• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Akım sende kaldı arkadaşım. Çıktı mı sonucun. 🙏 🙏 🙏
Malesef sonuçlar düşük 1593 olan hcg 1050 ye düşmüş tekrar vajinal muayene oldum rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış pazartesi tekrar kontrol ve gerekirse kürtaj 😔😔😔
Bir mucize olmazsa kürtaj olacak sağlıklı bir gebelik değil dedi dr.

Rahım kalınlaştırmak için estrofem yeterli doktorun yazmayan ilaç kafana göre asla öyle birşey yapma derim benim de hiç iğnem yoktu sadece estrofem ve crinone jel de transfere yakın başlatıldı senin için endişelendim doktordan habersiz ilaç içmek söz konusu olamaz canım hemen bırak
2 gün içip bıraktım canim ama çok araştrdm onu baya iyi sonuç alan var ve dr yazmış kullananlara yine de dediğin gibi gerek duysa yazardı dr banada herkesin tedavisi kendine özel oluyor

Malesef sonuçlar düşük 1593 olan hcg 1050 ye düşmüş tekrar vajinal muayene oldum rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış pazartesi tekrar kontrol ve gerekirse kürtaj 😔😔😔

😔Allahım en kısa zamanda nasip etsin sağlıkla

kızlar benim 25 kasımda 2 embr. blastosist transferi yapılmıştı. 9. gün hcg 413. 11. gün 1147 çıktı. haftaya pazartesi usg bakılacak. galiba ikiside tuttu🙄😊

Gözün aydın. Kese kalp heyecanına sende katıldın. Ben ilk sonucu görünce ikizler yolda dedim..

kızlar benim 25 kasımda 2 embr. blastosist transferi yapılmıştı. 9. gün hcg 413. 11. gün 1147 çıktı. haftaya pazartesi usg bakılacak. galiba ikiside tuttu🙄😊
Bencede ikiz 😊 29.11 benim transferim benimde 2 embriyo inşallah ikisi de tutmuştur belirtileriniz nelerdi

Hakkından hayırlısı canım belki şu an doğru zaman değildi senin ve bebeğinin sağlığı için belki iyi durumlar olmayacaktı. Üzüleceksin ama bir hayr ara altında rabbime sığın. Ben iki negatif sonrası böyle ayakta kalabildim. Böyle teselli buldum. Yaranı tez zamanda sarıp sana tekrardan evlat nasip etsin inşallah 🙏

Ama mucizeni duymak için takip edeceğim seni Allah için hiçbir şey imkansız değil 🙏

heyecanlıyım çok duanı eksik etmeyin arkadaşlar benden de ...
hamiş anneler anne adayları hepinizden dua bekliyorum benim de 7 senelik özlemimden sonra nasip olacak inşallah tedavim sonucunda da inşallah evladıma hayrlarla sağlıcakla kavuşurum inşallah amin cümlemiz de kavuşuruz inşallah amin

heyecanlıyım çok duanı eksik etmeyin arkadaşlar benden de ...
hamiş anneler anne adayları hepinizden dua bekliyorum benim de 7 senelik özlemimden sonra nasip olacak inşallah tedavim sonucunda da inşallah evladıma hayrlarla sağlıcakla kavuşurum inşallah amin cümlemiz de kavuşuruz inşallah amin

Amin inşallah ❤️🤗

Hakkından hayırlısı canım belki şu an doğru zaman değildi senin ve bebeğinin sağlığı için belki iyi durumlar olmayacaktı. Üzüleceksin ama bir hayr ara altında rabbime sığın. Ben iki negatif sonrası böyle ayakta kalabildim. Böyle teselli buldum. Yaranı tez zamanda sarıp sana tekrardan evlat nasip etsin inşallah 🙏
Teşekkür ederim 🙏 temennleriniz için
Çok yoruldum 4 deneme 2 acı kayıp 2 kürtaj 😔 çok yoruldum
Ailem yanımda yok 900 km uzaktalar koca şehirde kimsesiz atlatmak çok zor ama bu sondu artık böyle bir süreç yaşamak istemiyorum Rabbim vermiyor demekki zorlamanın anlamı yok bazen dünyada ki sıvavım bu galiba hayırlısı diyelim 😔😔

Back