- 7 Kasım 2019
- 51
- 54
- 38
Malesef sonuçlar düşük 1593 olan hcg 1050 ye düşmüş tekrar vajinal muayene oldum rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış pazartesi tekrar kontrol ve gerekirse kürtajAkım sende kaldı arkadaşım. Çıktı mı sonucun.
2 gün içip bıraktım canim ama çok araştrdm onu baya iyi sonuç alan var ve dr yazmış kullananlara yine de dediğin gibi gerek duysa yazardı dr banada herkesin tedavisi kendine özel oluyorRahım kalınlaştırmak için estrofem yeterli doktorun yazmayan ilaç kafana göre asla öyle birşey yapma derim benim de hiç iğnem yoktu sadece estrofem ve crinone jel de transfere yakın başlatıldı senin için endişelendim doktordan habersiz ilaç içmek söz konusu olamaz canım hemen bırak
Malesef sonuçlar düşük 1593 olan hcg 1050 ye düşmüş tekrar vajinal muayene oldum rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış pazartesi tekrar kontrol ve gerekirse kürtaj
Bir mucize olmazsa kürtaj olacak sağlıklı bir gebelik değil dedi dr.
kızlar benim 25 kasımda 2 embr. blastosist transferi yapılmıştı. 9. gün hcg 413. 11. gün 1147 çıktı. haftaya pazartesi usg bakılacak. galiba ikiside tuttu
Bencede ikizkızlar benim 25 kasımda 2 embr. blastosist transferi yapılmıştı. 9. gün hcg 413. 11. gün 1147 çıktı. haftaya pazartesi usg bakılacak. galiba ikiside tuttu
kasık ağrısı ve koku hassasiyeti oldu bende diğer gibi çarpıntı oluyo ama ilaç kaynaklıda olabilirBencede ikiz29.11 benim transferim benimde 2 embriyo inşallah ikisi de tutmuştur belirtileriniz nelerdi
Yadee canım benim transferim de yarın sabah inşallah aradılar dualarınızı eksik etmeyin ilk tüp bebeğim çok heyecanlıyım
Canım üzüldüm Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah.Malesef sonuçlar düşük 1593 olan hcg 1050 ye düşmüş tekrar vajinal muayene oldum rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış pazartesi tekrar kontrol ve gerekirse kürtaj
Hakkından hayırlısı canım belki şu an doğru zaman değildi senin ve bebeğinin sağlığı için belki iyi durumlar olmayacaktı. Üzüleceksin ama bir hayr ara altında rabbime sığın. Ben iki negatif sonrası böyle ayakta kalabildim. Böyle teselli buldum. Yaranı tez zamanda sarıp sana tekrardan evlat nasip etsin inşallahMalesef sonuçlar düşük 1593 olan hcg 1050 ye düşmüş tekrar vajinal muayene oldum rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış pazartesi tekrar kontrol ve gerekirse kürtaj
Ama mucizeni duymak için takip edeceğim seni Allah için hiçbir şey imkansız değilMalesef sonuçlar düşük 1593 olan hcg 1050 ye düşmüş tekrar vajinal muayene oldum rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış pazartesi tekrar kontrol ve gerekirse kürtaj
5. gün canımHayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyo transferi olacak
heyecanlıyım çok duanı eksik etmeyin arkadaşlar benden de ...
heyecanlıyım çok duanı eksik etmeyin arkadaşlar benden de ...
hamiş anneler anne adayları hepinizden dua bekliyorum benim de 7 senelik özlemimden sonra nasip olacak inşallah tedavim sonucunda da inşallah evladıma hayrlarla sağlıcakla kavuşurum inşallah amin cümlemiz de kavuşuruz inşallah amin
3. gün 2 embriyo transferi yapıldı...Puzzle01 bu arada senin ki kaçıncı gün embriyo transferi oldu? Neye karar verdi doktor
Teşekkür ederimHakkından hayırlısı canım belki şu an doğru zaman değildi senin ve bebeğinin sağlığı için belki iyi durumlar olmayacaktı. Üzüleceksin ama bir hayr ara altında rabbime sığın. Ben iki negatif sonrası böyle ayakta kalabildim. Böyle teselli buldum. Yaranı tez zamanda sarıp sana tekrardan evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?