Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba kızlar bende dondurulmuşlarda transfer olacagım bu ay adet oldum bugğn agrımkesici içsem bir sorun olur mu sizce çok agrılarım varda

Merhaba kızlar bende dondurulmuşlarda transfer olacagım bu ay adet oldum bugğn agrımkesici içsem bir sorun olur mu sizce çok agrılarım varda
Parol sorun olmuyor canım bana onu vermişlerdi ağrınız olursa kullanın diye

Kizlar bu süreçler ne kadar zormuş 9. Gün 71 11. Gün 223 13. Gün 617 Ve 15. Gün 1236 değerim salı günü kese görmeye gidicem. Hâlâ kötü bisey oldumu diye icim içimi yiyor sizce değerler ıyimi.
Bence stres yapmak yerine bol bol dua edip yavrunuza kavuşacagınız güzel günleri düşünün. Gayet iyi yükselmiş inşallah daha da devam eder

Amin tatlım ben de çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsun tek ya da ikiz farketmez. Tabi ikiz çok istiyorum ama Allah bilir

Kizlar bu süreçler ne kadar zormuş 9. Gün 71 11. Gün 223 13. Gün 617 Ve 15. Gün 1236 değerim salı günü kese görmeye gidicem. Hâlâ kötü bisey oldumu diye icim içimi yiyor sizce değerler ıyimi.
Çok zor canım bende cuma kese görmeye gidicem inşallah yolunda gider kendi merkezime 18 gün sonra çağrılar ama ben olduğum yerde gidicem o zamana kadar :)

transfer oldu canım çok şükür simdi dinleniyorum cift yumurta kondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…