• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Selam kızlar bugün 7. Günüm. Sabah migren ağrısıyla uyandım bu ağrı benm her ya regl döneminde olur. Regl migreni adı. O yüzden çok umutsuz oldum ve sabah 10 da kan testi verdim. Erken de olsa dayanamadım ilaç içmem gerekli çünkü.sonucum 21 kusur çıktı. Çok heyecanlıyım bu değer yükselir mi ? Sizce hamile miyim

Canım bana da normal dedi lekelenme olduğunda galiba rahmimiz bebeğe alışıyor😊bu arada benim sol altta ultrason kağıdının Gs 10 mm yazıyo sanırım o kese büyüklüğü
cnm ultrason kagidinda baska ne yazio ben her terimi buldum netten ama pclt ne demk onu bulmadm %66.50 yazio orda

Merhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı 😔😔😔
Rica ediyorum cevap verin çok endişeliyim sonuçlar 2.30 gibi çıkacak
Doktor kesin görememiştir.

Selam kızlar bugün 7. Günüm. Sabah migren ağrısıyla uyandım bu ağrı benm her ya regl döneminde olur. Regl migreni adı. O yüzden çok umutsuz oldum ve sabah 10 da kan testi verdim. Erken de olsa dayanamadım ilaç içmem gerekli çünkü.sonucum 21 kusur çıktı. Çok heyecanlıyım bu değer yükselir mi ? Sizce hamile miyim
Tek embriyo mu canım? Eğer tekse test gününe 100 olur ki bu da zaten gebelik için yeterli. Şu an da yeterli sen çok erken yapmışsın. 6. Gün salgılıyor 7. Gün kana veriyor ki 5. Gün embriyosu ise.

cnm ultrason kagidinda baska ne yazio ben her terimi buldum netten ama pclt ne demk onu bulmadm %66.50 yazio orda
Canım bende öyle bir şey yazmıyor dün sen dedin baktım. Bende sadece üç şey var. Cm, gebelik haftası, muhtemel doğum tarihi.

Tek embriyo mu canım? Eğer tekse test gününe 100 olur ki bu da zaten gebelik için yeterli. Şu an da yeterli sen çok erken yapmışsın. 6. Gün salgılıyor 7. Gün kana veriyor ki 5. Gün embriyosu ise.
Benim test günüm pazartesi canım 10. Gün test günü olarak belirledi doktor

Az geldi gözüme sanki.. iki katı arttığını düşünürsek :(

7 gün bende 0 çıktı 12 ci gün 300 küsür çıktı. Erken baktırmamak lazım. O yuzden kendime bile çok kızmıştım. O yuzden moralini bozma
Her iki günde bir iki katı artmıyor mu 7. Gün sıfır olan sonra nasıl 300 oldu acaba. Benimki de artar mı diyosun canm. Sence. Ya ben yapmayacakyyim ama dedgm gibi migren tuttu dayanamadım

Her iki günde bir iki katı artmıyor mu 7. Gün sıfır olan sonra nasıl 300 oldu acaba. Benimki de artar mı diyosun canm. Sence. Ya ben yapmayacakyyim ama dedgm gibi migren tuttu dayanamadım
Bu teorik bi ortalama genel bilgi. Iki kati artar 3 kati artar sonuçta insan anatomisi bu, teori genelleme fazla takilma, stress yapma rahat ol. Seninkide tutunmuş, artacak allahın izniyle kuzum ❤️

Bu teorik bi ortalama genel bilgi. Iki kati artar 3 kati artar sonuçta insan anatomisi bu, teori genelleme fazla takilma, stress yapma rahat ol. Seninkide tutunmuş, artacak allahın izniyle kuzum ❤
Ay inşallah canm ya sıfır gormekten iyidir. Sıfır gorecegm diye öyle korktum ki... Buna da şükür dedim pazartesiye kadar bekleyeceğiz artık peki ben bu süreçte parol vs içebilir miyim ya aşırı basım agriyor fena derecede

Ay inşallah canm ya sıfır gormekten iyidir. Sıfır gorecegm diye öyle korktum ki... Buna da şükür dedim pazartesiye kadar bekleyeceğiz artık peki ben bu süreçte parol vs içebilir miyim ya aşırı basım agriyor fena derecede
Parolu gunde bir tane içebilirsin demişti doktorum. Ama bende parol fayda etmiyor o yuzden içmiyorum.. Bi sor bakalım doktoruna ne soyleyecek..
Hangi hastanede tedavi görüyor sun

Senin kaçtı canım test günü değerin
Canım kana verince yavaş yavaş sonra artar. Benim 11. Gün 997 di. İki kata bakarsan benim ilk günden beta pozitif vermesi lazım. İlaçlarını dikkatli bir şekilde kullan 12. Gün kan ver inşallah değerin artmış olacak.

Bu teorik bi ortalama genel bilgi. Iki kati artar 3 kati artar sonuçta insan anatomisi bu, teori genelleme fazla takilma, stress yapma rahat ol. Seninkide tutunmuş, artacak allahın izniyle kuzum ❤
Aynen benim degerim de ilk çıktıgına göre 2ncidinde 3 katı kadar yükselmişti. İnşaAllah güzel bir şekilde artar merak etmeyin

Back