• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Selam kızlar bugün 7. Günüm. Sabah migren ağrısıyla uyandım bu ağrı benm her ya regl döneminde olur. Regl migreni adı. O yüzden çok umutsuz oldum ve sabah 10 da kan testi verdim. Erken de olsa dayanamadım ilaç içmem gerekli çünkü.sonucum 21 kusur çıktı. Çok heyecanlıyım bu değer yükselir mi ? Sizce hamile miyim
Canimbende adet ağrısıyla uyandım 7. gün ve o korkuyla kan vermiştim 36 çıkmıştı .korkma yükselir inşallah

Merhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı 😔😔😔
Rica ediyorum cevap verin çok endişeliyim sonuçlar 2.30 gibi çıkacak
Insallah kötü birşey yoktur😔😔

Kuzular günaydın benim transferim Aralık ortası gibi gözüküyor inşallah hayırlısıyla.. ama idrar yolu enfeksiyonu şikayetlerim var ve daha önce de böyle olduğunda doktorum monurol önermişti şimdi tekrar kullansam diyorum endişelenme bunu gebeler kullanır demişti aranızda böyle bi sorunla karşılaşan var kı?
Monurol gebe de kullanılan bir ilac ama tavsiyem eğer daha transferinize de varsa idrar tahlili, idrar kültürü vs yaptirmaniz ona uygun doktorunuzun önerdiği ilacı kullanın. Transfer öncesi tedavi olması en guzeli

Selam kızlar bugün 7. Günüm. Sabah migren ağrısıyla uyandım bu ağrı benm her ya regl döneminde olur. Regl migreni adı. O yüzden çok umutsuz oldum ve sabah 10 da kan testi verdim. Erken de olsa dayanamadım ilaç içmem gerekli çünkü.sonucum 21 kusur çıktı. Çok heyecanlıyım bu değer yükselir mi ? Sizce hamile miyim
7. gün için gayet normal bir değer bence daha çok erken kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi

Her iki günde bir iki katı artmıyor mu 7. Gün sıfır olan sonra nasıl 300 oldu acaba. Benimki de artar mı diyosun canm. Sence. Ya ben yapmayacakyyim ama dedgm gibi migren tuttu dayanamadım
ilk günler 2 kat değil daha hızlı artıyor olabilir

Merhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı 😔😔😔
Sonucun cikti mi

Canım benim de tedavi sonrası gelen ilk kanama az olurdu. Yumurta baskılanıyor ya geç çatlıyor. Yavaş yavaş gelir gerisi de. Rabbim inşallah bu tedavinde yüzünü güldürür 🙏🙏seninle transfer tarihimiz aynıydı dua ediyorum senin için.
Canim benim teşekkür ederim bu ara en çok dualara ihtiyacım var. Evet bizim günümüz aynıydı ve çok sevinmiştim senin adına🙏🙏🙏🙏inşallah bende güzel haberleri paylaşacağım sizinle ve sizlerin tecrübelerinden faydalanacağım o günleri dört gözle bekliyorum. Kucaklıyorum hepinizi😘😘😘

Akım sende kaldı arkadaşım. Çıktı mı sonucun. 🙏 🙏 🙏

Canim benim teşekkür ederim bu ara en çok dualara ihtiyacım var. Evet bizim günümüz aynıydı ve çok sevinmiştim senin adına🙏🙏🙏🙏inşallah bende güzel haberleri paylaşacağım sizinle ve sizlerin tecrübelerinden faydalanacağım o günleri dört gözle bekliyorum. Kucaklıyorum hepinizi😘😘😘
İnşallah canım inşallah 🙏 🙏 🙏

Teşekür ederim canım hayırlısı olsun hakkimızda inşallah senin gibi ben de alirım güzel sonucu inşallah 🤲

Back