Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de aynıyım kendime de gülüyorum vallahiya nie guluosunuz cok ayip vallaha kafayi yedim oyle.dusunmekten cunku insan hala inanamiyo
Kalp atışını duyunca inşallah bi rahatlarızCanım ben de aynıyım kendime de gülüyorum vallahi
kacinci haftadasn ki bana hemen alttan baktigi ici gorduk yaniAh ah ben keseyi bile görmedim daha dudağımda uçuk çıktı düşünmekten inşallah minnoşlarımız bizimle kalsın
Hafta olarak bilmiyorum pek canım son adetten sonra hesaplanıyorsa kasım 6 ydı ona göre 4+6kacinci haftadasn ki bana hemen alttan baktigi ici gorduk yani
ne zman gel demisti benim 5 hafta 5gun ken alttan baktiHafta olarak bilmiyorum pek canım son adetten sonra hesaplanıyorsa kasım 6 ydı ona göre 4+6
Beni bu ayın 24 ünde çağrıd tüp bebek doktorum ilk randevu için ama ben onu beklemiycem pazartsi gidicem burda bi doktora o zaman oraya gidicem yinene zman gel demisti benim 5 hafta 5gun ken alttan bakti
Perşembe 5+1 oluyo canım 18. Gün sanırım transferle birlikteKaçıncı gün olıyo yani canım transferden sonraki
o zman hem kalp.hem kese icin mi cagirdi acaba garanti olsn dieBeni bu ayın 24 ünde çağrıd tüp bebek doktorum ilk randevu için ama ben onu beklemiycem pazartsi gidicem burda bi doktora o zaman oraya gidicem yine
Evet canım ikisine bakıcakmış işte sonra konuşucam başka doktorla devam edicem nasipseo zman hem kalp.hem kese icin mi cagirdi acaba garanti olsn die
Evet hiç strese girme boşuna geç gidersen daha iyi canımPerşembe 5+1 oluyo canım 18. Gün sanırım transferle birlikte
aynen bnde kalbi bi duyayim ondan sonra dgiscem yani iste tup bebek die ilaclar falan dedi ama dedim surekli sorarim yaniEvet canım ikisine bakıcakmış işte sonra konuşucam başka doktorla devam edicem nasipse
Ben pek yaşamıyorum kabızlk çok su içiyorum ama ilaç banada vermişti almadım dahasiskinloginiz var mi kabiz icin bisey kullaniyo musunuz yani tam anlamiyla cok kabiz olursanz ilac veririm demisti ama ben yinede cok sis hissediyorum kendimi eskisi kadar rahat cikamiyorum acaba istecm mi ilac
Evet canım bizim ilk muayene ücretsizmiş sonra 680 TL çok geldi banada hem zaten evimede uzakaynen bnde kalbi bi duyayim ondan sonra dgiscem yani iste tup bebek die ilaclar falan dedi ama dedim surekli sorarim yani
ben transferden snra hep para verdim hem maddiyattan hemde bnm de evime uzak hamilelikte daha yakin doktor istiyorum surekli ulasabilecegimEvet canım bizim ilk muayene ücretsizmiş sonra 680 TL çok geldi banada hem zaten evimede uzak
Evet daha mantıklı zaten öylesi okdr para vermeyede gerek yok yol çekmeyedeben transferden snra hep para verdim hem maddiyattan hemde bnm de evime uzak hamilelikte daha yakin doktor istiyorum surekli ulasabilecegim
Bende öyle düşündüm akışına bıraktım ilk muayeneyi kendi doktorum yapsınEvet hiç strese girme boşuna geç gidersen daha iyi canım
Yoktur inşallah. Aklına getirme kötü şeyler.Kızlar selam.
Ben baya kötü hissediyorum ya.
İkiz gebelik,7,5 haftalık. 1,5 gündür kasık ağrısı var ve hamile hissetmiyorum artık.
Yarın kontrolüm var kasık ağrısı ayakta şiddetli yatınca geçiyor
Var mıdır kötü bir şey sizce