Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

canım ben sana demiştim iyi düşün diye bak gördün mü illaki belirti olması gerekmiyor Rabbim yeter ki ol desin olumsuzlukları at kafandan herşey çok güzel olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Kızlar aranızda gebelikte vajinal jel kullanan varmı? Bende çok tahriş ve kaşıntı yapıyor sizde öyle bir durum varmı? Mantar gibi şuan
Ben ben krem kullanıyorum kaşıntı geçti ama şimdi yanma var hafif ana fitili bıraktırmıştı iğneye geçtim kaşıntı geçince tekrar fitile döndüm

canım ben sana demiştim iyi düşün diye bak gördün mü illaki belirti olması gerekmiyor Rabbim yeter ki ol desin olumsuzlukları at kafandan herşey çok güzel olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Sagol canim aynen sen de dedin herkes dedi ama ben inanamiyorum hala insallah degerler de guzel artar soktan cikarim

Ben ben krem kullanıyorum kaşıntı geçti ama şimdi yanma var hafif ana fitili bıraktırmıştı iğneye geçtim kaşıntı geçince tekrar fitile döndüm
canım kadın doğum doktorum vardı ona sordum whatsappdan perşembe gelcem hocam görünürmü diye vajinal görünür karından görünmeyebilir dedi. O yüzden gitmiycem 19 unu bekliycem

Zaten senin kanda çıktı canım çok şükür biraz silik ama önemli değil ikinci testi ne zaman yaptıracaksın
Yaptırdım cnam işte bı kere 7. Gün 21 çıktı 9. Gün 68 çıktı bugn 11. Gün ama yaptırmadım bı daha doktor yaptirmana gerek yok demişti yine iki kat arttığını düşünürsek 140 falan olsa idrarda niye bu kadar silik çıktı bugjn acaba

Bende sormadım kontrolde sorarım diye düşündüm ama merak ettim canım sağol
Bizimki sormadan söyledi 6 haftalık kalp atışı günü. İlişikiye girebilirsin çok sık olmamak şartıyla ama bizde 3 ay bitene kadar düşünmüyoruz. Korkuyorum ben hele 8. Hafta pıhtı atınca daha bir tedirgin oldum.

Canım tebrik ederim. Sen hemen ikinci ye başlayacağım deyince acaba çok mu erken olur demiştim. İyiki yeniden transfer olmuşsun hemen Ekim Kasım ayının sanırım iki transfer i yapıp pozitifi yetiştiren sen oldun rabbım başa kadar çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…