Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Senin için dua ediyorum inşallah güzel devam eder. Rabbim senin ve hepimizin dualarını kabul etsin

Canım bu kadar düşük vs varsa doktorun tüm araştırmalarını yaptımı acaba bilmiyorum geçmişini genetik taramaları bağışıklık testleri rahim filmi vs. Erkek infertilitesiyse mikroçip le sperm seçiyorlarmış mesela yada embriyo ya pgt illaki bir sorun vardır. Umutsuz olma lütfen evet burda ki herkesin sınavı bu Rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Hayırlı sabahlar kızlar. Benim 3 gündür baş agrım oluyor. Pozitif sonuç alanlarda varmı böyle bir durum yaşayan
Ben yaşadım canım.hem baş ağrısı hem yorgunluk hem de sinirlilik. Bir de gece 2-3 gibi uyurdum şimdi 10-11 gibi uyuyakalıyordum

kızlar benim 25 kasımda 2 embr. blastosist transferi yapılmıştı. 9. gün hcg 413. 11. gün 1147 çıktı. haftaya pazartesi usg bakılacak. galiba ikiside tuttu
Çok tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Benim de 3. gün embriyosuydu. 2 embriyo konmuştu ama beta hcg 11. gün 30 daha sonra 13. gün 68.22 yine 15. gün 228.78 olmuş. Ben de çok dua ediyorum ikizlerim olsun diye. Acaba tek mi tutundu çok istiyorum ikisi de beni bırakmasın diye

benim hala bulantilarim baslamadi kafayi mi yedin diyceksinz ama 6 hafta oldu yani baslamasi gerek mio mu yani belki snin byle rahat geccek demeyin zaten normalde herseyden tiksinen midesi bulanan biriyim

bende çok merak ediyorum ikiz mi diye ama bi yandan korkuyorumda hayırlısı olsun. pazartesi usg ile bakalım dediler bide tekrar hcg bakılcak. bakalım kaç kese görünecek. bir yada iki allah sağlıklı sıhhatli kıl ayıpsız hayırlı evlat yada evlatlar versin canım

ultrason tarihinle normal kendi tarihin bir mi bnim 5 gun onde mesela bu hamilelik uygulmasina da oyle kaydedeyim diyorum en azndan guzel bilgiler vrriyo ordada

benim hala bulantilarim baslamadi kafayi mi yedin diyceksinz ama 6 hafta oldu yani baslamasi gerek mio mu yani belki snin byle rahat geccek demeyin zaten normalde herseyden tiksinen midesi bulanan biriyim

Bugün gönül rahatlığıyla bebeğimi gördüm kalbini duydum. Kanama vs olmadan vesvese olmadan. Ve artık kendimi şanslı hamilelerden sayıyorum çünkü daha yeni başlayan iştahsızlık yorgunluk 2 3 günde bir beni sadece 1 2 saatliğine yokluyor onun dışında hiç birsey yok. Bence sende pozitif yönden bak. 7+2 olduk

masallah masallahh ❤❤bende bi duysam erken cok gec verdi tarihi ya 19 bekle ki gelsn

Maşallah cnm cok sevindim rabbim kucakladığımız günleri de göstersin bende cinsiyeti merak ediyorum zaman geçmiyor

masallah masallahh ❤❤bende bi duysam erken cok gec verdi tarihi ya 19 bekle ki gelsn

Çok şükür sat ile ultrason arasında 1 gün fark kaldı ondan da artık birșey olmaz. Sat 7+3 ultrasonda 7+2 çıktı.Yani 8 haftalık hamileyim Bebek ölçüsü en doğru haftayı gösterir. Darısı sana sabrın sonu selamet olsun

amin insallah burda doguma kadar konusamazsk bile dogum yaklasinca yazalim inslalah sag saglim kucagimiza aliriz pozitifler olarak negatiflerede en yakin en hayirli zamanda rabbom nasip etsn insallah

ama umutsuz olma gercekten artik ne yontemler var kac sene ugrasanlar var klinigini guzel sec yeter ki iyice genetik arsstirma vs yapmadn tedavine baslatma lutfrn moralsizlik en buyuk duusman olumlu ol evet cok zor belki ama dusun gecicek rabbime siginn ve bebgini emzirdigin kucagina aldigini gunu hayal et ben hep oyle yaptim ❤her gun ruyamda goruyodum sakin pes etme imtihan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…