Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım ben opudan sonra diye düşündüm yok öyle belirtiler olmadı ama herkesin yaşadığı belirti farklı oluyor takılma hiçMesela ben hep çok aç uyanıyorum 2 gündür hafif baş ağrısı oluyor
Brnimde bogaz enfeksiyonum var gecmedi hala transferim aralik ortasi olur buyuk ihtimal ilacli serumda aldim hala tam olarak gecmedi sasirdim bende neyapacagimiKuzular günaydın benim transferim Aralık ortası gibi gözüküyor inşallah hayırlısıyla.. ama idrar yolu enfeksiyonu şikayetlerim var ve daha önce de böyle olduğunda doktorum monurol önermişti şimdi tekrar kullansam diyorum endişelenme bunu gebeler kullanır demişti aranızda böyle bi sorunla karşılaşan var kı?
Bende de transfer öncesi vardı zaten doktorm tetradox diye Bi ilaç verdi ben söylemedenKuzular günaydın benim transferim Aralık ortası gibi gözüküyor inşallah hayırlısıyla.. ama idrar yolu enfeksiyonu şikayetlerim var ve daha önce de böyle olduğunda doktorum monurol önermişti şimdi tekrar kullansam diyorum endişelenme bunu gebeler kullanır demişti aranızda böyle bi sorunla karşılaşan var kı?
Aksilikler oluyor bende şaşırdım ne yapacağımıBrnimde bogaz enfeksiyonum var gecmedi hala transferim aralik ortasi olur buyuk ihtimal ilacli serumda aldim hala tam olarak gecmedi sasirdim bende neyapacagimi
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaAllahKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Ya teskekur ederim tecrubeni paylastigin icin ama iste bir an once gecsede rahatlasam istiyorum.T Tsngnl E erengimmavi kizlar rahat olun çok takacaksaniz, bir ay daha erteleyin. ben transferden önce hafif nezle olmustum. Transferden sonraki günler yatak döşek yatım çok kötü öksürüyordum bide. Pozitif aldıktan sonra da sürdü yaklaşık 15 20 gün hastaydım yani. Şimdi oğlum 2 yaşında.
Ya teskekur ederim tecrubeni paylastigin icin ama iste bir an once gecsede rahatlasam istiyorum.
Merhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı
Rica ediyorum cevap verin çok endişeliyim sonuçlar 2.30 gibi çıkacak
Tup bebek merkezindemisin brnce baska bi dokyora daha git eger t.merkezde degilsenMerhabalar hesaplamalara göre 6+5 haftalık hamileyim kese 5+2 de bakıldığında küçük denildi 4.7 imiş şimdi kalp atışlarını duymaya geldik ama kese yok diyorlar kan tahlili istediler beta hcg ve progesteron bekliyoruz böyle bir durum başına gelen varmı dünyam yıkıldı
Rica ediyorum cevap verin çok endişeliyim sonuçlar 2.30 gibi çıkacak
Vajinal muayene yapıldı 10 gün geçri aradan kalp atışları için gelmiştimSakin kalmaya çalış. Vajinal muayene mi yapıldı? 5+2 denildiğinden kaç gün geçti. Bugün yani kalp atışı için geldin doktora değil mi
Tüp bebek merkezindeyim allahım nasıl bir sınav verdiğinede verdiğinede şükür ama çok üzüldümTup bebek merkezindemisin brnce baska bi dokyora daha git eger t.merkezde degilsen
Vajinal muayene yapıldı 10 gün geçri aradan kalp atışları için gelmiştim
Hayır kanama olmadı boş da demediler. Sadece kese küçük dediler başka birşey dememişlerdi şimdi içimi deştiler ama kese yok yokHiç böyle birsey duymadım. Peki kanama vs de olmadı keseyi gördüğün günden beri değil mi? Rahim kalınlığı için birșey dedi mi. Sen keseyi görmeye gittiğin zaman doktor içi dolu dedi mi Yolk sac var gibi?
Hayır kanama olmadı boş da demediler. Sadece kese küçük dediler başka birşey dememişlerdi şimdi içimi deştiler ama kese yok yok
Canım benim de tedavi sonrası gelen ilk kanama az olurdu. Yumurta baskılanıyor ya geç çatlıyor. Yavaş yavaş gelir gerisi de. Rabbim inşallah bu tedavinde yüzünü güldürür seninle transfer tarihimiz aynıydı dua ediyorum senin için.Kızlar herkese merhaba, pozitif arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi negatif olanlarda umut edelim bizlerde anne olacağız demek istiyorum. Ben 1 ay önce negatif görmüştüm şimdi regli günüm geldi ama 1 damla geldi ve kesildi bu normal mi ilaçlar yüzünden düzen mi bozuldu yoksa?