Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Selam kızlar 7. Günü degerim 21cikmisti 9. Gün 67 çıktı bilmiyorum ben mutluyum ama sizce nasıl güzel artti sanki ama 9. Güne göre düşük mü ne dersiniz
Ben sana dedim demi gününü beklesen hiç stres olmayacaktınn:)) gayet güzel artırmış canım böyle inş güzelce artarak gider. Tek bebiş gibi duruyor annesi ama olsun hiç sıkıntı etme rabbim çok şükür verdi

Çok teşekkür ederim canım rabbim kucagimi boş bırakmasın yeter ki. Bir iki önemi yok inan. İki hafta sonraya usg randevum var o zaman ortaya çıkacak her şey. Bakalım nasıl sabredecegim

Bu ilaçları SGK karşılıyor mu kızlar

Amann ben doktorla hiç konuşamadım bile hemşirelerin başını yiyorum

Yok canım bu hafta içi gözükür dedi ama Pazartesi gidicdm nasipse tüp bebek doktoruma değil ama orası 18 gğn sonra çağrıd zaten orda devam etmiycem bikrelik gidicem
Ben de orda devam etmicem ama ilaç kullanıyoruz mecbur ona gidicem yoksa tavırlarından hiç membun değilim hiç gitmezdim

valla ben doktorum ile iletişim açısından şanslıyım. tetkik sonucunu hemşireye bildirdim. sonra hoca aradı hayırlı olsun diye.
Benim doktora bugün yazdım cevap şu
Güzel sonuç yani ee insan bı yazar sonra ben yazdım napicaz şimdi hocam diye iki hafta sonra gel gelişmelere baklaim yazdı işte

Çok teşekkür ederim canım rabbim kucagimi boş bırakmasın yeter ki. Bir iki önemi yok inan. İki hafta sonraya usg randevum var o zaman ortaya çıkacak her şey. Bakalım nasıl sabredecegim
Sıkıntı olmasın da canım bekleriz. Bende geçen hafta çarşamba kan tahlilinin sonucunu vermek için gittim her şey çok normaldi bir ay sonra gel dedi eve geldim nasıl beklerim nasıl geçer diye diye gece kanamam oldu. Gecesini acilde sabahını yine kadının yanında buldum çok şükür yavrularım olumsuz etkilenmeden atlattık. Onun için de bir daha bekleyemem demiyeceğim yeterli sağlıklı olsunlar üç hafta da bekleriz dörtte. Rabbim inşallah gönlünden geçen kadar evladı nasip eder

Bu ilaçları SGK karşılıyor mu kızlar
Canım estrofemi, kan sulandirici oksaparı, jeli, coaspirin i rapora yazdırdık normal alsak 2000 3000 lira tutacak ilaçlar çok uygun oldu. 9 paket oksapar üç kutu estrofem iki kutu jel 150 lira tuttu. Benim bir tek prolutex iğne mi karışılamıyor ona haftada 150 lira veriyoruz buna da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…