Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Maşallah maşallah inşallah böyle devam eder

benim hala bulantilarim baslamadi kafayi mi yedin diyceksinz ama 6 hafta oldu yani baslamasi gerek mio mu yani belki snin byle rahat geccek demeyin zaten normalde herseyden tiksinen midesi bulanan biriyim
Sabah bulantıları o kadar kötüki öğürmekten içim dışıma çıkıyor inşallah hiç olmaz

Sabah bulantıları o kadar kötüki öğürmekten içim dışıma çıkıyor inşallah hiç olmaz
ya insan kendi kendine bu kadar nazae edrrdi valla ilk ciksrmami yasadm afedersnz yemin ederim oluyorum sandim esim kostu geldi hadi doktora gidelim dio diom ya git basimdan elinde legen pesimde gezio balkona falan ciktm allahtan ev temizligimi.bitrmistm

Tabiki öyle canım kalp duymadan hiç bişey belli değil gayet güzel artmış değerin bide diğerini akşam vermiştin doğru hatırlıyorsam

Bende bizimkilere söyleniyordum 14 gün sonra çok geç diye arayıp sordum olursa kalp atışınıda duyacakmışız kaç emriyoydu senin

Bende bizimkilere söyleniyordum 14 gün sonra çok geç diye arayıp sordum olursa kalp atışınıda duyacakmışız kaç emriyoydu senin
Tek embriyo zaman çok yani cidden daha bitmedi stres olsun anlıyorum seni yani 18 gün içinde bende bilere daha yaptırabilirim kan testi yerinde duruyor mu diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…