o şekilde yani anladım şimdi :) ama benim dediğim gibi bişey varsada yine sana erkek çıkıyo canım bakalım doğru mu benimde cuma kontrolüm var ğnşallah yolunda giderse her şey benimkinde bakarız ne heyecanlı

ay
Dış gebelikse bu doktor hatası mıdır ya iki haftadır kimyasal gebelik kendini sonlandirmaz mi doktorumdan nefret ediyorum zaten adam gibi açıklama yapmadı gelismemis dedi geçti
tup bebekte dis gebelik olma sansi cok cok dusuk die biliyorum

Dış gebelik genelde rahim dışında oluşur sizin kimyasal olmuş olabilir sonlanmama nedeni de ilaçlar adeti engelliyor. Doktorunuza keşke siz sorsaydınız tam olarak neden olmuş olabilir diye çok geçmiş olsun tekrardan inş en kısa sürede sağlıkla nasip olur

bence içme ben uzun süre kullanmıştım. sonrası hep ara kanamalarım oldu. dr. a sormadan kullanma.
Yaaa hayıt tohumundan dolayı mı oldu iki yıl önce de içmiştim ama bişi olmamıştı bende . Ahhh en iyisi Dr a sormadan içmemek cnm haklısın bazen ters tepki yapabiliyor demekki herkesin bünyesi farklı

Back