• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Doktorunla görüş canım. Sıkıntılı bisey yoktur merak etme ama tedbir amaclı görüş sen. Bazen tahriş olabiliyor
Teşekkür ederim çok sağ olun. Evet normal bir şey miş çok şükür.
Doktorunla görüş canım. Sıkıntılı bisey yoktur merak etme ama tedbir amaclı görüş sen. Bazen tahriş olabiliyor
Evet normal bir şeymiş çok şükür en ufak şeyler tedirgin ediyor. Sizede çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çok sağ olun..

Kizlar bu süreçler ne kadar zormuş 9. Gün 71 11. Gün 223 13. Gün 617 Ve 15. Gün 1236 değerim salı günü kese görmeye gidicem. Hâlâ kötü bisey oldumu diye icim içimi yiyor sizce değerler ıyimi.
Oooo ne yaptın daha yeni başladın 😂bunun daha kesesi var kese görüp kalp duyması var kalbi duyup kan tahlilleri var tahlil sonrası ense kalınlığına bakmak var ben daha buraya kadar geldim gerisinde neler var kimbilir 😂😂 üç hafta sonra ense kalınlığına bakmaya gideceğiz 12. Hafta oluyor cinsiyet öğreniriz inşallah. Rabbim bütün bu süreçleri kafan rahat için ferah şekilde geçirmeni nasip etsin 🙏 hepimizin başa kadar çıkarsın inşallah.

Teşekkür ederim çok sağ olun. Evet normal bir şey miş çok şükür.

Evet normal bir şeymiş çok şükür en ufak şeyler tedirgin ediyor. Sizede çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çok sağ olun..
[/QUOTE]
Çok sevindim canım. Hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz. Birbirinize biraz destek olabilirsek ne mutlu.

Oooo ne yaptın daha yeni başladın 😂bunun daha kesesi var kese görüp kalp duyması var kalbi duyup kan tahlilleri var tahlil sonrası ense kalınlığına bakmak var ben daha buraya kadar geldim gerisinde neler var kimbilir 😂😂 üç hafta sonra ense kalınlığına bakmaya gideceğiz 12. Hafta oluyor cinsiyet öğreniriz inşallah. Rabbim bütün bu süreçleri kafan rahat için ferah şekilde geçirmeni nasip etsin 🙏 hepimizin başa kadar çıkarsın inşallah.
Doğru diyon canım valla hayirlisiyla kucağınıza alana kadar bitmiycek snrada daha neler neler. Iyi dileklerin icin cok cok sağol Allah razı olsun. Rabbim herkezin kucağını doldursun saglikli sıhhatli bebekler nasip etsin 😊😊

heyecanlıyım çok duanı eksik etmeyin arkadaşlar benden de ...
hamiş anneler anne adayları hepinizden dua bekliyorum benim de 7 senelik özlemimden sonra nasip olacak inşallah tedavim sonucunda da inşallah evladıma hayrlarla sağlıcakla kavuşurum inşallah amin cümlemiz de kavuşuruz inşallah amin
Amiin canm rabbim sana da hayırlı haberi almayı nasip etsin sag salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bana ve tüm anne olmak isteyenlere yaşatsn bu mutluluğu emeklerimiz çabamız hayıra çıksın inşallah 🤲

bende çok merak ediyorum ikiz mi diye ama bi yandan korkuyorumda hayırlısı olsun. pazartesi usg ile bakalım dediler bide tekrar hcg bakılcak. bakalım kaç kese görünecek. bir yada iki allah sağlıklı sıhhatli kıl ayıpsız hayırlı evlat yada evlatlar versin canım🤲🥰😊
Amin canım benim hadi hayırlı haberler inşallah 🤲🏼🙏🏼 Dua ile gir ultrasona 😊

❤bildirim gelince bile heyacanlaniyorum sabah anne ben 6 haftalik oldum yaziyodu ❤

Eklentiler

• Screenshot_20191208-123111_Gn Gn Gebelik.jpg
    Screenshot_20191208-123111_Gn Gn Gebelik.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar pozitif gören arkadaşlarım dinlenmeye devam ettiniz mi yoksa normal hayata hemen döndünüz mü merak ediyorum
Ben hala ağır iş yapmıyorum canım mesela hiç ev süpürmedim yemek yapıyorum makina boşaltıyorum öyle çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ağır kaldırmıyorum Dışarı çıktım avm ye fln gittim kalp atışını duyayım Allah’ın izniyle diyorum bi

Back