Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Amin seninde yüzünügüldürsün inşallah yardımcın olsun

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Doktorun ne dedi? Bence güzel degerlerin ama gene sen rahat etmek için 13. Günde kan ver baktır degerlerine. İnşallah güzrlce yükselir sıkıntı etme

Anladım canım ozaman çok sabredemezsen 13.günde kan ver yoksada doktorunu dinle dedigi zaman verirsin. Çok şükür pozitifi görmüşsün Rabbim devamını getirsin inşaAllah kendini bu kadar streslendirme
Aynen canim 13. de baktirsam mi diyorum ama ona bile korkuyorum.. biraz karnim belim agrisa azicik sevinirim yerlesiyor diye ama cok hafif seyler var goguslerde asiri acimiyor sanki bunlar dusunduruyor biraz

Aynen canim 13. de baktirsam mi diyorum ama ona bile korkuyorum.. biraz karnim belim agrisa azicik sevinirim yerlesiyor diye ama cok hafif seyler var goguslerde asiri acimiyor sanki bunlar dusunduruyor biraz
Kendinde belirti arama çogu kişi anlamıyor bile hamileligini ve yani pozitifi görmüşsün kendine eziyet ediyorsun streslenerek. İnşallah güzel sonuçlar alırsın düşük degil degerin sonuçta. Bence sen 2 gün sonra yaptır testini rahat edersin

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Canım istenen artış tam iki katı değil yüzde yetmiş civarında bir artış . Seninki de normal görünüyor... doktorun döndü mü genelde dönüş yapıyorlar ya. 3 hafta sonra gel diye..

Tekrar kontrol edelim dediler 4 gun sonra yani pzt tekrar baktircam. Benim 2 embriyo kondu acaba once 2 si tuttu da sonra biri yola devam edemedi mi diyorum ? orantisiz artis onla ilgili olabilir..bi arkadas sitede boyle yazmis onda o sekil olmus sanirim A Aysegulllllalas

O da mantıklı birinin basına geldiyse.. sen bugünleri biraz dinlenerek geçir canım Allah’ın izniyle olacak bu iş

bu cuma yüzü suyu hürmetine okumus oldugum yasini burda bi umut bekleyen herkes icin bagisliyorum rabbim negatif alanlara sabir ve tekrar denemek icin guc versin rabbim pozitif alanlara benim gibi hergun endiseyle geciren butun annelere de rabbim ic huzurlugu versin insallah evlatlarimizi sag saglim aliriz kucagimiza ❤yarin kalp atisi icin gidicem bugunlerde belirtim olmadigi icin acabalara cok dustum rabbim insallah benimledir size dualarinizda beni unutmazsaniz cok sevinirim rabbim hepimizin dualarinin hayirlisiyla kabul etsin insallah

Rabbim sana güç kuvvet versin canım. Insallah cumlemizin kucağını doldursun sen ben hepimiz inşallah. Hepimiz sınavdayız hakkiyla bu sinavda çıkmayı nasip etsin inşallah

Rabbim sana güç kuvvet versin canım. Insallah cumlemizin kucağını doldursun sen ben hepimiz inşallah. Hepimiz sınavdayız hakkiyla bu sinavda çıkmayı nasip etsin inşallah
Amin canım Rabbim bizi ağır yüklerle sınamasın. Başımızdan büyüklerimizi eksik etmesin ki en büyük destekçilerimiz diye düşünüyorum.

Rabbim evladını sağlıla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin

Allah razı olsun canım Allah hepimizin duasını kabul etsin yüzümüzü güldürsün içimize ferahlık versin inşallah

Canim seni merka ediyordum ne oldu diye sonuca cok uzuldum ama her ser de bir hayir vardir belki bizim göremediğimiz daha kötü biseyden korudu Allah
Sana cok geçmis olsun ins en kisa zamanda guzel duyguyu yasarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…