- 22 Temmuz 2014
- 30.133
- 26.869
- 798
inşallah canım cümlemiz seviniriz aminİnşallah hayırlı haber ver canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım cümlemiz seviniriz aminİnşallah hayırlı haber ver canım
Çok teşekkür ederim canım Rabbim herkese sağlıklı, sıhhatli eli ayağı düzgün eksiksiz noksansız zeka problemi olmayan gözleri gören dili konuşan elleri ayakları tutan hayırlı evlat nasip etsinHadi inşallah güzel haber gelir
Teşekkür ederim çok sağ olun. Evet normal bir şey miş çok şükür.Doktorunla görüş canım. Sıkıntılı bisey yoktur merak etme ama tedbir amaclı görüş sen. Bazen tahriş olabiliyor
Evet normal bir şeymiş çok şükür en ufak şeyler tedirgin ediyor. Sizede çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çok sağ olun..Doktorunla görüş canım. Sıkıntılı bisey yoktur merak etme ama tedbir amaclı görüş sen. Bazen tahriş olabiliyor
Oooo ne yaptın daha yeni başladın bunun daha kesesi var kese görüp kalp duyması var kalbi duyup kan tahlilleri var tahlil sonrası ense kalınlığına bakmak var ben daha buraya kadar geldim gerisinde neler var kimbilir üç hafta sonra ense kalınlığına bakmaya gideceğiz 12. Hafta oluyor cinsiyet öğreniriz inşallah. Rabbim bütün bu süreçleri kafan rahat için ferah şekilde geçirmeni nasip etsin hepimizin başa kadar çıkarsın inşallah.Kizlar bu süreçler ne kadar zormuş 9. Gün 71 11. Gün 223 13. Gün 617 Ve 15. Gün 1236 değerim salı günü kese görmeye gidicem. Hâlâ kötü bisey oldumu diye icim içimi yiyor sizce değerler ıyimi.
Ne güzell dua etmişsinÇok teşekkür ederim canım Rabbim herkese sağlıklı, sıhhatli eli ayağı düzgün eksiksiz noksansız zeka problemi olmayan gözleri gören dili konuşan elleri ayakları tutan hayırlı evlat nasip etsin
Allah kabul etsin canım hepimize dua olsunNe güzell dua etmişsin
Amin canım inşallahAllah kabul etsin canım hepimize dua olsun
Doğru diyon canım valla hayirlisiyla kucağınıza alana kadar bitmiycek snrada daha neler neler. Iyi dileklerin icin cok cok sağol Allah razı olsun. Rabbim herkezin kucağını doldursun saglikli sıhhatli bebekler nasip etsinOooo ne yaptın daha yeni başladın bunun daha kesesi var kese görüp kalp duyması var kalbi duyup kan tahlilleri var tahlil sonrası ense kalınlığına bakmak var ben daha buraya kadar geldim gerisinde neler var kimbilir üç hafta sonra ense kalınlığına bakmaya gideceğiz 12. Hafta oluyor cinsiyet öğreniriz inşallah. Rabbim bütün bu süreçleri kafan rahat için ferah şekilde geçirmeni nasip etsin hepimizin başa kadar çıkarsın inşallah.
Amiin canm rabbim sana da hayırlı haberi almayı nasip etsin sag salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bana ve tüm anne olmak isteyenlere yaşatsn bu mutluluğu emeklerimiz çabamız hayıra çıksın inşallah ❤heyecanlıyım çok duanı eksik etmeyin arkadaşlar benden de ...
hamiş anneler anne adayları hepinizden dua bekliyorum benim de 7 senelik özlemimden sonra nasip olacak inşallah tedavim sonucunda da inşallah evladıma hayrlarla sağlıcakla kavuşurum inşallah amin cümlemiz de kavuşuruz inşallah amin
Ocak ayında tüp bebeğe başlayacaklar gelin toplanalım adında bir konum var canımOCAK SUBAT TUP BEBBEK YAPTRAN YOKMU YADA KONU
Amin amin amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım Rabbim herkese sağlıklı, sıhhatli eli ayağı düzgün eksiksiz noksansız zeka problemi olmayan gözleri gören dili konuşan elleri ayakları tutan hayırlı evlat nasip etsin
Amin canım benim hadi hayırlı haberler inşallah Dua ile gir ultrasonabende çok merak ediyorum ikiz mi diye ama bi yandan korkuyorumda hayırlısı olsun. pazartesi usg ile bakalım dediler bide tekrar hcg bakılcak. bakalım kaç kese görünecek. bir yada iki allah sağlıklı sıhhatli kıl ayıpsız hayırlı evlat yada evlatlar versin canım
çok şirin hangi uygulama bu?❤bildirim gelince bile heyacanlaniyorum sabah anne ben 6 haftalik oldum yaziyodu ❤
aynen cok guzle.bilgilerde veriyoçok şirin hangi uygulama bu?
Ben hala ağır iş yapmıyorum canım mesela hiç ev süpürmedim yemek yapıyorum makina boşaltıyorum öyle çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ağır kaldırmıyorum Dışarı çıktım avm ye fln gittim kalp atışını duyayım Allah’ın izniyle diyorum biKızlar pozitif gören arkadaşlarım dinlenmeye devam ettiniz mi yoksa normal hayata hemen döndünüz mü merak ediyorum
Ben 19 kasımda transfer oldum hep dinlendim canım. Yarın iş başı yapicam Allah izin vermesede salı günü kese görmeye gidicemKızlar pozitif gören arkadaşlarım dinlenmeye devam ettiniz mi yoksa normal hayata hemen döndünüz mü merak ediyorum