Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

ben ilk kan sonucunu aldıktan sonra hevesle idrar testi yapmıştım çizgi tam net çıkmamıştı. ilk hcg değerim 413 tü bide

Canım merhaba ben opudan
Merhaba hanımlar OPU sonrası ne kadar zaman sonra adet oldunuz? Dolgunluk hissi yaşadınız mı? Bir danışayım dedim
merhaba canım ben opudan 4 gün sonra adet oldum opudan sonra cetrodite kullanmıstim 3 tane o yüzden erken adet olduğumi söylemişti dr

kizlar ya daha once soruldu galiba ama simdi en son muayaneden snra hemen hemen bir hafta gecti 19unda kalp atisina gel dedi birincisi kalp atisida 6 haftada duyulmuyo muydu ben zaten simdi 6yim.
2.si simdi progestan fitil kullaniyorum sadece eshofemi biraktirdi simdi bi gun mide bulantim oldu bi kac gundur hamile oldugumu unutuyorum yani o kadar belirtisiz bebegim hala bnmledir demi allah korusun bisey olsa kanama hemen olur nu ilaca ragmen yada kanamasizda bisey olur mu ya ne zormus valla keske elimde cihaz olsa surekli baksam

Nesquik9 gözün aydın cnm inşallah güzelcene katlanır değerin. Kese ve kalp atışı heyecanı başlasın sende de

Kızlar idrarda iki tane net koyu çizgiyi ne zaman gordunuz HCG kaçtı o zaman

Benim iki gün önce 68 di silik çizgi görüyorum. Bugün en az 120 olduğunu varsayarsak çok korktum heves için yaptım bin pişman oldum yaaa...

Benim iki gün önce 68 di silik çizgi görüyorum. Bugün en az 120 olduğunu varsayarsak çok korktum heves için yaptım bin pişman oldum yaaa...
Bu kadar dert etme kendine git acilde ver rahat etsin kafan. Ama silik çıkması da normel bence

Sagol canim benim evet doktoruma danistim kist yok fazla ilac da kullanmadim ben zaten bu ay tek crino jel kullandim naturel transfer oldum yani Allahim insalah saglicakla keseyi kalbi duymayi nasip etsin

Kızlar ben az önce yaptıgım crinone jelin ilacı sıktıkta sonra ucundan kahverengi tortu geldigini gördüm. Acaba normal mi bu?

Ah ah ben keseyi bile görmedim daha dudağımda uçuk çıktı düşünmekten inşallah minnoşlarımız bizimle kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…