- 25 Kasım 2019
- 119
- 154
- 18
- 41
Inşallah ordadır ve doktor görmemiştir insallahDoktor kesin görememiştir.
Canimbende adet ağrısıyla uyandım 7. gün ve o korkuyla kan vermiştim 36 çıkmıştı .korkma yükselir inşallahSelam kızlar bugün 7. Günüm. Sabah migren ağrısıyla uyandım bu ağrı benm her ya regl döneminde olur. Regl migreni adı. O yüzden çok umutsuz oldum ve sabah 10 da kan testi verdim. Erken de olsa dayanamadım ilaç içmem gerekli çünkü.sonucum 21 kusur çıktı. Çok heyecanlıyım bu değer yükselir mi ? Sizce hamile miyim
Insallah kötü birşey yokturMerhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı
Rica ediyorum cevap verin çok endişeliyim sonuçlar 2.30 gibi çıkacak
Canım senin ultrasonla alakalı galiba bende öyle bişey yazmiyocnm ultrason kagidinda baska ne yazio ben her terimi buldum netten ama pclt ne demk onu bulmadm %66.50 yazio orda
Monurol gebe de kullanılan bir ilac ama tavsiyem eğer daha transferinize de varsa idrar tahlili, idrar kültürü vs yaptirmaniz ona uygun doktorunuzun önerdiği ilacı kullanın. Transfer öncesi tedavi olması en guzeliKuzular günaydın benim transferim Aralık ortası gibi gözüküyor inşallah hayırlısıyla.. ama idrar yolu enfeksiyonu şikayetlerim var ve daha önce de böyle olduğunda doktorum monurol önermişti şimdi tekrar kullansam diyorum endişelenme bunu gebeler kullanır demişti aranızda böyle bi sorunla karşılaşan var kı?
bendede var canım başıma baskı şeklinde ara ara oluyor normal sanırımHayırlı sabahlar kızlar. Benim 3 gündür baş agrım oluyor. Pozitif sonuç alanlarda varmı böyle bir durum yaşayan
7. gün için gayet normal bir değer bence daha çok erken kaçıncı gün embriyosu kaç taneydiSelam kızlar bugün 7. Günüm. Sabah migren ağrısıyla uyandım bu ağrı benm her ya regl döneminde olur. Regl migreni adı. O yüzden çok umutsuz oldum ve sabah 10 da kan testi verdim. Erken de olsa dayanamadım ilaç içmem gerekli çünkü.sonucum 21 kusur çıktı. Çok heyecanlıyım bu değer yükselir mi ? Sizce hamile miyim
ilk günler 2 kat değil daha hızlı artıyor olabilirHer iki günde bir iki katı artmıyor mu 7. Gün sıfır olan sonra nasıl 300 oldu acaba. Benimki de artar mı diyosun canm. Sence. Ya ben yapmayacakyyim ama dedgm gibi migren tuttu dayanamadım
Sonucun cikti miMerhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı
Amin inşallah hepimizin yüzü GülsünHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah
2 tane 4. Gün embriyosu7. gün için gayet normal bir değer bence daha çok erken kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi
Çok mutlu oldum bana umut oldun kat kat artar inşallah değerin2 tane 4. Gün embriyosu
Evet canım öyle söyledi sanırım geri gelmesin diye ama sanada sorayım fitili adet görmek içinde veriyorlarmış bizde nasıl geciktiriliyor
Çooook çoook teşekkürlerHayırlı sabahlar hanımlar
Puzzle01 cnm bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun inşallah cnm
Canim benim teşekkür ederim bu ara en çok dualara ihtiyacım var. Evet bizim günümüz aynıydı ve çok sevinmiştim senin adınaCanım benim de tedavi sonrası gelen ilk kanama az olurdu. Yumurta baskılanıyor ya geç çatlıyor. Yavaş yavaş gelir gerisi de. Rabbim inşallah bu tedavinde yüzünü güldürürseninle transfer tarihimiz aynıydı dua ediyorum senin için.
Akım sende kaldı arkadaşım. Çıktı mı sonucun.Merhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı
İnşallah canım inşallahCanim benim teşekkür ederim bu ara en çok dualara ihtiyacım var. Evet bizim günümüz aynıydı ve çok sevinmiştim senin adınainşallah bende güzel haberleri paylaşacağım sizinle ve sizlerin tecrübelerinden faydalanacağım o günleri dört gözle bekliyorum. Kucaklıyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?