Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canimbende adet ağrısıyla uyandım 7. gün ve o korkuyla kan vermiştim 36 çıkmıştı .korkma yükselir inşallah

Insallah kötü birşey yoktur

Monurol gebe de kullanılan bir ilac ama tavsiyem eğer daha transferinize de varsa idrar tahlili, idrar kültürü vs yaptirmaniz ona uygun doktorunuzun önerdiği ilacı kullanın. Transfer öncesi tedavi olması en guzeli

7. gün için gayet normal bir değer bence daha çok erken kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi

Her iki günde bir iki katı artmıyor mu 7. Gün sıfır olan sonra nasıl 300 oldu acaba. Benimki de artar mı diyosun canm. Sence. Ya ben yapmayacakyyim ama dedgm gibi migren tuttu dayanamadım
ilk günler 2 kat değil daha hızlı artıyor olabilir

Sonucun cikti mi

Canim benim teşekkür ederim bu ara en çok dualara ihtiyacım var. Evet bizim günümüz aynıydı ve çok sevinmiştim senin adınainşallah bende güzel haberleri paylaşacağım sizinle ve sizlerin tecrübelerinden faydalanacağım o günleri dört gözle bekliyorum. Kucaklıyorum hepinizi

Akım sende kaldı arkadaşım. Çıktı mı sonucun.

İnşallah canım inşallah

Teşekür ederim canım hayırlısı olsun hakkimızda inşallah senin gibi ben de alirım güzel sonucu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…