• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım için rahatlamıştır artık şükür ama anlamdım bidaha 3 ay neden yok bide neden alttan bakıyor hep
ay ne bilim ya adam akilli aciklama yapmiyo ki bi kere dustuk ellerine iste simdi riske atip baska yere gecmek mantikli olur mu bilmiyorum gerci bo tek progestorn kullaniyorum sorucam daha ne kadar devam edicem die ona gire gitmem artik oraya ya

Kızlae sze acil birşey sormak istiyorum. Afedersiniz ama az önce lavabodayken sisimsiyah tortu geldigini gördüm. Ceinone hel kullanıyorum normalde beyaz olur bu sefer siyahtı. Acaba kötü bişey mi oldu bebeğe. İnşallah kötü bişey degildir acil cevaplarsanız sevinirim

Merhaba canım hayırlısı olsun beta değerin 10.gün kaç çıktı? Ben daha kese görmeye gitmedim bu cumartesi randevum var. Kan testen sonra 14 gün olacak çok merak ediyorum benim betam 10.gün 344 sonra 48 saat ara ile 810 ve 2100 oldu bu arada benimde transfer 13 kasım 2 tane 5.gün embriyosu
Geç görmüşüm mesajınızı. Benim 12. Gün 200 çıktı, 14. Gün 724’tü iki katından fazla artınca ikiz sandık ama değilmiş. Size de hayırlı olsun bu arada 😊

Hayırlı sabahlar hanımlar🌼

@Memure0672 transferin hayırlı olsun, burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle inşallah 🖤

@Ogr000 gözün aydın tekrar. Bence idrar yapmayı bırak. Kese gününü sabırla bekle. 😉

@kelebekmkelebek cnm ne yaptın?

A Asena27 @Gebelikaski sizin son durum ne?
Canım ben hala estrofem kullanıyorum çarşamba günü progesteron testi vercem heralde perşembe yada cuma transferim olcak inşallah , adetimin 12. Günü kontrole gittim endometrium 11mm dedi ama kesin transfer gününü yine söylemedi

Kızlae sze acil birşey sormak istiyorum. Afedersiniz ama az önce lavabodayken sisimsiyah tortu geldigini gördüm. Ceinone hel kullanıyorum normalde beyaz olur bu sefer siyahtı. Acaba kötü bişey mi oldu bebeğe. İnşallah kötü bişey degildir acil cevaplarsanız sevinirim
Ulaşabileceğin hemşire falan yokmuki sanki böyle olanlar vardı diye okumuştum

Kızlar merhaba pozitif alanlara hayırlı olsun doğurmak da nasip olsun inş darısı ben ve isteyen herkese. Hatırlarsanız 15 Kasım da opum olmuştu 25 yumurta toplandı 5.gune giden 2 yumurta kaldı onlarda donduruldu pcos olduğum için hafif ohss atlattım. Neyse ilk adetimi oldum opudan sonra ve 21.gunu lucrin iğneye başladık 10unite. Bir sonraki. Adete kadar yapicam dedi ve adet olunca da geleceksin lucrin 5 ünite ye duscez estrofem e baslicaz dedi. Şimdi sorum şu tranferim ne zaman olur sizce transfer gününe Kadar lucrin e devam edecek miyim
Yok mu aranızda dondurulmuş transfer olan yaa

Haftasonu ya ulaşabilecegimi sanmıyorum. Telaşlandım ama ne yapacam bilemiyorum belki burda bilen vardır diye oaylaştım ama
Canim hic telaslanma bende transferden 2 gun sonra siyah tortu geldi ben fotosunu cekip doktora bile attim korktugum icin oda bana korkmana gerek yok dedi ve belki o tutunma belirtsi bile olabilir dendi.cunku jel degildi jel beyaz yada hafif pembemsi oluyor.ve sonuc pozitif takma kafana sadece dinlen

Canim hic telaslanma bende transferden 2 gun sonra siyah tortu geldi ben fotosunu cekip doktora bile attim korktugum icin oda bana korkmana gerek yok dedi ve belki o tutunma belirtsi bile olabilir dendi.cunku jel degildi jel beyaz yada hafif pembemsi oluyor.ve sonuc pozitif takma kafana sadece dinlen
Çok şükür pozitif sonuç aldım en son kan tahlilide baya yüksek güzeldi elhamdülillah ama işte görünce bir anda korktum. Çok teşekkürler ☺️

Merhaba arkadaşlar bnde 30 kasimda transfer oldum persembe gunu ilk testimi yaptırdık beta hcg 324 cikti. İki gun sonra tekrar bakalim dedi doktro bugun yine yaptik 525 cikti. Deneyimlerinizden faydalanmak istedim yardimci olursaniz cok sevinirim cok tedirginim hemsire degerin iki katina cikmasi gerekli demisti ama iki kati olmadi simdi sıkınti deil boyle olabilir dediler ama benim icim rahat etmiyor 😞😞😞😞
Canım hoşgelş
ay ne bilim ya adam akilli aciklama yapmiyo ki bi kere dustuk ellerine iste simdi riske atip baska yere gecmek mantikli olur mu bilmiyorum gerci bo tek progestorn kullaniyorum sorucam daha ne kadar devam edicem die ona gire gitmem artik oraya ya
bem gitmiycem mesela canım bi kere gidicem zaten doktorum yurtdışına gidiyormuş istesemde yok burda o merkezde başka doktorada neden gideyim pazrtsi seçtiğim doktora gidicem nasipse sende öyle yapabilirsin bundan sonrası inşallah normal hamilelik süreci

Canım hoşgelş

bem gitmiycem mesela canım bi kere gidicem zaten doktorum yurtdışına gidiyormuş istesemde yok burda o merkezde başka doktorada neden gideyim pazrtsi seçtiğim doktora gidicem nasipse sende öyle yapabilirsin bundan sonrası inşallah normal hamilelik süreci
iste bi degsiilik olur mu bilemiyosn ki sen git bakalm baska doktor ne diycek bnde bu ay son bi kez gitcm

arkadaşlar hamilelik sonrasında bu progestan ve kan sulandırıcı iğneleri doktor ne kadar daha kullandırttı sizlere

Back