- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
O iki hafta geçmezzCanım doktorumla görüştüm tekrar test yapmana gerek yok iki hafta sonra ultrasona gel dedi. Coraspin kullanıyordum onu bırak dedi bı de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O iki hafta geçmezzCanım doktorumla görüştüm tekrar test yapmana gerek yok iki hafta sonra ultrasona gel dedi. Coraspin kullanıyordum onu bırak dedi bı de.
Aynen öyleO iki hafta geçmezz
Jel, progesteron igne, prognava ilaç ve folik asit canım. Kasık agrim başlarda epey vardı şimdi pek yok sayılır.Canım hiç belirti bişey var mı sende benim ara ara kasık ağrılarım oluyor hala hangi ilaçlara devam ediyorsun
Ben sana dedim demi gününü beklesen hiç stres olmayacaktınn:)) gayet güzel artırmış canım böyle inş güzelce artarak gider. Tek bebiş gibi duruyor annesi ama olsun hiç sıkıntı etme rabbim çok şükür verdiSelam kızlar 7. Günü degerim 21cikmisti 9. Gün 67 çıktı bilmiyorum ben mutluyum ama sizce nasıl güzel artti sanki ama 9. Güne göre düşük mü ne dersiniz
Çok teşekkür ederim canım rabbim kucagimi boş bırakmasın yeter ki. Bir iki önemi yok inan. İki hafta sonraya usg randevum var o zaman ortaya çıkacak her şey. Bakalım nasıl sabredecegimBen sana dedim demi gününü beklesen hiç stres olmayacaktınn:)) gayet güzel artırmış canım böyle inş güzelce artarak gider. Tek bebiş gibi duruyor annesi ama olsun hiç sıkıntı etme rabbim çok şükür verdi
Bu ilaçları SGK karşılıyor mu kızlarinsan evet bir heyecan olsun istiyor doktordan umutlu seyler duymak istiyor.
Bu aşamada herkese de söylenmiyor ki sevinç paylaşılsın sen bizimle paylaş Sevinç’ini canım ben de bunları kullanıyordum bir tek climara bant yoktu..
Canm sen keseyi gördün mü ya da ne zamana randevunO iki hafta geçmezz
Yok canım bu hafta içi gözükür dedi ama Pazartesi gidicdm nasipse tüp bebek doktoruma değil ama orası 18 gğn sonra çağrıd zaten orda devam etmiycem bikrelik gidicemCanm sen keseyi gördün mü ya da ne zamana randevun
Amann ben doktorla hiç konuşamadım bile hemşirelerin başını yiyoruminsan evet bir heyecan olsun istiyor doktordan umutlu seyler duymak istiyor.
Bu aşamada herkese de söylenmiyor ki sevinç paylaşılsın sen bizimle paylaş Sevinç’ini canım ben de bunları kullanıyordum bir tek climara bant yoktu..
Bende perşembe ilaç yazdırmaya gidince baktırcam sanırımYok canım bu hafta içi gözükür dedi ama Pazartesi gidicdm nasipse tüp bebek doktoruma değil ama orası 18 gğn sonra çağrıd zaten orda devam etmiycem bikrelik gidicem
valla ben doktorum ile iletişim açısından şanslıyım. tetkik sonucunu hemşireye bildirdim. sonra hoca aradı hayırlı olsun diye.Amann ben doktorla hiç konuşamadım bile hemşirelerin başını yiyorum
Gerçekten çok şanlısın kontrollerde bile 2dk zor görüyorumvalla ben doktorum ile iletişim açısından şanslıyım. tetkik sonucunu hemşireye bildirdim. sonra hoca aradı hayırlı olsun diye.
Ben kullanırken bilmiyordum ama crinone jeli kadındoğumculara yazdırıp alınca indirim oluyormuşş ..Bu ilaçları SGK karşılıyor mu kızlar
Ben de orda devam etmicem ama ilaç kullanıyoruz mecbur ona gidicem yoksa tavırlarından hiç membun değilim hiç gitmezdimYok canım bu hafta içi gözükür dedi ama Pazartesi gidicdm nasipse tüp bebek doktoruma değil ama orası 18 gğn sonra çağrıd zaten orda devam etmiycem bikrelik gidicem
Benim doktora bugün yazdım cevap şuvalla ben doktorum ile iletişim açısından şanslıyım. tetkik sonucunu hemşireye bildirdim. sonra hoca aradı hayırlı olsun diye.
Sıkıntı olmasın da canım bekleriz. Bende geçen hafta çarşamba kan tahlilinin sonucunu vermek için gittim her şey çok normaldi bir ay sonra gel dedi eve geldim nasıl beklerim nasıl geçer diye diye gece kanamam oldu. Gecesini acilde sabahını yine kadının yanında buldum çok şükür yavrularım olumsuz etkilenmeden atlattık. Onun için de bir daha bekleyemem demiyeceğim yeterli sağlıklı olsunlar üç hafta da bekleriz dörtte. Rabbim inşallah gönlünden geçen kadar evladı nasip ederÇok teşekkür ederim canım rabbim kucagimi boş bırakmasın yeter ki. Bir iki önemi yok inan. İki hafta sonraya usg randevum var o zaman ortaya çıkacak her şey. Bakalım nasıl sabredecegim
Canım estrofemi, kan sulandirici oksaparı, jeli, coaspirin i rapora yazdırdık normal alsak 2000 3000 lira tutacak ilaçlar çok uygun oldu. 9 paket oksapar üç kutu estrofem iki kutu jel 150 lira tuttu. Benim bir tek prolutex iğne mi karışılamıyor ona haftada 150 lira veriyoruz buna da şükür.Bu ilaçları SGK karşılıyor mu kızlar
Ben varım muhtemelen transferim ocağın ilk haftası yapılır tabi âdet erken yada geç gelmezseOcak ayında tüp bebeğe başlayacaklar gelin toplanalım adında bir konum var canım
Bende aynı doktorla hiç görüşmedim görüşebilecek miyim belli değil çünkü kendisi gebelik takibi yapmıyormuş ama belki ilk muayneyi yapar baktır bu merak çok fena bişeyBende perşembe ilaç yazdırmaya gidince baktırcam sanırım