ben ilk kan sonucunu aldıktan sonra hevesle idrar testi yapmıştım çizgi tam net çıkmamıştı. ilk hcg değerim 413 tü bideYaptırdım cnam işte bı kere 7. Gün 21 çıktı 9. Gün 68 çıktı bugn 11. Gün ama yaptırmadım bı daha doktor yaptirmana gerek yok demişti yine iki kat arttığını düşünürsek 140 falan olsa idrarda niye bu kadar silik çıktı bugjn acaba
Değerim dusmemistir dimiben ilk kan sonucunu aldıktan sonra hevesle idrar testi yapmıştım çizgi tam net çıkmamıştı. ilk hcg değerim 413 tü bide
merhaba canım ben opudan 4 gün sonra adet oldum opudan sonra cetrodite kullanmıstim 3 tane o yüzden erken adet olduğumi söylemişti drMerhaba hanımlar OPU sonrası ne kadar zaman sonra adet oldunuz? Dolgunluk hissi yaşadınız mı? Bir danışayım dedim
Maşallah inş doğum yaptığının haberini de alırız burdan . Darısı ben ve tüm isteyenlere inşevet 2 adet 5. gün embriyosu transferi yapıldı.
sanmam ama için rahat edecekse git tekrar baktır.Değerim dusmemistir dimi
Teşekkür ederim canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah inş doğum yaptığının haberini de alırız burdan . Darısı ben ve tüm isteyenlere inş
Bu kadar dert etme kendine git acilde ver rahat etsin kafan. Ama silik çıkması da normel benceBenim iki gün önce 68 di silik çizgi görüyorum. Bugün en az 120 olduğunu varsayarsak çok korktum heves için yaptım bin pişman oldum yaaa...
Sagol canim benimCanım tebrik ederim. Sen hemen ikinci ye başlayacağım deyince acaba çok mu erken olur demiştim. İyiki yeniden transfer olmuşsun hemen Ekim Kasım ayının sanırım iki transfer i yapıp pozitifi yetiştiren sen oldunrabbım başa kadar çıkarsın inşallah
Benim iki gün önce 68 di silik çizgi görüyorum. Bugün en az 120 olduğunu varsayarsak çok korktum heves için yaptım bin pişman oldum yaaa...
[/QUOT
benceSagol canim benimevet doktoruma danistim kist yok fazla ilac da kullanmadim ben zaten bu ay tek crino jel kullandim naturel transfer oldum yani Allahim insalah saglicakla keseyi kalbi duymayi nasip etsin
bence bir acile gidip kan verseniz. Bu kadar sıkıntı etmeyin sonuçta kanda degeri görmüşsünüz. Ben pozitifi gördüm hatta 2 kere kan verdim. Evde gene test denedim ve silik gibi çıktı. Ama sonra gitrim kan verdim çok şükür yükselmişti degerimBenim iki gün önce 68 di silik çizgi görüyorum. Bugün en az 120 olduğunu varsayarsak çok korktum heves için yaptım bin pişman oldum yaaa...
Sagol canim benim Allahin izniyle hepimizin yuzu gulsun bebislerimiz saglicakla dogsunNesquik9 gözün aydın cnm inşallah güzelcene katlanır değerin. Kese ve kalp atışı heyecanı başlasın sende de
Kaçıncı gün olıyo yani canım transferden sonrakicanım kadın doğum doktorum vardı ona sordum whatsappdan perşembe gelcem hocam görünürmü diye vajinal görünür karından görünmeyebilir dedi. O yüzden gitmiycem 19 unu bekliycem
Evet evet ister istemez tedirgin olursun yaniBizimki sormadan söyledi 6 haftalık kalp atışı günü. İlişikiye girebilirsin çok sık olmamak şartıyla ama bizde 3 ay bitene kadar düşünmüyoruz. Korkuyorum ben hele 8. Hafta pıhtı atınca daha bir tedirgin oldum.
Ah ah ben keseyi bile görmedim daha dudağımda uçuk çıktı düşünmekten inşallah minnoşlarımız bizimle kalsınkizlar ya daha once soruldu galiba ama simdi en son muayaneden snra hemen hemen bir hafta gecti 19unda kalp atisina gel dedi birincisi kalp atisida 6 haftada duyulmuyo muydu ben zaten simdi 6yim.
2.si simdi progestan fitil kullaniyorum sadece eshofemi biraktirdi simdi bi gun mide bulantim oldu bi kac gundur hamile oldugumu unutuyorum yani o kadar belirtisiz bebegim hala bnmledir demi allah korusun bisey olsa kanama hemen olur nu ilaca ragmen yada kanamasizda bisey olur mu ya ne zormus valla keske elimde cihaz olsa surekli baksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?