Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar maşallah herkes pozitif. Adet oldum doktora gdip ilac baslancak kesinlesr tarih bikac güneHayırlı sabahlar hanımlar
Ankara345 transferin hayırlı olsun, burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle inşallah
@Ogr000 gözün aydın tekrar. Bence idrar yapmayı bırak. Kese gününü sabırla bekle.
kelebekmkelebek cnm ne yaptın?
@Asena27 Gebelikaski sizin son durum ne?
Nesen hep alttan muayene edecekmiş ki. Valla inşallah benimki öyle demez hep alttan muayene hep öyle oluyor valla artık bende karından istiyorumgunaydin canlar yine alttan muayane oldum kalp atisini gsterdi sadece hersey normal dedi sukur 3 aya kadar dinletmiyoruz ve doguma kadar hep alttan muayane dedi neyse bu ay muayane parasini pesin aldi die 2 hafta sonra bi daha gelcem ama sonra dgstrcm
Hadi gözün AydınKızlarrr salı günü çok silik diye içime dert olan idrar bugün iyice belirginlssti çok şükür
Daha belirgin burda net çıkmamıştı o kadar iyi biliyorum ki.. kaç kere bu testlerin fotosunu çektim. Sürekli cümlem buydu valla çok net fotoda az görünüyor diye çırpınıp duruyordum teldeTestimi yaptım canm cuma ve Pazar ama salı günü de idrar yapayım demiştim idrarda aşırı silik çıkmıştı çok üzülmüştüm bugün de yaptım böyle oldu daha da belirgin burda net çıkmamış bı hafta sonra usg var kısmetse
Canım rahim dinlendirme sürecindeyim adeti bekliyorum adet olunca 20. Günü transfer nasipse Sen neler yapıyorsun Bebişin büyüyorHayırlı sabahlar hanımlar
Ankara345 transferin hayırlı olsun, burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle inşallah
@Ogr000 gözün aydın tekrar. Bence idrar yapmayı bırak. Kese gününü sabırla bekle.
kelebekmkelebek cnm ne yaptın?
@Asena27 Gebelikaski sizin son durum ne?
yani anlamadim dedigim gibi ocakta geccem baska doktora sonucta onlarda doktor bunlar hem cok para alio zaten 15 16 bn verdim deger cok.sukur ama artik zorlaniyorum 300 500 muayane yaptigi biseyde yokNesen hep alttan muayene edecekmiş ki. Valla inşallah benimki öyle demez hep alttan muayene hep öyle oluyor valla artık bende karından istiyorum
Canım rahim dinlendirme sürecindeyim adeti bekliyorum adet olunca 20. Günü transfer nasipse Sen neler yapıyorsun Bebişin büyüyor
Aynen bende kendi şehrimde bir doktora gidicem önemli olan iyi bir doktor bulup bebeklerin saglıklı olması dedigin gibi artık tedavi eden doktorların yapacagı bişey yok. Demek istedigim ben hep alttan muayene olmaktan sıkıldım artık göbekten muayene olsa çok iyi olacakyani anlamadim dedigim gibi ocakta geccem baska doktora sonucta onlarda doktor bunlar hem cok para alio zaten 15 16 bn verdim deger cok.sukur ama artik zorlaniyorum 300 500 muayane yaptigi biseyde yok
aynen surekli alttan doguma kadar oylemis icimden dedm yuh zaten skldm surekli alttan alttan ben bugun bile karindan bakar diyodumAynen bende kendi şehrimde bir doktora gidicem önemli olan iyi bir doktor bulup bebeklerin saglıklı olması dedigin gibi artık tedavi eden doktorların yapacagı bişey yok. Demek istedigim ben hep alttan muayene olmaktan sıkıldım artık göbekten muayene olsa çok iyi olacak
Bence doktordan doktora farkediyordur. Dedigin gibi sürekli alttan olması iyi degil yani insan sıkılıyoraynen surekli alttan doguma kadar oylemis icimden dedm yuh zaten skldm surekli alttan alttan ben bugun bile karindan bakar diyodum
Canim bende de siyah tortu gelmisti doktorm kan olmadigi surece sknti yok dedi onun icin sende takilmaKizlar deneyimlisiniz diye siz yaziyorum bugun transferimin 3.gunu tarnsfer gunuyle beraber. Kahverengi kucuk jel tortusu gordum Transferden sonra korkmadim ama bugun acikcasi tortuda siyah akinti vardi kurcalayinca akinti oldugunu anladimtedirgin oldum embriyo geri gelmis olabilir mi
Teaekkur ederimCanim bende de siyah tortu gelmisti doktorm kan olmadigi surece sknti yok dedi onun icin sende takilma
Canım için rahatlamıştır artık şükür ama anlamdım bidaha 3 ay neden yok bide neden alttan bakıyor hepyani anlamadim dedigim gibi ocakta geccem baska doktora sonucta onlarda doktor bunlar hem cok para alio zaten 15 16 bn verdim deger cok.sukur ama artik zorlaniyorum 300 500 muayane yaptigi biseyde yok
Yüzde 60 70 artması yeterliymiş tekrar test istediler miMerhaba arkadaşlar bnde 30 kasimda transfer oldum persembe gunu ilk testimi yaptırdık beta hcg 324 cikti. İki gun sonra tekrar bakalim dedi doktro bugun yine yaptik 525 cikti. Deneyimlerinizden faydalanmak istedim yardimci olursaniz cok sevinirim cok tedirginim hemsire degerin iki katina cikmasi gerekli demisti ama iki kati olmadi simdi sıkınti deil boyle olabilir dediler ama benim icim rahat etmiyor