- 25 Kasım 2019
- 119
- 154
- 18
- 41
ALLAH IZIN VERIRSE SALI GÜNÜ KESE GORMEYE GIDICEMBen 19 kasımda transfer oldum hep dinlendim canım. Yarın iş başı yapicam Allah izin vermesede salı günü kese görmeye gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH IZIN VERIRSE SALI GÜNÜ KESE GORMEYE GIDICEMBen 19 kasımda transfer oldum hep dinlendim canım. Yarın iş başı yapicam Allah izin vermesede salı günü kese görmeye gidicem
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bebeğin darısı benim başıma inşallahALLAH IZIN VERIRSE SALI GÜNÜ KESE GORMEYE GIDICEM
İyi yapıyorsun canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallahBen hala ağır iş yapmıyorum canım mesela hiç ev süpürmedim yemek yapıyorum makina boşaltıyorum öyle çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ağır kaldırmıyorum Dışarı çıktım avm ye fln gittim kalp atışını duyayım Allah’ın izniyle diyorum bi
bende aynisini yapiyorum yavas yavas supurme islerine basladim amaİyi yapıyorsun canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
B3nde 19 kasimda transfer oldum temizlik ve yemek hala da yapmiyorum gunluk 15 dk fln yuruyus yapiyorum.bi is yaptigim zamn kendimi direk yorgun his ediyirum onun icin icimden gelmiyor yapmakBen 19 kasımda transfer oldum hep dinlendim canım. Yarın iş başı yapicam Allah izin vermesede salı günü kese görmeye gidicem
İnşallah canım hepimizinİyi yapıyorsun canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Hadi hayırlı olsun canım bence var artışla gayet iyiSelam kızlar 7. Günü degerim 21cikmisti 9. Gün 67 çıktı bilmiyorum ben mutluyum ama sizce nasıl güzel artti sanki ama 9. Güne göre düşük mü ne dersiniz
Güzel devami daha güzel gelsin inşallahKızlar 9. Gün 53 iyi mi?
Bencede gayet guzelHadi hayırlı olsun canım bence var artışla gayet iyi
İnşallah kızlar. Biraz düşük geldi ama iki günde üç kat arttı bu iyi biseydir herhalde. Bakalım doktorum ne diyecek. Normalde test günüm yarindiBencede gayet guzel
Canım hiç belirti bişey var mı sende benim ara ara kasık ağrılarım oluyor hala hangi ilaçlara devam ediyorsunBencede gayet guzel
Canım niye düşük olsun daha test günün bile gelmemiş. Bak bu topici açan arkadaşımızın da bu seviyelerde idi maşallah şimdi gebe test gününde ellinin üstünde olmasını bekliyor doktorlar. Daha senin test gününe var.İnşallah kızlar. Biraz düşük geldi ama iki günde üç kat arttı bu iyi biseydir herhalde. Bakalım doktorum ne diyecek. Normalde test günüm yarindi
Canım doktorumla görüştüm tekrar test yapmana gerek yok iki hafta sonra ultrasona gel dedi. Coraspin kullanıyordum onu bırak dedi bı de.Canım niye düşük olsun daha test günün bile gelmemiş. Bak bu topici açan arkadaşımızın da bu seviyelerde idi maşallah şimdi gebe test gününde ellinin üstünde olmasını bekliyor doktorlar. Daha senin test gününe var.
Kaldı ki burada 50 nin altında olup da güzel sonuçlar alan arkadaşlarımızı okuduk..
Gayet iyi canım 11. Gün tekrar yaptırırsınSelam kızlar 7. Günü degerim 21cikmisti 9. Gün 67 çıktı bilmiyorum ben mutluyum ama sizce nasıl güzel artti sanki ama 9. Güne göre düşük mü ne dersiniz
Doktor yaptırma gerek yok dedi iki hafta sonra ultrasona gel dediGayet iyi canım 11. Gün tekrar yaptırırsın
Ayy ne güzel haber bak maşallah sana maşallah bebişine Allah sağlıklı mutlu gebelikler yaşatsın inşallah, sonunda hayırlı evladın olsunCanım doktorumla görüştüm tekrar test yapmana gerek yok iki hafta sonra ultrasona gel dedi. Coraspin kullanıyordum onu bırak dedi bı de.
İnşallah canım doktorum işinde iyi biri prof ama çok soğuk ağzından kerpetenle laf alıyorum iç açıcı konuşmuyor sanki ben her gün tüp bebek yaptiriyorum sakince gerek yok test yapma dedi insan bı hayırlı olsun falan der. O öyle konuşmasında ben de sinir oluyorum. Bu arada benm elevit adinda vitamin crione vajinal jel ve climara diye bantlarim var ilaç olarak başka bişey kullanmıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuzAyy ne güzel haber bak maşallah sana maşallah bebişine Allah sağlıklı mutlu gebelikler yaşatsın inşallah, sonunda hayırlı evladın olsun