• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim doktorumda keseyi görmek için bu ayın 18 ine gel dedi. Transferimde 18 kasımdaydı. Acaba hem kese hemde kalp atışı için mi böyle geç çagırdı sizce kızlar. Bide doktorum başka şehirde ondanmı acaba

Benim doktorumda keseyi görmek için bu ayın 18 ine gel dedi. Transferimde 18 kasımdaydı. Acaba hem kese hemde kalp atışı için mi böyle geç çagırdı sizce kızlar. Bide doktorum başka şehirde ondanmı acaba
öyle yapıyolarmış canım bende hemşireye söylendim neden o kadar geç diye hocalar gelmişken kalp atışınıda göstermek istiyorlar dedi

19 kasimda benim tarnsferimdi.Bence de hem kese hem kalp icindir.ama ben dayanamyip gittim. 17 sinde de kalp icin cagirdi

öyle yapıyolarmış canım bende hemşireye söylendim neden o kadar geç diye hocalar gelmişken kalp atışınıda göstermek istiyorlar dedi
İyi bari en azından ikisini birden görmek duymak iyi olur. Saglıklı bir şekilde inşallah. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah. Bekleyen herkese de tattırsın bu duyguyu.

Kizlar konuma bakarmisiz lutfeeen

Canım ne yaptın.. heyecanla senin sonucunu bekliyorum ..
Ya inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti.😱 bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah 🤗

Ben ilk tüp bebek doktoruma gitmek istedigimden gününü bekliyorum. Sonra derse artık başka doktorla görüşmeye başla diye ozaman artık kendi şehrimde olan bir doktora gidicrm inşallah
Bende tüp bebek doktoruma gidicem canım ama o zamana kadar yine gidicem başka doktora :) zaten ona devam etmiycem uzak çünkü orası

Ya inanamiyorum 155 cikti 8.gun sonucu bu.cunku dun saglik ocaginda yaptirdim sonuc 2 saat once cikti.😱 bugun 9.gunum tekrar bi baktiriyim merkeze gidiyorum simdi hala ne bel ne kasik ne gogus agrim olmadi sık idrara da cikmadim ..dun sadece kasik sizlamasi basladi sol taraf o da hafiften..Tahlilde yanlislik yoktur insallah 🤗
Maşallah canım sağlıkla artsın inşallah ya

Maşallah canım sonucun gayet güzel sağlıkla artsın darısı benim başıma inşallah

Heyecandan her yere yazmışım.. bu saate kadar İyi sabrettim ama 😁😁 Allah sağlıcakla eve götürmenizi de nasip etsin inşallah.. bak hala test yanlış mı diyor ya te allahımm😁😁🤗🤗

Back