Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim iki tane 3.gun embriyosumuydubu gün kendi çalıştığım hastanedeki dr. a gittim hcg 4305 çıktı. usg de 2 kese göründü.
Ben opudan sonra 6 gün adet olmuştum . Opudan sonra ben iki üç gün ağrım olmuştu özellikle tuvalete gittimde antibiyotik vermişti antibiyotik 5 gün kullandım bıraktım ertesi günü adetim başlamıştıMerhaba hanımlar OPU sonrası ne kadar zaman sonra adet oldunuz? Dolgunluk hissi yaşadınız mı? Bir danışayım dedim
Bende antibiyotik kullanıyorum 5 gün alacakmışım. Bende ağrı, sızı yok ama sanki gaz sıkışması yada tuvaletim gelmiş gibi dolgunluk hissiyatı yaşıyorum.Ben opudan sonra 6 gün adet olmuştum . Opudan sonra ben iki üç gün ağrım olmuştu özellikle tuvalete gittimde antibiyotik vermişti antibiyotik 5 gün kullandım bıraktım ertesi günü adetim başlamıştı
Aynen öyle oluyor bide tuvalete oturduğumda bi baskı 3 gün geçmişti çok şükür hayırlı olsun kaç yumurtanız toplandıBende antibiyotik kullanıyorum 5 gün alacakmışım. Bende ağrı, sızı yok ama sanki gaz sıkışması yada tuvaletim gelmiş gibi dolgunluk hissiyatı yaşıyorum.
15 toplandı 3 ü çürük çıktı 12 taneden 11 i 1.güne kaldı gerisini bilmiyorum cumartesi işlem yapıldı beklemedeyim.Aynen öyle oluyor bide tuvalete oturduğumda bi baskı 3 gün geçmişti çok şükür hayırlı olsun kaç yumurtanız toplandı
Sizin ne kadar zaman önce oldu, kaç yumurta toplandı Ben sayı az mı acaba diye düşünüyorum daçok iyi inşallah güzel haberler alırsınız:)
İnşallah pozitifi görür sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın canım aminKızlarr benim haftaya pazartesi transfer.. inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
Amin inşallah bekleyen herkes mükafatını versin Rabbim zor emekler bunlar.çok iyi inşallah güzel haberler alırsınız:)
Benim de 15 toplandı 10 olgun çıktı 7 döllendi 1 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün embriyosu bekliyor beni :) bence sayınız gayet iyi. Ben ekim 30 opu oldu 23 transfer olacaktı bir gün önce iptal oldu şimdi tekrat başladık hazırlıklara bi aksilik çıkmazsa bu cumartesi transferim yapılacak:)Sizin ne kadar zaman önce oldu, kaç yumurta toplandı Ben sayı az mı acaba diye düşünüyorum da
Rabbim yüzünüze gülsün inşallah sağlıklı, sıhhatli eli ayağı düzgün eksiksiz noksansız zeka problemi olmayan gözleri gören dili konuşan kulakları duyan elleri ayakları tutan hayırlı evlat nasip etsin.Benim de 15 toplandı 10 olgun çıktı 7 döllendi 1 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün embriyosu bekliyor beni :) bence sayınız gayet iyi. Ben ekim 30 opu oldu 23 transfer olacaktı bir gün önce iptal oldu şimdi tekrat başladık hazırlıklara bi aksilik çıkmazsa bu cumartesi transferim yapılacak:)
ve Allahıma hayırlı bi evlat vatan millet sevgisi olan evlat nasip etsin hepimize inşallahRabbim yüzünüze gülsün inşallah sağlıklı, sıhhatli eli ayağı düzgün eksiksiz noksansız zeka problemi olmayan gözleri gören dili konuşan kulakları duyan elleri ayakları tutan hayırlı evlat nasip etsin.
Amin amin amin Çokça duacıyız Rabbim'eV
ve Allahıma hayırlı bi evlat vatan millet sevgisi olan evlat nasip etsin hepimize inşallah
Amin canım amin senin oldu mu transferİnşallah pozitifi görür sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın canım amin
Yok canım ben genetiğe gönderdim iki tane benim transfer şubatı bulacak gibi duruyorAmin canım amin senin oldu mu transfer
5. gün düHayirli olsun canim iki tane 3.gun embriyosumuydu