- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Maşallah maşallah inşallah böyle devam ederBugün gönül rahatlığıyla bebeğimi gördüm kalbini duydum. Kanama vs olmadan vesvese olmadan. Ve artık kendimi şanslı hamilelerden sayıyorum çünkü daha yeni başlayan iştahsızlık yorgunluk 2 3 günde bir beni sadece 1 2 saatliğine yokluyoronun dışında hiç birsey yok. Bence sende pozitif yönden bak. 7+2 olduk ❤
Hanımlar bende ikinci testimi verdim 1 saate çıkar sonuç inşalllah yükselme olmuştır
İnşallah canım naptın nasıl geçtiSabahleyin 9'da klinikteyim kızlar, OPU işlemim var sağlıklı birer embriyoya çevirsin Rabbim İnşâllah bir sürü yumurtam vardır. Dualarınızı bekliyorum Rabbim uğraşan herkesin kucağını doldursun.
İnşallah sadace pozitifi almak yetmiyormuşInsallah güzel katlanmış bir değer alırsın
İnşallah sadace pozitifi almak yetmiyormuşhepsi ayrı stres
Senin içinde hayırlı olsun canımHayırlı sabahlar hanımlar
@aaynaa transferin hayırlı olsun inşallah cnm Rabbim kolaylaştırsinburda güzel haberini görelim kısmetse..
Çok şükür bende gönül rahatliyla gidip bebeğimi gördüm
Çok güzel değerler görürsün inşallahHanımlar bende ikinci testimi verdim 1 saate çıkar sonuç inşalllah yükselme olmuştır
İnşallah inşallah hepimiz görelimÇok güzel değerler görürsün inşallah
Aynen canım ben dayanamayıp bugün gidip bide acilde kan verdimİnşallah sadace pozitifi almak yetmiyormuşhepsi ayrı stres
Sabah bulantıları o kadar kötüki öğürmekten içim dışıma çıkıyor inşallah hiç olmazbenim hala bulantilarim baslamadi kafayi mi yedin diyceksinz ama 6 hafta oldu yani baslamasi gerek mio muyani belki snin byle rahat geccek demeyin zaten normalde herseyden tiksinen midesi bulanan biriyim
Canım senin kaçıncı test oldu :)Aynen canım ben dayanamayıp bugün gidip bide acilde kan verdimdoktor normalde acilde gebelik testi yapmıyoruz falan dedi ama tüp bebek hastasıyım deyince kıyamıyorlar sağolsunlar3☺
İnşallah güzel sonuçlar alırsınHanımlar bende ikinci testimi verdim 1 saate çıkar sonuç inşalllah yükselme olmuştır
ya insan kendi kendine bu kadar nazae edrrdi valla ilk ciksrmami yasadm afedersnz yemin ederim oluyorum sandim esim kostu geldi hadi doktora gidelim dio diom ya git basimdanSabah bulantıları o kadar kötüki öğürmekten içim dışıma çıkıyor inşallah hiç olmaz
İnşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın
inşallah canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin isteyenleredir bebiş nasip etsinİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Tabiki öyle canım kalp duymadan hiç bişey belli değil gayet güzel artmış değerin bide diğerini akşam vermiştin doğru hatırlıyorsam643 kızlar sonucum çok şükür hemşireyi aradım 18 gün sonra için randevu alın dedi kese ve kalp atışı için bide içime kurt düşürdü değer gayet güzel ama herşey kese ve kalpte belli olur dedi
Bende bizimkilere söyleniyordum 14 gün sonra çok geç diye643 kızlar sonucum çok şükür hemşireyi aradım 18 gün sonra için randevu alın dedi kese ve kalp atışı için bide içime kurt düşürdü değer gayet güzel ama herşey kese ve kalpte belli olur dedi
Tek embriyo zaman çok yani cidden daha bitmedi stres olsun anlıyorum seni yani 18 gün içinde bende bilere daha yaptırabilirim kan testi yerinde duruyor mu diye :)Bende bizimkilere söyleniyordum 14 gün sonra çok geç diyearayıp sordum olursa kalp atışınıda duyacakmışız kaç emriyoydu senin
hemen hemen ayniyiz snleSabah bulantıları o kadar kötüki öğürmekten içim dışıma çıkıyor inşallah hiç olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?