• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ben hala ağır iş yapmıyorum canım mesela hiç ev süpürmedim yemek yapıyorum makina boşaltıyorum öyle çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ağır kaldırmıyorum Dışarı çıktım avm ye fln gittim kalp atışını duyayım Allah’ın izniyle diyorum bi
İyi yapıyorsun canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Ben 19 kasımda transfer oldum hep dinlendim canım. Yarın iş başı yapicam Allah izin vermesede salı günü kese görmeye gidicem
B3nde 19 kasimda transfer oldum temizlik ve yemek hala da yapmiyorum gunluk 15 dk fln yuruyus yapiyorum.bi is yaptigim zamn kendimi direk yorgun his ediyirum onun icin icimden gelmiyor yapmak

İnşallah kızlar. Biraz düşük geldi ama iki günde üç kat arttı bu iyi biseydir herhalde. Bakalım doktorum ne diyecek. Normalde test günüm yarindi
Canım niye düşük olsun daha test günün bile gelmemiş. Bak bu topici açan arkadaşımızın da bu seviyelerde idi maşallah şimdi gebe 🤗 test gününde ellinin üstünde olmasını bekliyor doktorlar. Daha senin test gününe var.
Kaldı ki burada 50 nin altında olup da güzel sonuçlar alan arkadaşlarımızı okuduk..

Canım niye düşük olsun daha test günün bile gelmemiş. Bak bu topici açan arkadaşımızın da bu seviyelerde idi maşallah şimdi gebe 🤗 test gününde ellinin üstünde olmasını bekliyor doktorlar. Daha senin test gününe var.
Kaldı ki burada 50 nin altında olup da güzel sonuçlar alan arkadaşlarımızı okuduk..
Canım doktorumla görüştüm tekrar test yapmana gerek yok iki hafta sonra ultrasona gel dedi. Coraspin kullanıyordum onu bırak dedi bı de.

Ayy ne güzel haber bak maşallah sana maşallah bebişine 🧿 Allah sağlıklı mutlu gebelikler yaşatsın inşallah, sonunda hayırlı evladın olsun 🤗
İnşallah canım doktorum işinde iyi biri prof ama çok soğuk ağzından kerpetenle laf alıyorum iç açıcı konuşmuyor sanki ben her gün tüp bebek yaptiriyorum sakince gerek yok test yapma dedi insan bı hayırlı olsun falan der. O öyle konuşmasında ben de sinir oluyorum. Bu arada benm elevit adinda vitamin crione vajinal jel ve climara diye bantlarim var ilaç olarak başka bişey kullanmıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz

Back