Rabbim devamını getirsin inşaAllah hayırlı olsun. Kucagınıza aldıgınız günlerde olsun inşaAllahYa inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti.bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah
Eeee ne dedim sana canım sürprizYa inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti.bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah
Canım bidaha tekrarla testini 2 katına çıkması lazım İdrar restine takılmaYani 11. Gün böyle çıkması normal mi ben net iki çizgi çıkar bekliyordum.
Çok silik çıkmış değil miCanım bidaha tekrarla testini 2 katına çıkması lazım İdrar restine takılma
Test gününe kadar yasak demişti sonra soramadım o da bsey demedi yasak mı diyeKızlar doktor size bişey sorucam kusura bakmayın cinsel ilişki konusunda ne söyledi yasak mı
Zaten senin kanda çıktı canım çok şükür biraz silik ama önemli değil ikinci testi ne zaman yaptıracaksınÇok silik çıkmış değil mi
Bize 3 aylik olana kadr yasak dendi.Kızlar doktor size bişey sorucam kusura bakmayın cinsel ilişki konusunda ne söyledi yasak mı
Valla benimki bişey demedi. Ama teansferden sonra verdikleri kagıtta 3 gün yasak yazıyorduKızlar doktor size bişey sorucam kusura bakmayın cinsel ilişki konusunda ne söyledi yasak mı
Bende sormadım kontrolde sorarım diye düşündüm ama merak ettim canım sağolBize 3 aylik olana kadr yasak dendi.
İnsan zaten korkuyor bişey olursa diye ama bana bişey demediler sorayım dedimValla benimki bişey demedi. Ama teansferden sonra verdikleri kagıtta 3 gün yasak yazıyordu
Aminn cumlemizii insaallah ❤❤Rabbim devamını getirsin inşaAllah hayırlı olsun. Kucagınıza aldıgınız günlerde olsun inşaAllah
ben de her seferinde unutuyorum hemşireye sormayıBende sormadım kontrolde sorarım diye düşündüm ama merak ettim canım sağol
Sagol canim benimmmEeee ne dedim sana canım sürprizçok çok tebrik ederim canım değerinde çok güzel bu sefer kucağina kadar gelecek bebişin yada bebişlerin :)))))
hayırlı olsun canım Allah devamını getirsinSagol canim benimmm❤
Fitilden kaşıntı olmuştu Hafif yanma var şimdi mantar olmasından korkuyorumben de her seferinde unutuyorum hemşireye sormayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?