• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ya inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti.😱 bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah 🤗
Rabbim devamını getirsin inşaAllah hayırlı olsun. Kucagınıza aldıgınız günlerde olsun inşaAllah

Ya inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti.😱 bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah 🤗
Eeee ne dedim sana canım sürpriz :KK68: çok çok tebrik ederim canım değerinde çok güzel bu sefer kucağina kadar gelecek bebişin yada bebişlerin :)))))

Kızlar selam.
Ben baya kötü hissediyorum ya.
İkiz gebelik,7,5 haftalık. 1,5 gündür kasık ağrısı var ve hamile hissetmiyorum artık.
Yarın kontrolüm var kasık ağrısı ayakta şiddetli yatınca geçiyor
Var mıdır kötü bir şey sizce

Kızlar pazar günü testim 68 di HCG . Bı daha baktirmadim bugün idrar testine bakayım dedim niye bu kadar hafif çıkmış 😔

Yani 11. Gün böyle çıkması normal mi ben net iki çizgi çıkar bekliyordum.

Eklentiler

• IMG_20191210_143537.jpg
    IMG_20191210_143537.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 52
Back