Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

gunaydin canlar yine alttan muayane oldum kalp atisini gsterdi sadece hersey normal dedi sukur 3 aya kadar dinletmiyoruz ve doguma kadar hep alttan muayane dedi neyse bu ay muayane parasini pesin aldi die 2 hafta sonra bi daha gelcem ama sonra dgstrcm

Nesen hep alttan muayene edecekmiş ki. Valla inşallah benimki öyle demez hep alttan muayene hep öyle oluyor valla artık bende karından istiyorum

bu gün tüp bebek merkezindeki doktorum usg ile baktı. keselere yerleşimlerine normal dedi birinin gelişimi biraz geriymiş. o da zamanla diğerini yakalar dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için gidecez inşallah. gerçi önümüzdeki hafta cuma günü kendi çalıştığım hastaneye gidecem. orda da takiplerime devam edeceğim.

Daha belirgin burda net çıkmamıştı o kadar iyi biliyorum ki.. kaç kere bu testlerin fotosunu çektim. Sürekli cümlem buydu valla çok net fotoda az görünüyor diye çırpınıp duruyordum telde

Nesen hep alttan muayene edecekmiş ki. Valla inşallah benimki öyle demez hep alttan muayene hep öyle oluyor valla artık bende karından istiyorum
yani anlamadim dedigim gibi ocakta geccem baska doktora sonucta onlarda doktor bunlar hem cok para alio zaten 15 16 bn verdim deger cok.sukur ama artik zorlaniyorum 300 500 muayane yaptigi biseyde yok

Kizlar deneyimlisiniz diye siz yaziyorum bugun transferimin 3.gunu tarnsfer gunuyle beraber. Kahverengi kucuk jel tortusu gordum Transferden sonra korkmadim ama bugun acikcasi tortuda siyah akinti vardi kurcalayinca akinti oldugunu anladimtedirgin oldum embriyo geri gelmis olabilir mi

yani anlamadim dedigim gibi ocakta geccem baska doktora sonucta onlarda doktor bunlar hem cok para alio zaten 15 16 bn verdim deger cok.sukur ama artik zorlaniyorum 300 500 muayane yaptigi biseyde yok
Aynen bende kendi şehrimde bir doktora gidicem önemli olan iyi bir doktor bulup bebeklerin saglıklı olması dedigin gibi artık tedavi eden doktorların yapacagı bişey yok. Demek istedigim ben hep alttan muayene olmaktan sıkıldım artık göbekten muayene olsa çok iyi olacak

Kızlar merhaba pozitif alanlara hayırlı olsun doğurmak da nasip olsun inş darısı ben ve isteyen herkese. Hatırlarsanız 15 Kasım da opum olmuştu 25 yumurta toplandı 5.gune giden 2 yumurta kaldı onlarda donduruldu pcos olduğum için hafif ohss atlattım. Neyse ilk adetimi oldum opudan sonra ve 21.gunu lucrin iğneye başladık 10unite. Bir sonraki. Adete kadar yapicam dedi ve adet olunca da geleceksin lucrin 5 ünite ye duscez estrofem e baslicaz dedi. Şimdi sorum şu tranferim ne zaman olur sizce transfer gününe Kadar lucrin e devam edecek miyim

aynen surekli alttan doguma kadar oylemis icimden dedm yuh zaten skldm surekli alttan alttan ben bugun bile karindan bakar diyodum

Merhaba arkadaşlar bnde 30 kasimda transfer oldum persembe gunu ilk testimi yaptırdık beta hcg 324 cikti. İki gun sonra tekrar bakalim dedi doktro bugun yine yaptik 525 cikti. Deneyimlerinizden faydalanmak istedim yardimci olursaniz cok sevinirim cok tedirginim hemsire degerin iki katina cikmasi gerekli demisti ama iki kati olmadi simdi sıkınti deil boyle olabilir dediler ama benim icim rahat etmiyor

Canim bende de siyah tortu gelmisti doktorm kan olmadigi surece sknti yok dedi onun icin sende takilma

Canım için rahatlamıştır artık şükür ama anlamdım bidaha 3 ay neden yok bide neden alttan bakıyor hep

Yüzde 60 70 artması yeterliymiş tekrar test istediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…