- 25 Kasım 2019
- 119
- 154
- 18
- 41
Evet öyle canimBen kullanırken bilmiyordum ama crinone jeli kadındoğumculara yazdırıp alınca indirim oluyormuşş ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle canimBen kullanırken bilmiyordum ama crinone jeli kadındoğumculara yazdırıp alınca indirim oluyormuşş ..
Yok şükür muayeneyi kendisi yapıyo gebe takibide yapıyo da çok yoğun bence yapmasa daha iyiBende aynı doktorla hiç görüşmedim görüşebilecek miyim belli değil çünkü kendisi gebelik takibi yapmıyormuş ama belki ilk muayneyi yapar baktır bu merak çok fena bişey ☺
En azından doktora bişey yazabiliyosun bizde oda yokBenim doktora bugün yazdım cevap şu
Güzel sonuç yani ee insan bı yazar sonra ben yazdım napicaz şimdi hocam diye iki hafta sonra gel gelişmelere baklaim yazdı işte
Hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olsun dualarimdasin ve güzel haberlerin için takipteyim. Şimdilik hoşçakal.3. gün 2 embriyo transferi yapıldı...
Sen yine iyisin O zaman :) bana zaten uzak ama ilk muayeneye giderim diyorum ilaçlarımı fln ayarlar diyeYok şükür muayeneyi kendisi yapıyo gebe takibide yapıyo da çok yoğun bence yapmasa daha iyi
Çoook teşekkür ederim, inş pozitif haberle dönüş yapabilirimHayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olsun dualarimdasin ve güzel haberlerin için takipteyim. Şimdilik hoşçakal.
Inşallah duyulur bende tam 6+2 de gidicem. Sen ne zaman gidiceksin6+2 de kalp atışı da duyulurmu acaba kizlar??
yarin gidicem 6+2 oluyor yarinInşallah duyulur bende tam 6+2 de gidicem. Sen ne zaman gidiceksin
Dert ortağı olduk birbirimize :)Kizlar eşim bile artık buraya alıştı aklımıza bişey takıldi bana diyor ki kankilerine sor kankilerim kim be dedim kadinlarkulubu diyor
Aynen benim doktorum da hemşireden ögrenince hayırlı olsun diye aradı beni saolsun. Çok memnunum ama arada mesafe oldugundan mecburen başkandoktor bulmalıyım aynı şehirfenvalla ben doktorum ile iletişim açısından şanslıyım. tetkik sonucunu hemşireye bildirdim. sonra hoca aradı hayırlı olsun diye.
Canım duyulma ihtimali var özellikle vajinadan bakarsa.. ama duyulmayadabiliyor, neredeyse 8. Haftanın sonlarına kadar takip ediyorlar duyulana kadar..6+2 de kalp atışı da duyulurmu acaba kizlar??
Hayırlı olsun canım inşallah tedavin bende ocak adetiyle başlarsam şubatta da transfer olur sanırımBen varım muhtemelen transferim ocağın ilk haftası yapılır tabi âdet erken yada geç gelmezse
Inşallah canim inşallahÇoook teşekkür ederim, inş pozitif haberle dönüş yapabilirim
maşallah canımmm Allah daim etsinbu gün kendi çalıştığım hastanedeki dr. a gittim hcg 4305 çıktı. usg de 2 kese göründü.
hayırlı olsun canım kaçıncı gün bu deper çıktıbu gün kendi çalıştığım hastanedeki dr. a gittim hcg 4305 çıktı. usg de 2 kese göründü.
O maşallah canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın minnoşlarının ne zamana çağırdılar bidahabu gün kendi çalıştığım hastanedeki dr. a gittim hcg 4305 çıktı. usg de 2 kese göründü.