- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Allah razi olsun canim Allah ta bebeğini sana sağ salım kavuştursunbu cuma yüzü suyu hürmetine okumus oldugum yasini burda bi umut bekleyen herkes icin bagisliyorum rabbim negatif alanlara sabir ve tekrar denemek icin guc versin rabbim pozitif alanlara benim gibi hergun endiseyle geciren butun annelere de rabbim ic huzurlugu versin insallah evlatlarimizi sag saglim aliriz kucagimiza ❤yarin kalp atisi icin gidicem bugunlerde belirtim olmadigi icin acabalara cok dustum rabbim insallah benimledir size dualarinizda beni unutmazsaniz cok sevinirim rabbim hepimizin dualarinin hayirlisiyla kabul etsin insallah
artışu gayet güzel bence canını sıkma..Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermiscanim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Canımm Allah bizim bu çektiklerimizi tez zamanda unutturacak Sevinç’ler yaşatacaktır inşallah.. doğal yollarla dene canım biraz kafanı dinle .. insallah olacakCanlar herkese duaları için çok teşekkür ederim ama maalesef embriyolarım yaşamadı. Tüm tedavi iptal oldu. Rabbimin vardır bir bildiği diyorum.Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı ve hayırlı bebekler alıp, büyütmeyi nasip etsin.
Canım 5.senemw giriyorum ilk 1.5 sene doğal yolla denedik, sonra tüp bebek sonra iki sene doğal yolla. Bugün Doktoruma gittim ne yumurtada nede spermde problem yok %5 lik kısımdasınız dedi. Yani oda bize denk geldi. Rabbim isterse OL derse olur.Canımm Allah bizim bu çektiklerimizi tez zamanda unutturacak Sevinç’ler yaşatacaktır inşallah.. doğal yollarla dene canım biraz kafanı dinle .. insallah olacak
Canım teşekkür ederim. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz dün kendimi aşırı yıprattığımdam bugüne gözyaşım kalmamıştı ağlayamadım bile büyük bir olgunluk sergilwdim embriyolog ile konuşurkem kendim bile sonrasında şaşırdım. Dua etmeye devam canım. Rabbim gören, bilen, duyan.Canim seni merka ediyordum ne oldu diye sonuca cok uzuldum ama her ser de bir hayir vardir belki bizim göremediğimiz daha kötü biseyden korudu Allah
Sana cok geçmis olsun ins en kisa zamanda guzel duyguyu yasarsin
Test gününüz ne zaman. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız böyle devame derKızlarrr salı günü çok silik diye içime dert olan idrar bugün iyice belirginlssti çok şükür
Testimi yaptım canm cuma ve Pazar ama salı günü de idrar yapayım demiştim idrarda aşırı silik çıkmıştı çok üzülmüştüm bugün de yaptım böyle oldu daha da belirgin burda net çıkmamış bı hafta sonra usg var kısmetseTest gününüz ne zaman. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız böyle devame der☺
Test sonucunuz neydi peki? Benimde test sonucum çok şükür iyi çıkmıştı evdede ovulasyon testi vardı bir yapayım dedim pozitif sonuç aldım ama yapasım geldi. Baktım baya silik tabi çok korktum bi daha yaptım o biraz daha belirgindi. Bizim içimize bir kurt düştü eşimle duramadım hastaneye gidip kan verdim. Çok şükür baya yükselmiş olarak çıktı oyüzden testlere güven olmuyo insanı daha çok streslendiriyoTestimi yaptım canm cuma ve Pazar ama salı günü de idrar yapayım demiştim idrarda aşırı silik çıkmıştı çok üzülmüştüm bugün de yaptım böyle oldu daha da belirgin burda net çıkmamış bı hafta sonra usg var kısmetse
7. Gün 21 9. Gün 68 canım doktor bi daha yapmana gerek yok dedi düzenli artınca. İşte iki hafta insan nasıl dayanır hamile miyim diye. Durup durup idrar testi yapicam ben herhalde Dr a gidene kdrTest sonucunuz neydi peki? Benimde test sonucum çok şükür iyi çıkmıştı evdede ovulasyon testi vardı bir yapayım dedim pozitif sonuç aldım ama yapasım geldi. Baktım baya silik tabi çok korktum bi daha yaptım o biraz daha belirgindi. Bizim içimize bir kurt düştü eşimle duramadım hastaneye gidip kan verdim. Çok şükür baya yükselmiş olarak çıktı oyüzden testlere güven olmuyo insanı daha çok streslendiriyo
Aynen benimkide baya geç zamana tarih verince bizimde yapasımız tuttu7. Gün 21 9. Gün 68 canım doktor bi daha yapmana gerek yok dedi düzenli artınca. İşte iki hafta insan nasıl dayanır hamile miyim diye. Durup durup idrar testi yapicam ben herhalde Dr a gidene kdr
Aynı ibrahim özdurak yapiyor tedavimi ama işlemleri mesela yumurta toplama ve transferi nova fertilde yaptı kendisianladım teşekkür ederim sen nerden tedavi görüyorsun
Anladım orayla anlaşmalı ozaman. Ben daha karar veremedim doktora medicaldeki ali özcan daha önce doktorumdu belki ona da gidebilirim daha önce ameliyatımı o yapmıştıAynı ibrahim özdurak yapiyor tedavimi ama işlemleri mesela yumurta toplama ve transferi nova fertilde yaptı kendisi
Ben novafertike gittim ama memnun kalmadım ilk görüşmede maalesefAnladım orayla anlaşmalı ozaman. Ben daha karar veremedim doktora medicaldeki ali özcan daha önce doktorumdu belki ona da gidebilirim daha önce ameliyatımı o yapmıştı
Nova fertilin sadece labaratuvar ve ameliyathanesini kullandı dr sadece kendisi yaptı yani orayla hiç bir anlaşmamiz olmadı bizimAnladım orayla anlaşmalı ozaman. Ben daha karar veremedim doktora medicaldeki ali özcan daha önce doktorumdu belki ona da gidebilirim daha önce ameliyatımı o yapmıştı
Peki transferin oldumu bir hafta devam edince artış ne kadar daha arttı kalinlıkBenimde pazartesi o civar çıktı dr sorun görmedi estorfem devam ettim
ben bunu gebelik oluşsada kullanmaya devam etcem dr ne zaman bırak derse canım . Benim gittiğim gün 13. Gün dü kalınlaşma kaç mm oluyor bilmiyorum eğer aklıma gelirse transfer sorarım drPeki transferin oldumu bir hafta devam edince artış ne kadar daha arttı kalinlık
Anladım teşekkür ederimNova fertilin sadece labaratuvar ve ameliyathanesini kullandı dr sadece kendisi yaptı yani orayla hiç bir anlaşmamiz olmadı bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?