Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle yapıyolarmış canım bende hemşireye söylendim neden o kadar geç diye hocalar gelmişken kalp atışınıda göstermek istiyorlar dediBenim doktorumda keseyi görmek için bu ayın 18 ine gel dedi. Transferimde 18 kasımdaydı. Acaba hem kese hemde kalp atışı için mi böyle geç çagırdı sizce kızlar. Bide doktorum başka şehirde ondanmı acaba
19 kasimda benim tarnsferimdi.Bence de hem kese hem kalp icindir.ama ben dayanamyip gittim. 17 sinde de kalp icin cagirdiBenim doktorumda keseyi görmek için bu ayın 18 ine gel dedi. Transferimde 18 kasımdaydı. Acaba hem kese hemde kalp atışı için mi böyle geç çagırdı sizce kızlar. Bide doktorum başka şehirde ondanmı acaba
İyi bari en azından ikisini birden görmek duymak iyi olur. Saglıklı bir şekilde inşallah. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah. Bekleyen herkese de tattırsın bu duyguyu.öyle yapıyolarmış canım bende hemşireye söylendim neden o kadar geç diye hocalar gelmişken kalp atışınıda göstermek istiyorlar dedi
Ben hemen gidemiyorum da arada 3 saatlik mesafe var. Mecburen gününü bekliyorum19 kasimda benim tarnsferimdi.Bence de hem kese hem kalp icindir.ama ben dayanamyip gittim. 17 sinde de kalp icin cagirdi
Bende baska doktora gittim.tup bebek doktoruma gitmedim.Ben hemen gidemiyorum da arada 3 saatlik mesafe var. Mecburen gününü bekliyorum
Kese gözükür canım bence ama kalbi duyamazsındaha herhalde zaman geçmiyo dimistres yapma canım bende perşembe ilaç yazırmak için devlet hastanesinden randevu aldım karından bakarsa baktırcam bi yoksa 19 unu bekliycem
aynen canım geçmiyo 6+1 falan oluyo hafataya perşembe duyulabilirmi bilmiyorumKese gözükür canım bence ama kalbi duyamazsındaha herhalde zaman geçmiyo dimi
Canım ne yaptın.. heyecanla senin sonucunu bekliyorum ..Yaa ben muzmin karamsar geldim.birazda buradakileri cildirtayim.ahahaha canim sen nasil biseysin Allah kalbine gore versin senin ya ( ama hic halsizlik yok kiz boyle hamile.mi olur.kesin.negatif bence )
Ben ilk tüp bebek doktoruma gitmek istedigimden gününü bekliyorum. Sonra derse artık başka doktorla görüşmeye başla diye ozaman artık kendi şehrimde olan bir doktora gidicrm inşallahBende baska doktora gittim.tup bebek doktoruma gitmedim.
Ya inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti. bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallahCanım ne yaptın.. heyecanla senin sonucunu bekliyorum ..
Evet herkeste 6. Haftada duyulmuyormuş zaten inşallah hayırlısıyla duyalımda biraz rahatlayalımaynen canım geçmiyo 6+1 falan oluyo hafataya perşembe duyulabilirmi bilmiyorum
aman minişim sağlıklı olsun beni bırakmasında ben beklerim onuEvet herkeste 6. Haftada duyulmuyormuş zaten inşallah hayırlısıyla duyalımda biraz rahatlayalım
Bende tüp bebek doktoruma gidicem canım ama o zamana kadar yine gidicem başka doktora :) zaten ona devam etmiycem uzak çünkü orasıBen ilk tüp bebek doktoruma gitmek istedigimden gününü bekliyorum. Sonra derse artık başka doktorla görüşmeye başla diye ozaman artık kendi şehrimde olan bir doktora gidicrm inşallah
İnşallah canım inşallahaman minişim sağlıklı olsun beni bırakmasında ben beklerim onu
Maşallah canım sağlıkla artsın inşallah yaYa inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti. bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah
Maşallah canım sonucun gayet güzel sağlıkla artsın darısı benim başıma inşallahYa inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti. bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah
Heyecandan her yere yazmışım.. bu saate kadar İyi sabrettim ama Allah sağlıcakla eve götürmenizi de nasip etsin inşallah.. bak hala test yanlış mı diyor ya te allahımmYa inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti. bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah
Valla sabredip bekliyorum haftaya salıya kadar. Yoksa normalde şimdiue çoktan başka doktora gözükmüştüm ama turuyorum kendimiBende tüp bebek doktoruma gidicem canım ama o zamana kadar yine gidicem başka doktora :) zaten ona devam etmiycem uzak çünkü orası