Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icmesen iyi olur canım ama dayanamazsan parol iç. Yada hemsirene danisMerhaba kızlar bende dondurulmuşlarda transfer olacagım bu ay adet oldum bugğn agrımkesici içsem bir sorun olur mu sizce çok agrılarım varda
Parol sorun olmuyor canım bana onu vermişlerdi ağrınız olursa kullanın diyeMerhaba kızlar bende dondurulmuşlarda transfer olacagım bu ay adet oldum bugğn agrımkesici içsem bir sorun olur mu sizce çok agrılarım varda
O zaman dayanmaya calışıyım cnm çok sagolIcmesen iyi olur canım ama dayanamazsan parol iç. Yada hemsirene danis
Teşekkürler cnm dahada dayanamazsam içerim artıkParol sorun olmuyor canım bana onu vermişlerdi ağrınız olursa kullanın diye
Bence stres yapmak yerine bol bol dua edip yavrunuza kavuşacagınız güzel günleri düşünün. Gayet iyi yükselmiş inşallah daha da devam ederKizlar bu süreçler ne kadar zormuş 9. Gün 71 11. Gün 223 13. Gün 617 Ve 15. Gün 1236 değerim salı günü kese görmeye gidicem. Hâlâ kötü bisey oldumu diye icim içimi yiyor sizce değerler ıyimi.
Amin tatlım ben de çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsun tek ya da ikiz farketmez. Tabi ikiz çok istiyorum ama Allah bilirbende çok merak ediyorum ikiz mi diye ama bi yandan korkuyorumda hayırlısı olsun. pazartesi usg ile bakalım dediler bide tekrar hcg bakılcak. bakalım kaç kese görünecek. bir yada iki allah sağlıklı sıhhatli kıl ayıpsız hayırlı evlat yada evlatlar versin canım
Tatlı yorgunluklar bunlarAynen hamilelik insana yorgunluk halsizlik veriyor sanki
Çok zor canım bende cuma kese görmeye gidicem inşallah yolunda gider kendi merkezime 18 gün sonra çağrılar ama ben olduğum yerde gidicem o zamana kadar :)Kizlar bu süreçler ne kadar zormuş 9. Gün 71 11. Gün 223 13. Gün 617 Ve 15. Gün 1236 değerim salı günü kese görmeye gidicem. Hâlâ kötü bisey oldumu diye icim içimi yiyor sizce değerler ıyimi.
Hadi bakalim canım güzel haberlere inşallah senin değerler nasildi.Çok zor canım bende cuma kese görmeye gidicem inşallah yolunda gider kendi merkezime 18 gün sonra çağrılar ama ben olduğum yerde gidicem o zamana kadar :)
Transferle beraber 13. Gün ilk değer 228 canım 15. Gün 643 çıktıHadi bakalim canım güzel haberlere inşallah senin değerler nasildi.
Güzel canim benim iyi haberlerimizi burdan paylaşırız inşallah Rabbim nasip etsinTransferle beraber 13. Gün ilk değer 228 canım 15. Gün 643 çıktı
İnşallah canım kese kalp sonra hareketler inşallah herşey yolunda devam ederGüzel canim benim iyi haberlerimizi burdan paylaşırız inşallah Rabbim nasip etsin
Aminnn Inşallah canım inşallahİnşallah canım kese kalp sonra hareketler inşallah herşey yolunda devam eder
transfer oldu canım çok şükür simdi dinleniyorum cift yumurta konduHayırlı sabahlar hanımlar
aaynaa transferin hayırlı olsun inşallah cnm Rabbim kolaylaştırsin burda güzel haberini görelim kısmetse..
Çok şükür bende gönül rahatliyla gidip bebeğimi gördüm
transfer oldu canım çok şükür simdi dinleniyorum cift yumurta kondu
Toplandı yumurtalar şimdi bekleme sırası bende canımİnşallah canım naptın nasıl geçti
Hadi inşallah güzel haber gelirToplandı yumurtalar şimdi bekleme sırası bende canım
İnşallah hayırlı haber ver canımtransfer oldu canım çok şükür simdi dinleniyorum cift yumurta kondu