• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar ben bu salı kese için gidicem inşallah ama kasıklarımda sancım çok sizce bu normal mi inşallah kötü bişey olmuyodur yatınca geçiyor ama zaten bir iş filan yapmıyorum genelde uzanıyorum
Bende aynı canım hatta hemşireye bugün tekrar sordum normal dedi :)

"Amacımız ıyı embrıyo berebılmek oldugu ıcın
Gozlemleyıp beklemeyı tercıh edıyoruz
Amac hersekılde tranaferse tabı 2. 3. 4. 5. Gundede yapılabılır" dedi Doktorum. Anladığım şu ki sağlıklı gelişen embriyom oluşmadı demekki. Bir ihtimal yarına çıkan olursa Rabbim belki yüzümüze güler, dualarımızı kabul eder.
Amin canim ins elimizden duadan baska bisey gelmiyor Allahim yuzunu güldürsün

Yok canım gelişimleri yavaşladı ne domduruöma işlemi olur nede transfer yapılabilir dedi bu durumda direk bana böyle bilgi verdi. Şuan çok kötüyüm inanın ki birşey düşünemiyorum hani bekleyip sonuçsuz kalması ayrı bir üzüntü biliyorum ama böyleside farklı değil bence sadece dua bekliyorum bu durumu yaşayanlardan. Birdaha deneyecek maddi imkanım kalmadı kredi ile yapmıştım zaten daha ödemesini yapmadım hiç
Dualarimiz seninle insallah güzel gelişir ve transfer aşamasına gelir inşallah Rabbim yardımcın olsun insallah

Özel muayenesi var galiba ücretleri ne acaba? Sanko hastanesine gidecektim ama hiç begendigim bir doktor göremedim yeni bir doktor var belki bir gider görüşürüm. Olmazsada dediginiz doktorla görüşürüm gayet güzel yorumlar var
350 tl muayene ücreti canım aylik özel muayene evet

Yüreği temiz, kalbi temiz bir insan topluluğu var bu topikte... Sabahtan beri bana destek olmaya çalışan benim için dua eden insanları görüyorum ve Rabbim sizede hayırlısını nasip etsin diyorum. Hiç tanımadığınız halde durumumu merak ettiniz, gönlümü ferah tutmam için moral ve destek verdiniz, Allah razı olsun sizlerden. Bugün okadar çok ağladım ki belki yarına çıkacak durum kötü olursa ozamana akıtacak gözyaşım kalmayasıcaya kadar ağladım. Rabbime isyan etmedim sadece hayallerimin kırıldığını hissettim, çok duygusal bir insanım zaten. Yinede yarın için "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr" diyorum. Allah tüm dua edenlerin dualarını hayırlısı ile kabul etsin.

Yüreği temiz, kalbi temiz bir insan topluluğu var bu topikte... Sabahtan beri bana destek olmaya çalışan benim için dua eden insanları görüyorum ve Rabbim sizede hayırlısını nasip etsin diyorum. Hiç tanımadığınız halde durumumu merak ettiniz, gönlümü ferah tutmam için moral ve destek verdiniz, Allah razı olsun sizlerden. Bugün okadar çok ağladım ki belki yarına çıkacak durum kötü olursa ozamana akıtacak gözyaşım kalmayasıcaya kadar ağladım. Rabbime isyan etmedim sadece hayallerimin kırıldığını hissettim, çok duygusal bir insanım zaten. Yinede yarın için "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr" diyorum. Allah tüm dua edenlerin dualarını hayırlısı ile kabul etsin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım gönlünü ferahlatsin inşallah yarın güzel haber alırsın

Göz yaslarının yerini gulücükler alsın inşallah sana çok dua ettim

Kızlar bugün kontrole gittim rahim kalinlığı 11mm olmuş benim ve daha 1 hafta estrofem kullancam kafam karıştı çok kalinlasmasıda sorun olur mu ki acaba

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis 😔 canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Güzel haberler al inşallah

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis 😔 canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?

Doktorlar için yeterli diye biliyorum. Yinede için rahat etmesi için 13.gününde değerin güzelcene artmiș olsun inşallah. İçini ferah tut stress çok büyük etki ediyor.

9.gün =190
11.gün 318
Aynı saatlerde mi verdin kanı ve aynı metkezde mi verdin. Bence değerin güzel artmış zaten tam iki katı artış olmayabilir bence sıkıntı yok

Back